Hľadáme kameramana a fotografa na 21.6.2014 zo Žiliny

2. mar 201480

Ahojte..hľadáme kameramana a fotografa zo Žiliny na 21.6.2014..prosím poraďte 😉

• pekny den
    ponukam nase foto-sluzby. pracu najdete tuto v portfoliu, alebo priamo na nasej stranke.
    viac info v maili 🙂

• Dobrý deň,
    rada Vám ponúknem naše foto (dcéra) a video (otec) služby. V prípade záujmu Vám odpoviem na akékoľvek otázky. Taktiež nemáme problém za Vami pricestovať. Spolupracujeme s viacerými ľuďmi a firmami 🙂
    S pozdravom
    Lucia Laczová

• Dobry den,
    dovolte, aby som Vam ponukol svoje sluzby. Moja firma je na trhu 15 rokov a mame bohaté skusenosti v oblasti svadobnej fotografie a svadobneho videa v rámci celého Slovenska a aj mimo neho. Pracujeme s najmodernejšou technikou. Pozrite si, prosim, našu web stránku.
    Prajem Vam pekny den.
    Palo Kalivoda

• Sponzor fóra
  • 😵 Dobrý deň,
    Rád Vám ponúkam naše kompletné služby na Váš svadobný deň.
    S pozdravom

• Ďakujem za všetkým za info 😉

• Dobrý deň, pokiaľ hľadáte profesionálneho fotografa za priateľnú cenu, som tu pre Vás. Pozrite si moje portfólio a hodnotenia na FaceBook, ak Vás moje práce zaujmú neváhajte ma kontaktovať.

• @katkazaa  Dorbý deň prajem, som svadobný a portrétny fotograf a vdanom mesiaci sa budem zdržiavať v blízkosti Žiliny. Rád Vam dám do pozornosti moje portfólio, ktoré nájdete na www stránek alebo na moja svadba.

• Budem rád ak si pozriete moje portfolio, na mojom webe nájdete aj obsiahlu galériu s cenníkom 🙂
    Prajem krásny deň!

Pridaj príspevok

Nenašli ste čo ste hľadali?

hľadať len v názvoch tém
    Odporúčaní dodávatelia
    Kamerujeme a fotografujeme svadby, stužkové slávnosti, koncerty, propagačné materiály pre firmy a partnerov a podobne
    Svadobný kameraman a svadobný fotograf na zachytenie neopakovateľných chvíľ za dostupné ceny. Ponúkame aj FOTOKÚTIK + rekvizity a tlač foto na mieste.
    Video tvorbe sme sa začali venovať ako koníčku, naše skúsenosti siahajú až do roku 2009. Odvtedy sme prešli dlhú cestu a veľa sa naučili.
    Články od našich partnerov
    Spoločné bývanie novomanželov: ako si vybaviť hniezdočko lásky
    Koľko stojí svadba? Tipy, ako znížiť náklady za svadbu na minimum
    Najdôležitejší doplnok nevesty ? Čo môžeme povedať o kabelkách?
    Archív článkov od partnerov