Kameraman na september 2016

18. sep 201510

Hľadáme šikovného a moderného kameramana na september 2016 , prosím poraďte ďakujeme 👍🏻

• Pozrite si nasu pracu. 😉

• odporucam Mateja Ligaca, robil video nam, ak mas zaujem, napis a poslem klip aj kontakt =)

• 🙂 Budeme radi ak si pozriete naše portfolio .... avšak závisí aj od termínu.

• Sponzor fóra
  • "Kameramana Tomaša Š. z Presova neodporucam po osobnej skusenosti.Vsetko zle.Amaterizmus,arogancia,nedodrziavanie podmienok,navysovanie ceny.Od 06/2015 do dnesneho dna nemame vystup.

• Dobrý deň, ukážky práce nájdete na našej web stránke, FB alebo v našom profile tu na mojasvadba.
    Podrobnejšie info mailom.
    Piatnica

• @artvideo  prosím možte zaslať cenovú ponuku? Ďakujem pekne

• Dobry den poslal som vam cenovu ponuku 🙂

• @michaelka5153   ahoj prosím pošleš mi vás klip? Rada by som sa pozrela ďakujem pekne ☺️

• @lulu01011  
    Prosím poraďte kameramana, svadobný klip by sme si predstavovali:
    Veľa zostrihov, nájazdov, veľmi sa nám páci práca s dronom, nechceme nič take ako momenty pri maľovani a obliekaní sa, a momenty z domova😌 skratka niečo spontánne , spojené s momentkami☺️ Ďakujem

• Dobrý deň,
    momentálne máme pre snúbencov AKCIU! 🙂
    V prípade, že máte záujem o viac informácií o nej a našej tvorbe rada Vám odpoviem na otázky.
    Ďakujem
    S pozdravom

Pridaj príspevok

Nenašli ste čo ste hľadali?

hľadať len v názvoch tém
    Odporúčaní dodávatelia
    Video tvorbe sme sa začali venovať ako koníčku, naše skúsenosti siahajú až do roku 2009. Odvtedy sme prešli dlhú cestu a veľa sa naučili.
    Každé video je originál a niečim výnimočné. Pretože každá svadba je o výnimočných ľuďoch, ktorí sa rozhodli spojiť svoje životy vďaka láske.
    Moderné svadobné video, profi prístup, rozumná cena, vaša spokojnosť, kdekoľvek na SR.
    Články od našich partnerov
    Spoločné bývanie novomanželov: ako si vybaviť hniezdočko lásky
    Koľko stojí svadba? Tipy, ako znížiť náklady za svadbu na minimum
    Najdôležitejší doplnok nevesty ? Čo môžeme povedať o kabelkách?
    Archív článkov od partnerov