Kameraman a fotograf Žilina

Ahojte dievčatá, prosím poradte mi dobrého kameramana a fotografa zo Žiliny, s ktorým ste boli spokojné. Po prípade nepoznáte nejakého? Ďakujem veeľmi pekne.
Odpovedať
Profilova fotka
Dobrý deň, Rád Vám ponúkam naše kompletné služby na Váš svadobný deň Kameraman - fotograf S pozdravom
Odpovedať
Profilova fotka
@kv961 pozrite si aj moje svadobné fotografie na webe, na facebooku... :-)
Odpovedať
@peterduchovic vase fotky sa mi vzdy pacili, ked sa da aj odporucam dalej :)
Odpovedať
Profilova fotka
Dobry den, som sice z PD, ale táto vzdialenosť nieje problém. Prosím, pozrite si moju stránku, a v prípade záujmu budem rád, ak ma budete kontaktovať. Prajem pekný deň Branislav Mikšík
Odpovedať
Profilova fotka
@kv961 Dobrý, ponúkam sa :)
Odpovedať
Profilova fotka
Dobrý deň, sídlime 18km od Žiliny v Kamennej Porube, práca v tomto regióne a jeho širšom okolí je nám dobré známa, či už pri natáčaní alebo fotení. Pozrite si naše ponuky na našej stránke. Uprednostňujeme prácu dvoch ľudí z jedného štúdia, teda kameramana aj fotografa, ktorí sa navzájom poznajú a vedia veľmi dobre pracovať počas svadobného dňa. Viac na našej stránke. Štúdio KAMA
Odpovedať
@kv961 Ahoj :-) My budeme mať "Ján Ducko". Ešte sme sa osobne nestretli, ale mailové komunikácia je veľmi príjemná, srandista :-) A mne osobne ako laikovi sa jeho fotky veľmi páčia... Fotí hlavne pre radosť :-) Skús si ho vygúgliť :-)
Odpovedať
@marienkakf Ďakujem krásne za radu. Mrknem :-)
Odpovedať
Profilova fotka
Ahoj. Čo sa týka kamery, možem odporučiť profesionálnevideo. Chalani sú úplne super a ich práca na našej svadbe a samozrejme výsledok sa každému páčil. ;-)
Odpovedať
@gabrielaslivkova Ahoj. Chcela by som ťa poprosiť, či by si mi poslala mail na kameramana, ktorého ste mali na svadbe. :) Velmi sa mi pacilo videjko, na ktore si mala odkaz. Skoda, ze uz fotografa mame zajednaneho, lebo aj fotky mate krasne ;) Dakujem
Odpovedať
Profilova fotka
@pistenocka ahoj. Prosím ťa, napíš mi IP, aby som na to nezabudla. Tento víkend mám nabitý program a nebudem na nete (až v nedeľu večer). Pripadne si pozri priamo cez net (do Google hoď profesionálnevideo. Nás natáčal Tomáš Stanko a aj s ním sme komunikovali). ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
@pistenocka a samozrejme, ďakujem za pochvalu. Pri výbere fotografa a kameramana sme si dali najviac záležať, pretože to sú tie najkrajšie spomienky. ;-)
Odpovedať
Článok sa načítava...
Ahojte dievčatá, ďakujem Vám veľmi pekne za Vaše kontakty a rady. Už máááááme. :-))
Odpovedať
Ahojte, my sme mali Jána Ducka a sme veľmi spokojní s fotkami, ale aj s jeho prístupom. Mne osobne prišiel ako veľký pohoďák a pozitívny človek a páčilo sa mi, že fotenie ho veľmi baví, preto som bol rád, že sme mali na svadbe o jedného kamoša viac, hoci sme sa spoznali 2 týždne pred svadbou na osobnom stretnutí, kde sme si prešli detaily fotenia.
Odpovedať
Profilova fotka
Dobrý deň, ak sa Vám páči naša tvorba môžete nás kontaktovať a rada Vám odpoviem na Vaše otázky :) PS: Poslala som Vám IP :-) Pricestovať pre nás nie je problém. S pozdravom
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?