Hľadám kameramana na svadbu v Prešove 26.8.2017

Ahojte, poraďte kameramana na svadbu v Prešove 26.8.2017. Niekto kto vie spraviť krátky videozáznam zo svadby max. 60min. Ďakujem
Odpovedať
Profilova fotka
ahoj, my budeme mat joymotion...su trosicku drahsi ale videa maju velmi pekne a je u nich moznost natacania aj pomocou drona ;)
Odpovedať
Aj my sme mali joymotion maju vseliake ponukové balíky
Odpovedať
Profilova fotka
Cez môj profil sa dopátrate k mojej stránke, odkiaľ mi môžete zaslať požiadavku e-mailom. Rád Vám odpoviem na Vaše otázky.
Odpovedať
Video Sarment - Sabinov ;)
Odpovedať
Profilova fotka
Dobrý deň, Váš termín mám ešte voľný a rád by som Vám ponúkol, výhodnú ponuku :-) Prajem pekný deň :-) S pozdravom Maroš
Odpovedať
Profilova fotka
Sme tu pre Vás!
Odpovedať
Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.
Profilova fotka
Budeme radi ak si pozriete našu tvorbu a nazriete na naše portfolio . Termín zatial aktuálny!
Odpovedať
Profilova fotka
@monikakkrajnak termin mame este dostupny ;-)
Odpovedať
Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.
@tinka0710 Ja Šarment zo Sabinova v žiadnom prípade neodporúčam. Deň pred svadbou sme utekali do Sabinova, aby sme podpísali zmluvu. Pán majiteľ pracuje (pracoval) ako predajca v stánku s novinami. A keď sme za ním prišli, povedal nám, že nás chcel len vidieť. Žiadna zmluva sa nekonala. Na druhý deň, v deň svadby prišla jeho priateľka s kamerou, a natáčala presne tie klišé scénky, ktoré kedysi dávno bývali na svadobných videách, a ktoré sme na videu nechceli. Žiaden nápad, žiadna iniciatíva. Dohodli sme sa, že video bude vyhotovené do 4 týždňov po svadbe. Po šiestich týždňoch sme pánovi majiteľovi volali, že kde je naše video, a on nám oznámil, že stále čaká na fotografie, že bez nich nevie video dokončiť. My sme ale žiadne fotografie na videu nechceli. On oponoval a namietal, kým sme mu tie fotografie neposlali. Stále video nebolo hotové, stále nové výhovorky, až na koniec nám povedal, že on nám to video vôbec nedá. Dva mesiace po svadbe sme sa konečne na veľké prosby dostali k videu na 4 DVD (v štyroch vyhotoveniach), takže spolu s extra príplatkami bolo video extrémne predražené. Tento fakt bol však ničím v porovnaní s tým, keď sme si pozreli celé video. Celá kázeň je natočená tak, že z farára je vidieť len polovica a zvyšok stĺp. Keď si hovoríme s manželom sľuby a vymieňame prstene, mňa vôbec nie je vidieť, len od chrbta. Nie je vidieť, že niečo hovorím, že dostávam prsteň, vlastne ma nie je vidieť vôbec. Len môj chrbát. Kľudne by tam mohol stáť niekto iný. Zostrih z oslavy už nebudem vôbec komentovať. Situácie, keď všetci na niečo čakáme, alebo len stojíme sú zaznamenané a tie najvtipnejšie zábery sú vymazané. A nakoniec fotografie, ktoré sme tam nechceli, sú na treťom dvd, aby sa dĺžka videa natiahla na čo najdlhšie a aby sme zaplatili najviac, ako je možné. Neprofesionálny, nekorektný a arogantný prístup, a kvalita videa nulová. V žiadnom prípade video Šarment neodporúčam.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?