Kameraman a fotograf okres Kežmarok - júl 2021

Môžte mi poradiť nejakého kameramana a fotografa okres Kežmarok.Potrebujom na ďalší rok v júli. :-)
Odpovedať
Profilova fotka
príjemný dobrý deň ... júl 2021 mám ešte celý voľný ... posielam Vám ponuku do správy ... pokiaľ by sa Vám niektorý z balíkov páčil, tak ma spokojne kontaktujte a vyskladáme akýkoľvek balík aj na mieru šitý :) kombinácií je enormne veľa
Odpovedať
Profilova fotka
;-)
Odpovedať
Profilova fotka
Dobry den, ponukame pod jednou strechou profesionalne foto+video sluzby. Nasu tvorbu najdete na nasom webe a v pripade, ze sa Vam bude pacit nevahajte nas kontaktovat a vyziadat si individualnu cenovu ponuku :-) Prajeme prijemne svadobne planovanie tim FOTOSUCHY
Odpovedať
Profilova fotka
@slavka66 Dobrý deň, skúste si pozrieť aj moju prácu. Ak máte nejaké otázky rád na ne odpoviem.
Odpovedať
Profilova fotka
Dobrý deň, ponúkame Vám kompletné VIDEO & FOTO služby vo výhodných cenových balíčkoch. Budeme radi ak nazriete na naše portfólio a pozriete si ukážky našej práce :-)
Odpovedať
Profilova fotka
@slavka66 Pekný deň,rád Vám ponúknem Video i Foto služby v zohranej dvojici a výhodných balíčkov ,,2 v 1,, Termín voľný, Viac i na mojom webe-sú tam 4 základné časové balíčky + individuálny prístup. V prípade záujmu ma prosím kontaktujte.Pozdravujem, Milan
Odpovedať
Profilova fotka
Dobrý deň, ponúkame Foto aj Video služby. Ďalšie ukážky nájdete na profile :-)
Odpovedať
Profilova fotka
Dobrý deň. Váš termín máme voľný a radi vám poskytneme naše služby. :) Naše portfólio si môžete pozrieť na stránke.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?