Kameraman pán Orlicky z Trnavy

Ahojte dievcata, chcem sa s vami podelit o zlu skusenost s kameramanom panom Orlickym. Dostala som svoje video po svadbe a ked som si ho pozrela, bola som neksutocne sklamana, zaciatok je ako z rychliku, jednoltive zabery sa prehadzuju takou rychlostou ze nestihate registrovat, a kostol je na zaciatku ukazany asi tak tri sekundy, ze nemate sancu vidiet ako kostol vyzeral, ked vhadzam do kostola, zaber na mne je max 3 sekundy, potom stacal kameru, ze sa vam z toho kruti hlava. No najhorsie na vsetkom je ze as50 percent mame s mojim manzelom zoseknute hlavy na zaberoch, nezmestimesa asi do kamery, spolocny tanec je antacany asi dve minuty od krku do pol pasa, potom stale natacana ruka na mojom chrbte. Ked sa presuval po ludoch ide takou rychlostou ze obraz sa rozmazava, az sa vam z toho rkuti hlava. A najhorsie este ze v zaverecnom videoklipe sme v takej krasne bubline na obrazovke, kde sme tak priblizeni, ze mate maximalne moznost vidiet len kusok tvare, sem tam rameno, ucho a potom sa zameria s kamerou na nohy, no proste hroza. Baby, ja som neskutocne sklamana, bol to nas najkrajsi den v zivote, ale tot dvd mi vsetky spomienky na neho pokazilo, nemozem sa na to video ani pozriet, lebo mi je do placu. Ako keby to natacal nejaky uplny amater. BABy, velmi si davajte pozor akeho kameramana si vyberiete, ak mate viac ako 178cm, urcite sa zamerajte na to, aby vas mal v zabere celych a nie s odseknutymi hlavami.
Odpovedať
robocop davam ti zapravdu. Nie je kazdy kameraman kto ma kameru.
Odpovedať
nebola to cena, bolo to na zaklade odporucania. ale som velmi sklamana. Hlavne ked vidite na videu odseknute hlavy, to nepovazujem za profesionalitu v ziadnom pripade
Odpovedať
Profilova fotka
to ma velmi mrzi, ze Vam to tak pokazil a este dostal k tomu zaplane. Mna caka svadba buduci august a taktiez sa obavam najst si dobreho kameramana,ktory ma vkus a originalitu a nie gidz v trhani a sekani videoobrazu. Kazdy o sebe hovori prehodnotene a precenene. Ak sa mozem opyytat kolko si zapytal?
Odpovedať
Ahojte no ja som aj rada ze to tu citam. Mala som ho objednaneho, ale nejak som este pred tymto prispevkom zavetrila problemy, tak som ho zrusila a vzala si AT studio. Ja som si ho teda vyberala podla ceny, pytal 250, AT za to iste chce 400, ale tam mam istotu ze to bude vyborne, tak som teraz rada.
Odpovedať
No pokial ide o kameramana - treba mat viac indicii o jeho praci, aby si clovek dobre vybral: referencie, pozriet si jeho pracu - ukazky na webe a aj prezentaciu u neho, kde pri osobnom stretnuti zistime, ci nam je ten clovek prijemny a vie erudovane odpovedat na vsetky otazky,ci je ustretovy voci nasim zelaniam. Dolezite je mat s nim dohodu pre vlastnu ochranu. Plati to vlastne pre vsetkych dodavatelov. Na druhej strane stat sa moze vselico a ked dodavatel nieco pokazi, tak je velmi dolezite ako sa k zakaznikovi zachova. Kazdy musi niest zodpovednost za svoju pracu.
Odpovedať
Profilova fotka
A preto my nebudeme mat kameramana, aby sme potom neplakali.... Budeme mat odskusaneho profi fotografa :-)
Odpovedať
Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?