Kameraman na svadbu bez strihu

Dobry den, surne hladam kameramana/kameramanov na svadbu, ktory cisto len natoci zaznam a odovzda nam ho bez akychkolvek uprav. Nepoznate niekoho takeho? (Trencin a okolie)
Odpovedať
@victoriia ak sa mozem opytat aky mas na to dovod?
Odpovedať
Profilova fotka
@slavka121212 Možno si to vie postrihať sama ;) Nič výnimočné ;)
Odpovedať
urcite sa taky najde, urcite vsak nebude normalny
Odpovedať
Profilova fotka
@weddinko Ja sa cítim normálne 8-)
Odpovedať
Radi by sme si to postrihali sami podla vlastnych predstav :)
Odpovedať
@victoriia Dakujem za vysvetlenie, pises, ze “len natoci zaznam” takze predpokladam, ze hladate pana zaznamara, cize zostrihat nepodarky nemusi byt az taky velky problem. Otazkou vsak zostava, ako to bude cele natocene, pretoze ten co to toci vie uz dopredu ako to bude cele strihat, no a prave to nemusi celkom pochopit ina osoba ktora to bude strihat ;-)
Odpovedať
@victoriia Strihala si uz niekedy video po cudzom cloveku v takomto rozsahu? Keby ano, taketo nieco by ta ani len nenapadlo. 2 tyzdne budes len prechadzat zabery aby si videla co vlastne natocil. Tolko technicke hladisko. Z vytvarneho hladiska je to este vacsi nezmysel lebo nikto kto si trochu vazi sam seba do toho nepojde. Len zaznamari, cim ziskas sice relevantne zabery, ale k ziadnemu nadstandartnemu vystupu nedojde.
Odpovedať
Profilova fotka
sme vam ochotny spravit len surovy material pre blizsie info nas prosim kontaktujte
Odpovedať
@weddinko Prepacte, ale ja som sa pytala len na to ci nahodou niekto niekoho takeho nepozna. Sice nemusim odpovedat na Vase otazky, ale ano mam so strihom dostacujuce skusenosti po sebe i po cudzom cloveku a skutocne nechapem ako to suvisi s vazenim si sameho seba. Strih robim rada a viem kolko casu to zaberie :) jednoducho chceme si spravit viac roznych zostrihov a podla svojich predstav. Nic zle na tom nevidim :) A je mi jasne ze ten co to bude tocit to mozno natoci inak akoby som to robila sama ale v tom pripade, ak by som to mala vnimat takto, ani zostrihane video od toho coveka by nebolo podla mojich predstav. Nijak zvlast svadbu nehrotime a nesnazime sa mat vsetko dokonale, len chceme mat zopar jednoduchych zaberov.
Odpovedať
@victoriia zle na tom nieje nic len je to strasne nelogicke
Odpovedať
@weddinko čo je na tom nelogické? Ak sú obaja profesionáli, alebo som tomu viac ako amatér venujú, nevidím v tom problém. Jednoducho sa dohodnú na postupe. Ak kameramanovi povedia svoju predstavu, čo všetko chcú zahrnúť do záberov a dokonca aj rozostavanie kamier a pod., tak to môže byť veľmi pekný výsledok. @victoriia úprimne držím palce
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?