Kameraman na september 2016

18. sep 201510

Hľadáme šikovného a moderného kameramana na september 2016 , prosím poraďte ďakujeme 👍🏻

• Pozrite si nasu pracu. 😉

• odporucam Mateja Ligaca, robil video nam, ak mas zaujem, napis a poslem klip aj kontakt =)

• 🙂 Budeme radi ak si pozriete naše portfolio .... avšak závisí aj od termínu.

• Sponzor fóra
  • "Kameramana Tomaša Š. z Presova neodporucam po osobnej skusenosti.Vsetko zle.Amaterizmus,arogancia,nedodrziavanie podmienok,navysovanie ceny.Od 06/2015 do dnesneho dna nemame vystup.

• Dobrý deň, ukážky práce nájdete na našej web stránke, FB alebo v našom profile tu na mojasvadba.
    Podrobnejšie info mailom.
    Piatnica

• @artvideo  prosím možte zaslať cenovú ponuku? Ďakujem pekne

• Dobry den poslal som vam cenovu ponuku 🙂

• @michaelka5153   ahoj prosím pošleš mi vás klip? Rada by som sa pozrela ďakujem pekne ☺️

• @lulu01011  
    Prosím poraďte kameramana, svadobný klip by sme si predstavovali:
    Veľa zostrihov, nájazdov, veľmi sa nám páci práca s dronom, nechceme nič take ako momenty pri maľovani a obliekaní sa, a momenty z domova😌 skratka niečo spontánne , spojené s momentkami☺️ Ďakujem

• Dobrý deň,
    momentálne máme pre snúbencov AKCIU! 🙂
    V prípade, že máte záujem o viac informácií o nej a našej tvorbe rada Vám odpoviem na otázky.
    Ďakujem
    S pozdravom

Pridaj príspevok

Nenašli ste čo ste hľadali?

hľadať len v názvoch tém
    Odporúčaní dodávatelia
    Bez zásahov do deja, a striehnutie na skutočné emócie......
    Dovoľte mi zachytiť Váš svadobný deň ako najkrajšiu spomienku.
    Video tvorbe sme sa začali venovať ako koníčku, naše skúsenosti siahajú až do roku 2009. Odvtedy sme prešli dlhú cestu a veľa sa naučili.
    Články od našich partnerov
    Spoločné bývanie novomanželov: ako si vybaviť hniezdočko lásky
    Koľko stojí svadba? Tipy, ako znížiť náklady za svadbu na minimum
    Najdôležitejší doplnok nevesty ? Čo môžeme povedať o kabelkách?
    Archív článkov od partnerov