Nájdem kamerana a fotografa na 7.6.2014 z okresu Nové Zámky?

3. mar 201470

Hlada dobreho a kvalitneho kameramana + fotografa...ten nas povodny nam oznamil ze ma zrovna v nas termin rodinnu svadbu 7.6 je nas termin

• Dobrý deň,
    Váš termín máme zatiaľ voľný a preto Vám rada ponúknem naše foto (dcéra) a video (otec) služby. S pricestovaním nemáme žiadny problém ak by ste o naše služby mali vážny záujem. Spolupracujeme s viacerými firmami a ľuďmi 🙂
    S pozdravom

• odporúčam Videoprodukciu TaT 🙂 fotograf bude ťažší oriešok

• Zdravím, ponúkam Vám naše foto-video služby. Pozrite si naše portfólio a v prípade, že Vás záujme môžete sa ozvať.

• Sponzor fóra
  • 🙂 Dobrý deň,
    Rád Vám ponúkam naše kompletné služby na Váš svadobný deň.
    S pozdravom

• Dobrý deň, pokiaľ hľadáte profesionálneho fotografa za priateľnú cenu 😉 , som tu pre Vás. Pozrite si moje portfólio a hodnotenia na FaceBook, ak Vás moje práce zaujmú neváhajte ma kontaktovať.

• Budem rád ak si pozriete moje portfolio, na mojom webe nájdete aj obsiahlu galériu s cenníkom 🙂
    Prajem krásny deň!

• Dobrý deň.
     Ponúkame Vám naše služby.
    V prípade záujmu Nás kontaktujte.
    S pozdravom
    SK

Pridaj príspevok

Nenašli ste čo ste hľadali?

hľadať len v názvoch tém
    Odporúčaní dodávatelia
    Video tvorbe sme sa začali venovať ako koníčku, naše skúsenosti siahajú až do roku 2009. Odvtedy sme prešli dlhú cestu a veľa sa naučili.
    Dovoľte mi zachytiť Váš svadobný deň ako najkrajšiu spomienku.
    Kamerujeme a fotografujeme svadby, stužkové slávnosti, koncerty, propagačné materiály pre firmy a partnerov a podobne
    Články od našich partnerov
    Spoločné bývanie novomanželov: ako si vybaviť hniezdočko lásky
    Koľko stojí svadba? Tipy, ako znížiť náklady za svadbu na minimum
    Najdôležitejší doplnok nevesty ? Čo môžeme povedať o kabelkách?
    Archív článkov od partnerov