Kameraman/fotograf - Horné Sŕnie/TN. - 26.09.2015

13. jan 20159

Ahojte, hladame fotografa a kameramana, ktori zachytia nas Velky den 🙂 dakujeme

• @veronikaamrichova  Dobry den, ponukam sa Vam ako fotograf. V pripade akychkolvek otazok ma mozete kontaktovat 😉

• Dobrý deň.
    Môžem vám ponúknuť moje služby ohľadom kamera&foto na vašu svadbu.
    Termín mám ešte voľný a cenová ponuka je 500€ +20€ doprava.....jedná sa od začiatku obliekania nevesty až po záverečný tanec po začepčení nevesty alebo po dohode aj dlhšie....bez žiadnych vedľajších príplatkov a podobne 🙂
    Pozretie mojej práce na DVD je tiež samozrejmosťou odovzdám osobne alebo je možnosť aj zaslať poštou🙂
    Malé ukážka nájdete tiež na mojom webe alebo FB stránke.

s pozdravom Marták
    RM-video & JD-foto

• Dobry den,
    rad by som Vam ponukol moje sluzby. Prosim, pozrite si moju stranku kde najdete aj aktualny cennik. V pripade zaujmu budem rad, ak ma budete kontaktovat.

Pekny den
    Branislav Miksik

• Sponzor fóra
  • Dobrý deň , ponúkame Vám naše služby, zohratého tímu kameramana a fotografa z jedného štúdia. Výber skúsených a zohratých ľudí z jedného štúdia je dnes veľkou devízou a výhodou. Naše ponuky a ceny nájdete na našej stránke. Ak Vás ponuky osloví, neváhajte nás kontaktovať. S pozdravom Martin Kavecký - štúdio KAMA

• Dobrý deň v prípade záujmu ma kontaktujte na správe je k dispozícii foto aj kamera ak by bol záujem aj DJ ďakujem

• Dobrý deň, Váš termín mám zatiaľ voľný a rád Vám poskytnem svoje služby. Ponuku Vám posielam do IP. 😉

• Skúste pozrieť moju stránku nájdete tam portfólio informácie a cenník. Ak by ste mala akékoľvek otázky rád Vám na ne odpoviem 🙂

• @veronikaamrichova  pozrite si aj moje svadobne fotografie na webe, na facebooku... termin mam zatial volny, som z Bánoviec

• Dakujeme Vam velmi pekne za vase ponuky, ale uz sme nasli co sme hladali. Uspesny rok vsetkym 🙂

Pridaj príspevok

Nenašli ste čo ste hľadali?

hľadať len v názvoch tém
    Odporúčaní dodávatelia
    Dovoľte mi zachytiť Váš svadobný deň ako najkrajšiu spomienku.
    Sme mladý dynamický team ponúkajúci služby v oblasti fotografie a videografie - dvaja kameramani a fotografka s kreatívnym a moderným prístupom.
    Moderné svadobné video, profi prístup, rozumná cena, vaša spokojnosť, kdekoľvek na SR.
    Články od našich partnerov
    Spoločné bývanie novomanželov: ako si vybaviť hniezdočko lásky
    Koľko stojí svadba? Tipy, ako znížiť náklady za svadbu na minimum
    Najdôležitejší doplnok nevesty ? Čo môžeme povedať o kabelkách?
    Archív článkov od partnerov