Je 900 eur za kameramana veľa či akurát?

Profilova fotka
je v tom zahrnute blue ray disc,kamerovanie v civile a potom aj v satach a vselico ine
Odpovedať
1
2
7
Profilova fotka
My za podobne sluzby budeme platit 1000eur.
Odpovedať
Ahoj, je to dosť. Mám kamaráta, ktorý robí svadby na vysokej profesionálnej úrovni, má techniku za vyše 35 tisíc EUR, točia dvaja, aby všetko zachytili, má také vymoženosti ako koľajnice, žeriav, s ktorým môže urobiť zábery z 8m výšky a pod. On berie max. 800 EUR a to už je juuujjjj... neviem nájsť slová... jednoducho vysoko profi. Čo poznám, lepší sú už len manželia Žitňanský, ale tí berú vraj okolo 2500 EUR.
Odpovedať
Pokiaľ je to pre Teba primeraná cena, tak potom nie je o čom. Pre mňa by to bolo veľa ... ;-)
Odpovedať
my sme mali svadbu pred mesiacom na vychodnom Slovensku a kameramanovi sme platili 300 eur. v cene bolo natacanie odobierky, obradu v kostole a zabavy az do rana. dal nam to na jednom originalnom DVDcku a dvoch kopiach. hudbu na podmaz sme si mohli vybrat sami. okrem toho si aj fotil vlastne fotky na obal DVDcka a pod. (a to sme mali aj fotografa zvlast). takze mne sa zda 900 eur neskutocne prehnane zdieracstvo. v prvom rade si ujasni, kto bude vlastne to video kukat. zvacsa su to babky, mamy a vseobecne starsi ludia od teba o min. 20 rokov. tym sa ty a tvoja svadby budete pacit aj keby si tam bola vo vreci a ciernobielo. ked ta ma rodina rada, bude sa im pacit aj kvalitny kameraman za neprehnanu cenu, ktory nemusi mat zvucne meno ako Zitnansky a spol. a este jedna otazka na zamyslenie - kolkokrat si pozries svoje video ty s manzelom? ak niesi extra senzitivny typ cloveka, tak sa to bude dat spocitat na prstoch na jednej ruky.
Odpovedať
Profilova fotka
fuuuha, my sme mali kameramana z STV-čky a vypytal si 350 €....neviem, podla mna je to zbytocne vela penazi, ktore mozes vyuzit ovela lepsie, svadobna cesta, zariadovanie byvania.....na hocico ine.... ved výdavkov je pri svadbe požehnane!!!
Odpovedať
podla mna je to dost vela, ale za kvalitu sa plati.. asi nie je priemerny
Odpovedať
mne kameroval svadbu kamarat a uplne stacil nato ajfon, aka technika za 35tisic eur ??? ake kolajnice???? to ideme tocit film alebo co??? sa spamatajte pani kameramani!
Odpovedať
my sme platili este trosku viac...nelutujem ani cent :-) je to parada a mozeme sa na to stale pozerat nie len my ale i vsetci svadobcania si chvalia ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
ty kokos, jedine ze by to bol zitnansky alebo niekto skuseny ako on.. ja som mala dobreho za 450eur
Odpovedať
Ak sa ti jeho praca pači nieje čo riešit ......kedže pýta viac asi vie prečo komu stači svadba natočena z IPHONom na pamiatku na celý život nech pači každy ma určeny svoj strop financii kde a aku sumu je ochotný dať pan kameraman ktorý pýta viac sa zrejme tomu venuje naplno a nie že cez týžden vyklad tovar v tescu a v sobotu s trapnou malou kamerou kameruje tak ten vam može isť aj za 300e
Odpovedať
Profilova fotka
tak ja si myslím, že je to prehnane veľa.... my máme tiež profi kameramana, bude s nami od rána - kaderníčka, príprava doma, celý sobáš, celá svadba a neviem čo.... a vezme 350€ - a je fakt profi... 900€ ufff... to je dosť veľká pálka
Odpovedať
Článok sa načítava...
Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.
Ahoj, je to rozhodne vela. My sme mali kamaremana za 480EUR (svadbu sme mali v BA) no keď mam pravdu povedat nedali by sme mu ani gros ake hrozne video nam spravil. Este ze manzel sa vizna do videa a strihania, tak sa snazi z toho mala co nam predal na nezostrihanom disku dat nieco suvisle dohromady. Skor by som radila investovat do kvalitneho fotografa, lebo video si pozriete par krat a fotky budu aktualne stale. Aspon, v nasom prípade je to tak :o)
Odpovedať
Profilova fotka
My sme mali rovnako za taku cenu, ale zahrnute v tom cestovne naklady+ubytovanie+ hodina videa navyse, nakolko sme mali bohaty program a neradi by sme mali zo svadby len hodinove video pri 160 ludoch asi aj dost nerealne a kedze oni to robia velmi krasne, tak to nikoho nudit nebude, ved pozerat to bude prevazne hostia, ktori by sa najradsej sli bavit este raz a pritom videu sa budu bavit. A podotykam boli to dvaja kameramani. Pozor vsak na to, kto to je, aku techniku pouziva. Nieze ja sa rozhodnem idem to robit a pouuzijem super techniku, ale skusenosti nemam. Hlavne treba vidiet aspon 2cele DVD a nejake tie videoklipy. V ziadnom pripade nelutuj tie peniazky, pokial na to mate.
Odpovedať
Profilova fotka
Tak to je veľmi veľa, ja by som toľko nedala. My sme za dvdčko platili 250 eur mame 2x dvdčko a 1x blue ray disk. Spravili nám to nádherne, kvalita je veľmi dobra, mame ho podľa predstav ako sme chceli. Kameraman bol zo stredného slovenska, svadba bola na východe a k tomu boli dve kamery čiže zábery na dvdčkach sú zaujímave a je 3 hodinové. Takže ta cena 900 E je riadne prehnaná.
Odpovedať
Profilova fotka
ja kameramana nemam....budeme mat video tocene mojim strykom na kvalitnejsiu kameru a myslim, ze pre tety, babky a inych rodinnych prislusnikov to bude stacit...ja som radsej za fotky :)
Odpovedať
Profilova fotka
veci typu mnohohodinová odborná práca,kvalita,špičkové vybavenie atd. sú síce pekné,ale 900e to už je úžerníctvo.... videla som aj prácu žitnanských,aj AT studio ale v porovnaní s niektorými menej zvučnými menami trebárs aj za 300e neboli o nič výnimočnejší.... aj u kameramanov za menej penazí sa da povedat že práca bola pekná,kvalitná aj nápaditá a zaujímavá... ale každý nech sa zariadi podla seba a svojich možností ;-)
Odpovedať
noooo veeeeeeeeeeeeeela jednoznacne..my platime 340eur
Odpovedať
Profilova fotka
mno pokial je to niekto kto ma meno a spravi ti film a la usa tak to je v pohode :D
Odpovedať
Profilova fotka
uf, tak to jedine ak 3 budu natacat tak to neni vela, ale inak je to strasne vela, moj kamos, ktory toci a ma najlkvalitnejsie vybavenie, tak si pytal 700e ... a mne sa to zdalo velmi vela.... nakoniec mam kameru za 300e a myslim, ze to je v pohode... 900 je velmi vela...
Odpovedať
strasne velaa
Odpovedať
aj ja som zostala v soku ked som zbadala ceny niektorych kameramanov... nastastie sa mi jeden kameraman ozval ktory robi krasnu robotu a ma skvelu cenu... 300 eciek
Odpovedať
Profilova fotka
no to je hrozne veľa,ja mam kameramana za 150eur pd rana do rana a plus ešte ideme sobotu točiť rande...tak 900eur je podľa mňa nehorazna suma...ale možno ma nejaku extra techniku...
Odpovedať
My máme manželov čo robia skvelé foto a kameru počas 14 hodín za 500 eur spolu! A robia fakt dobre, veľa som hľadala, ký som sa pre nich rozhodla a porovnávala. Takže 900 eur je brutus veľa!
Odpovedať
je to strasne vela........... teraz nedavno som bola na svadbe kde za 450 eur msli kameramana, dj, a fotografa v 2 osobach. dat 900 eur za neviem ake video asi bude vykladane swarovskymi kamenmi :-D :-D ale nie svadba je drahy spas a kazdy si ju zariadi na co ma..............co si moze dovolit............. ale ja by dala max. kameramanovi 300 ecka ani o ecko viac. za tych zvysnych 600 by som mala kolace, alebo limuzinu :-N :-N
Odpovedať
Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.
Profilova fotka
To je premrstena cena!!!!
Odpovedať
1
2
7
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?