Kameramana na 13.9.2014 pri Ilavu

zuzkabb85
Autor diskusie
26.03.2014
Hladame kameramana a hudbu na svadbu pri Ilave na 13.septembra. velmi sa mi paci styl Romana Gabasa, ale ten je zial obsadeny. viete o niekom s podobnym stylom a kto by bol volny? nejake odporucania na dobru hudbu? zeby vedeli zahrat aj mladsim, aj starsim rocnikom :) dakujem za vsetky odporucania ;-)
Odpovedať
Zoradiť podľa:
Profilova fotka
videoluba
PRO
26.03.2014
Dobry den, dovolte, aby som Vam ponukol svoje sluzby. Moja firma je na trhu 15 rokov a mame bohaté skusenosti v oblasti svadobnej fotografie a svadobneho videa. Moje posobenie je v ramci celeho Slovenska aj celej Europy. Pozrite si, prosim, našu web stránku. Prajem Vam pekny den. Palo Kalivoda
Odpovedať
Profilova fotka
branislavmiksik
PRO
26.03.2014
Príspevok bol upravený adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra. Porušoval pravidlo "Nevkladaj kontaktné údaje firiem". Dobry den, prosim, pozrite si moju stranku a v pripade, ze Vas zaujala moja tvorba, budem rad, ked sa mi ozvate. Ilava problem nieje a nepremietne sa Vam to ani v cene. Prajem pekny den Branislav Mikšík
Odpovedať
Profilova fotka
vladomrva
PRO
26.03.2014
Dobry den, ponukame Vam nase sluzby.
Odpovedať
Profilova fotka
daludapefotoavideostudio
PRO
27.03.2014
Dobrý deň, rada Vám odporučím náš tím ľudí. Spolupracujeme so super 2 DJ chalanmi. Môžem Vám ponúknuť naše služby foto a video. V prípade záujmu sa s Vami rada skontaktujem :) S pozdravom
Odpovedať
zuzkabb85
Autor diskusie
01.04.2014
dakujem za Vase prispevky :)!
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?