Kamera a foto - pán Jozef Žitňanský (panamera.sk)

Profilova fotka
Ahojte baby,prosím vás,máte niektorá skúsenosť s pánom Žitňanským? Čo som videla na jeho stránke alebo na youtube,má krásne svadobné klipy, uvažujem nad ním,ďakujem za odpovede :)
Odpovedať
popozeraj tu na fóre v starých príspevkoch, napr.: http://www.mojasvadba.sk/forum/fotogr...
Odpovedať
Profilova fotka
Ďakujem,Janka :)
Odpovedať
Profilova fotka
@mirususka ahoj. My ich budeme mat, uz sme s nimi absolvovali rande fotenie a natáčanie a su ozaj úžasní ! Obaja! Cítili sme sa veľmi prijemne a nemali sme stres alebo trému. Fakt skvelí par a voľba na svadbu. Ak ich chces mat určite im napis aby vôbec mali tvoj termín voľný..
Odpovedať
Aj my ich budeme mat..a taktiez aj foto od jeho manzelky Katky...su to uzasni ludia a odvadzaju neskutocnu pracu! pri nich som nevahala ani na sekundu, stacilo mi vidiet jedno vidieo a hned som vedela ze ich musim mat.. :-) s katkou som stale v kontakte, takze ona to vsetko preziva so mnou...:)
Odpovedať
@mirususka ma krasnu pracu no mne osobne sa viac paci Primetime video:-)
Odpovedať
Myslim, ze niet nad cim uvazovat. Ak viete aj v akych cenových relaciach sa pohybuju, tak objednavajte,aby nebolo neskoro. Je to TOP No.1 na Slovensku, urcite nebudete lutovat.Mate istotu, ze cely svadobný film bude v 100% kvalite, nie len klip, ako je to v niektorych pripadoch.
Odpovedať
Ak uvažuješ nad nimi tak skús pozrieť primetime.... myslim si , že Leoš je lepśí.....
Odpovedať
nemam skusenost, ale za tu cenu a podla ukazok by som brala inu kombinaciu kameramana a fotografa, ktora sa mne osobne viac paci a este aj usetrim
Odpovedať
Profilova fotka
@peterko180 áno viem,ako sa cenovo pohybujú. O cenu sa nejedná,ale o kvalitu :) @henrietatur ďakujem, ich som ešte nevidela,pozriem si a rozhodneme sa s mojim budúcim manželom :D Ďakujem Vám všetkým za odpovede :)
Odpovedať
Profilova fotka
@henrietatur a prosím ťa,oni sú cenovo zhruba ako Žitňanskí?
Odpovedať
Profilova fotka
@mirususka ak sa ti možem k nemu vyjadrit spýtaj sa neviest, ktorým robil video a ake boli spokojne, mal tu vela zlých ohlasov práve on a to mas od neviest najlepšiu referenciu ;)
Odpovedať
Profilova fotka
@monicalondon veď toto.... ja by som bola radšej za Žitňanského,to sa mi naj naj pačilo :)
Odpovedať
Článok sa načítava...
Profilova fotka
*recenziu ( phon si píše sam ) :D
Odpovedať
@henrietatur je odvážne tvrdiť že niekto je lepší ako iný. Na základe čoho to hodnotíš, videla si celé DVD a vieš "odborne" posúdiť kvalitu? Nevesta si neuvedomí že 3/4 klipu pre ktorý kameramana hodnotia že je lepší, bolo natočených v iný ako svadobný deň! Nevesty sa veľmi ľaho dajú namotať na pár pekných fotiek alebo videoklip ale už si nepozrú celú prácu v tomto prípade celé DVD. Spomínaný pán z Primetime mal niekoľko negatívnych referencií v súvislosti s nekvalitným spracovaním DVD. Svadobné video totiž nie je len videoklip. A cena 80.000 CZK t.j. 2900 EUR !!!! za naj video balík je tiež trocha prestrelená.
Odpovedať
@milan4 o tom kto je aky dobry svedci aj to, ze Primetime sa dostava k zakazkam, ktore su uz casto mimo CR, Rakusko, Nemecko, Svajciarsko... kdezto v druhom pripade je to max po Bratislavu ;)
Odpovedať
Profilova fotka
2900 € len za video je priveľa to je fakt iba pre Švajčiarov.
Odpovedať
@peterko180 a vies nam povedat preco si myslis ze su top 1. na Slovensku? Ked neratame ich cenu ta je top to je pravda :-)
Odpovedať
Asi má peterko osobnú skúsenosť a je to jeho názor. Nie je podstatné kto je top podstatné je aby bola spokojná nevesta. Ja si nemyslím že majú top cenu lebo primetime má len za video 2900 EUR a Žitňanskí to majú za foto+video. A ak ideme porovnávať a hodnotiť môj názor je že najprv musím vidieť komplet prácu nielen klipy do ktorých sa zábery točia aj 3 natáčacie dni ;-) To je jasné že taký klip bude krajší ako keď v ňom budú len zábery zo svadobného dňa. Platíme si za komplet video nie iba za klipy a hlavný podiel ceny za video nie je v klipe ale v celom videu.
Odpovedať
@milan4 2900 mate odkial? Co ja viem tak je to okolo 1000-1500 takze neprehanat
Odpovedať
Profilova fotka
Poďte k nám a nemusíte riešiť cenu , kvalitu , komu sa čo páči , či podobné nezmysly :-D
Odpovedať
@slavka121212 Nechcel som nikoho urazit ani podcenit, su tu aj dalsi top Aw studio, R65, Pasostudio, Rec studio ale prvy moze byt len jeden. Podla mna je to pan Zitnasky. A preco? Kvalita celeho svadobneho filnu, rovnake vyvazenie farieb v celom zazname, kvalitna praca s technikou, nekyvajucesa zabery so steadycamu, hlavne zabery su z kamier rovnakej kvality.atd. A aste jedno obrovske plus, spolupraca s manzelkou fotografkou , zohraty team, nehrozy zbytocna casova strata pri praci s cudzim fotografom. Dalej spolupraca s dalsimi kvalitnimi dodavatelmi( osvetlenie, vyzdoba atd. Dalej kvalitna spickova moderna technika. Takze u mna no.1.
Odpovedať
Prosím vás nerobte z p.Žitňanského nadčloveka :-D Vyvážené farby a nekývajúce zábery má plno kameramanov aj presne rovnakú techniku. Jedine z čoho ťaží je spolupráca s manželkou ktorá všetko nachystá a on urobí záber :-D Pochybujem že by šiel natáčať sám bez nej lebo by si možno urobil hanbu keby to nezvládol ;-)
Odpovedať
Nakoniec prideme na to, ze pan Zitnansky ani nie je skutocny, ze je to len mytus..Otazka od nevesty znela ,ci objednat na svadbu Panamera . Nechapem preco si tu niekto lieci komplexy. Ano urcite je na slovensku viac takych ludi s dobrou ba este lepsou technikou,ale bavime sa o svadobnej produkcii. Ale ak je to tak ako vravite, obdivujem Katku Ziitnansku, ze ma 2 fotaky na krku, este obsluzi 3 kamery a pan manzel len pride a stlaci rec. Dobry pokus o vtip.
Odpovedať
Profilova fotka
Raz mi jeden nemenovaný fotograf povedal : Keď som fotil za 250 € , fotil som staré kulturáky a závodné jedálne , moje fotky boli hrozné , ale teraz , keď fotím za 650 - 850 € , mám možnosť fotiť krásne zámky , hrady a noblesné hotely a moje fotky sú WAW :-) To je moja odpoveď ;-)
Odpovedať
Zitnanski nam robili svadbu toto leto - foto aj video - fotky su krasne a video aj klip su dokonale Pre mna ako nevestu je najdolezitejsie ze zachytili emociu z celej svadby ... celu noc som ani nevedela ze tam su .... Jedna dobra rada pre vsetky nevesty - zapamatajte si ze foto+video je jedina vec z celej svadby ktora vam bude tento den pripominat navzdy .... saty sa vratia, kolace sa zjedia, vyzdoba a kvety sa vyhodia .... na vsetko sa lahko zabuda ... preto je podla mna najdolezitejsie si vybrat tych spravnych ludi ktori maju techniku a hlavne talent na to aby zachytili vsetky momenty tak ze budete mat spomienku na cely zivot ... Zitnanskych odporucam na milion percent . Myslim ze ich praca hovori sama za seba . P.S. nie su to len profesionali ale aj skveli ludia ... pocas noci mi spadla z prsta obrucka .. ..... kto ju nakoniec nasiel ? Katka :-) :-)
Odpovedať
@patka0001 a kde ju nasla? U Doda? :) (vtip)
Odpovedať
@mirususka mozes mi do spravy poslat ich cenove relacie prosim ta. dakujem
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?