Kameraman 18.6.2016 Banska Bystrica - moderna svadba!

9. nov 201510

Ahojte priatelia, hladam kameramana na nasu svadbu v juni 2016. Planujeme do neho vrazit max 400 eur, kazdopadne vsak nechceme dlhanske video, staci nam polhodinovy zostrih a sviezi parminutovy klip 🙂 Mate tipy? Pripadne sa mi sami ponuknete, pani kameramani? 🙂 Dakujem pekne vopred 🙂

• Dobrý deň,
    Váš termín máme zatiaľ voľný. 🙂 Zaoberáme sa tvorbou moderných videí nakoľko je po nich veľký dopyt.
    Keby ste mali na mňa nejaké otázky napíšte mi prosím IP.
    Ďakujem
    S pozdravom

• Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.

• No neviem neviem za 400 EUR sa dá objednať na 1 noc dobrý DJ nie dobrý kameraman na niekoľko dní - svadba+strihanie po svadbe

• Sponzor fóra
  • a predsa sme nasli 🙂

som velmi spokojna s vyberom, myslim ze sme nasli velmi kvalitneho kameramana, uz teraz sa tesim na video 🙂

skoda ze tie prispevky na tomto fore byvaju vacsinou take negativne a protiargumentujuce, namiesto toho aby sme sa sustredili na danu otazku vo fore...chcela som tipy, nie myslienky o tom ze skor najdem DJ-a ako kameramana..🙂

viac sa na seba usmievajme, v dobrom si radme, bude nam tu krajsie..🙂

dakujem za prispevky, aj za spravy od panov kameramanov, hladanie ukoncene..🙂

• @orechova_skrupina  nech sa vam paci 😉

• nam robil video Matej Ligac a boli sme maximalne spokojni =) ak mas zaujem, napis spravu, poslem kontakt aj svadobny klip =)

• @michaelka5153  ahoj,mohla by si prosim aj mne poslat?a aku mal cenu? Dakujem

• @orechova_skrupina  
    @michaelka5153   ahojte 😃 viete mi poslat nejake linky- typy na kameramanov? budem rada 🙂

• @orechova_skrupina  a napíšeš mi pls koho ste našli? aj my zháňame tak do 400€. Ďakujem krásne

• @lucifer1000  @ lenka12321
    Dobrý deň.
    Skúste sa ozvať, možno niečo vymyslíme 😉

• Dobrý deň, naše štúdio pôsobí po celom Slovensku. Ponúkame už v základnom balíku prácu dvoch kameramanov s 3 kamerami a záznamom vo FULL - HD kvalite. Spracovanie videa je svieže, moderné a kvalitné. V prípade záujmu si pozrite naše ponuky na našej stránke. S pozdravom Martin Kavecký - štúdio KAMA

Pridaj príspevok

Nenašli ste čo ste hľadali?

hľadať len v názvoch tém
    Odporúčaní dodávatelia
    Viackamerové kreatívne 4K svadobné filmy
    Dovoľte mi zachytiť Váš svadobný deň ako najkrajšiu spomienku.
    Sme mladý dynamický team ponúkajúci služby v oblasti fotografie a videografie - dvaja kameramani a fotografka s kreatívnym a moderným prístupom.
    Články od našich partnerov
    Spoločné bývanie novomanželov: ako si vybaviť hniezdočko lásky
    Koľko stojí svadba? Tipy, ako znížiť náklady za svadbu na minimum
    Najdôležitejší doplnok nevesty ? Čo môžeme povedať o kabelkách?
    Archív článkov od partnerov