Kameraman Molnár z Nových Zámkov - referencie

Ahoj, chcela by som sa spýtať, či náhodou nemáte niektorá reálne referencie na kameramana Martina Molnára z Nových Zámkov. Videla som od neho pár krátkych zostrihov, ale zaujímalo by ma, ako vyzerá celé svadobné video, aký je počas natáčania, či je "neviditeľný" alebo usmerňuje, čo má človek robiť. Prípadne, ak by ste mi vedeli poradiť nejakého iného kameramana z okolia NZ alebo KN. Budem vďačná za akékoľvek odpovede k veci. Ďakujem.
Odpovedať
Profilova fotka
ahoj..ja tiez hladam kameramana a bohužial som velmi sklamana z nich...moja kolegyna mala pred 2rokmi p.Molnara na svadbe a velmi som zvedava na cele dvd-cko,velmi bola spokojna ,takze uvidíme a ked bude dobry chcela by som aj ja...
Odpovedať
Ďakujem za odpovede. @aniko23 keď budeš vedieť, aké bolo DVD daj prosím Ťa vedieť. P. Molnára mala nedávno na svadbe kamarátka, v podstate bola spokojná, ale vadili jej nejaké detaily. Závisí to samozrejme od vkusu každého a od toho, ako sa s kameramanom dohodneme, ale chcela spm počuť viac názorov.
Odpovedať
Profilova fotka
Ahoj uz som videla dvd-cko sice bolo z pred 2rokov,ale konecne som bola milo prekvapena,lebo sa to dalo pozerat :-D .myslim si,ze odvtedy sa este zdokonalil,mne sa pacil
Odpovedať
Profilova fotka
Ahoj linda a kolko mu trvalo spravit dvd-cko vela ste cakali?
Odpovedať
@aniko23 Ahoj, prosim Ta a to DVD bolo od ktoreho Molnara, lebo su dvaja? Su to otec a syn a tocia uz kazdy sam. Dakujem.
Odpovedať
Profilova fotka
@134 my sme mali mladého Martina Molnára, boli sme veľmi spokojní, môžem odporučiť, veľmi sa nám páči DVD :)
Odpovedať
@patusa01 Ďakujem, my mame toho starsieho, tak snad to bude ok.
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 3 rokoch
AHOJTE, CENY VIDEA MOLNAROVCOV?
Odpovedať
Článok sa načítava...
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?