Kameraman a fotograf 14.3.2018 - Lučenec ?

20. nov 20176

Hľadám šikovného kameramana a tvorivého fotografa / NIE 2 v 1 /
Ďakujem 🙂

• Dobrý deň prajem. Ponúkame video a aj foto služby. V prípade potreby vieme poslať ďalšie naše diela a aj informácie. Cena zavisi od toho co si prajete. Poslite mi v sprave informacie

Nech sa darí. 🙂

• Nase sluzby su tu pre Vas!

• Dobry den, Dovolim si ponuknut i moje sluzby.V pripade ak by vas zaujala moja tvorba nevahajte ma kontaktovat rovno do spravy. Peknz den prajem 🙂

• Sponzor fóra
  • Dobrý deň.

Pozrite si naše portfólio, ak by Vás naša práca zaujala, určite nás kontaktujte.

Odporúčam Vám si pozrieť projekt PHOTOVIDEO Dreams, ktorý je určený pre náročnejších klientov 🙂
    Pre menej náročných klientov tu máme svadobnú akciu 🙂

V našej firme disponujeme 3 kameramanmi a 3 fotografmi. Takže nie je problém zabezpečiť Vašu akciu.

Je možnosť ešte mnoho ďalších služieb, ktoré si u nás viete za príplatok objednať, druhého kameramana, kamerový žeriav, foto-knihu atď ...

S pozdravom video-štúdio MAVEX

• Budeme radi ak si pozriete naše portfolio ...

• Dobrý deň,
    môžem Vám ponúknuť naše foto a video služby. 🙂
    Ak Vás zaujala naša práca rada Vám odpoviem na akékoľvek otázky.
    Ďakujem
    S pozdravom

Pridaj príspevok

Nenašli ste čo ste hľadali?

hľadať len v názvoch tém
    Odporúčaní dodávatelia
    Svadobný kameraman a svadobný fotograf na zachytenie neopakovateľných chvíľ za dostupné ceny. Ponúkame aj FOTOKÚTIK + rekvizity a tlač foto na mieste.
    Video tvorbe sme sa začali venovať ako koníčku, naše skúsenosti siahajú až do roku 2009. Odvtedy sme prešli dlhú cestu a veľa sa naučili.
    Dovoľte mi zachytiť Váš svadobný deň ako najkrajšiu spomienku.
    Články od našich partnerov
    Spoločné bývanie novomanželov: ako si vybaviť hniezdočko lásky
    Koľko stojí svadba? Tipy, ako znížiť náklady za svadbu na minimum
    Najdôležitejší doplnok nevesty ? Čo môžeme povedať o kabelkách?
    Archív článkov od partnerov