Hľadám kameramana z Prievidze a okolia do 350 eur

15. jan 201470

Ahojte. Potrebujem zohnať kameramana na 2.8.2014 do sumy 350 eur. Je mi jasné že za tú sumu to žiaden mega zázrak nebude, ale zase nechcem mať video v štýle spred 20tich rokov... Môj milý povedal že keby je po jeho, tak žiadna kamera netreba a on to aj tak pozerať nebude, takže do tej sumy by sme sa potrebovali zmestiť 🙂 Ak máte niekto nápad/skúsenosti, poraďte, ďakujem 🙂

• Mi sme mali milana sika s BN a platili sme 330 eur a boli sme spokojny. Tiez sme ho mali na odporucanie znamich. Kukni si ho na FB ma tam aj linky na svadne zostrihy. A je to super clovek a je snim riadna sranda 😉

• Dobrý deň, ponúkam Vám aj naše služby. Máme na výber rôzne možnosti a ceny, záleží od Vašej náročnosti. Vieme sa prispôsobiť akýmkolvek požiadavkám. Pozrite si našu ponuku na našej stánke. Štúdio KAMA.

• 😉 Dobrý večer,
    Rád Vám ponúkam naše kompletné služby na Váš svadobný deň.
    S pozdravom

• Sponzor fóra
  • Dobrý večer,
    v dátum Vášho svadobného dňa Vám viem video vyhotoviť aj s podstatne nižšou cenou ako uvádzate.
    V prípade záujmu ma neváhajte kontaktovať.
    Pekný večer 😵

• Ponukame kamerovanie + fotenie + fotokniha za 550,-EUR

• Dobry den,
    cena za komplet svadbu plus 3DVD za 350 €. Prosim, pozrite si moju stranku a v pripade ze Vas moja ponuka zaujala, tak ma prosim kontaktujte.

Prajem pekny den
    Branislav Miksik

• Pozdravujem.
    Ponúkame Vám Naše služby. prípade záujmu Nás kontaktujte.
    SK

Pridaj príspevok

Nenašli ste čo ste hľadali?

hľadať len v názvoch tém
    Odporúčaní dodávatelia
    Dovoľte mi zachytiť Váš svadobný deň ako najkrajšiu spomienku.
    Viackamerové kreatívne 4K svadobné filmy
    Kamerujeme a fotografujeme svadby, stužkové slávnosti, koncerty, propagačné materiály pre firmy a partnerov a podobne
    Články od našich partnerov
    Spoločné bývanie novomanželov: ako si vybaviť hniezdočko lásky
    Koľko stojí svadba? Tipy, ako znížiť náklady za svadbu na minimum
    Najdôležitejší doplnok nevesty ? Čo môžeme povedať o kabelkách?
    Archív článkov od partnerov