Hľadám kameramana na svadbu 8.7.2017 v Giraltovciach

Svadba sa bude konat v Giraltovciach (vychodne slovensko).
Odpovedať
Profilova fotka
termin mam zatial volny , viac info na webe ... dakujem :)
Odpovedať
Profilova fotka
Dobrý deň! Sme tu pre Vás!
Odpovedať
Profilova fotka
Dobrý deň, Váš termín máme zatiaľ voľný. :-) V prípade otázok ma prosím kontaktujte rada Vám ponúknem naše foto a video služby. Ďakujem S pozdravom
Odpovedať
Profilova fotka
Budeme radi ak nazriete na naše portfolio .....
Odpovedať
Profilova fotka
Nad halcikom si nerozmyslala?
Odpovedať
Profilova fotka
Dobrý deň. Pozrite si naše portfólio, ak by Vás naša práca zaujala, určite nás kontaktujte. Za veľmi exkluzívnu cenu Vám vieme momentálne zabezpečiť v našej SVADOBNEJ AKCII - kameraman + fotografa. S pozdravom video-štúdio MAVEX 8-)
Odpovedať
Dobry den,Tomaša Šidelskeho z Presova z vlastnej zlej/otrasnej/skusenosti neodporucam.Navysovanie ceny,vyhrazanie sa vymazanim....Proste CELE ZLE!!!
Odpovedať
Ja Halcika NEODPORUCAM .. my s ním máme veľmi zlý skúsenost a viem že v poslednej dobe nie sme jediní . Klip krásny ale fotky neupravené 3000 záberov ktoré väčšina nic mic tiene svetlo kvalita cele zle dvd ani nehovorím odflaknute dokonca nám nám tam dal hudbu z ineh svadby kde hrala kapela ktora hrala aj nám zistili sme to tak ze tam sa hovorí príjemnú zábavu zo zborovsko-raslavickej svadby a my sme z úplne iných dedín takze úplne zle na svadbe sa tváril veelmi profesionálne ale výsledok a prístup pi svadbe otras.
Odpovedať
Dobrý deň, pozrite si naše portfólio a pokojne nás kontaktujte. Zašleme Vám cenovú ponuku.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?