PeLi video. Mali ste ich na svadbe?

Mali ste niekto na svadbe kameramana Petra Lizicu z Palarikova? Ukažky sa mi celkom pozdávajú. Hladám niečo za rozumnú cenu ale aby to video bolo trocha na úrovni a radšej v HD kvalite. :-)
Odpovedať
1
2
ešte pridavam nejaký filmík... http://exposureroom.com/members/PeLi/... Svadbu dáva na blueray a na dvd. Na jeho stanke ma aj ukažku s dj Racekom. Aj ten sa mi celkom pozdáva. Mame prvú svadbu v rodine a bolo by dobré mať starejšieho - myslím že je to lepšie aby neboli zmätky
Odpovedať
Profilova fotka
ukazka je krasna my mame v Palarikove svadbu a uvazovali sme aj nad panom Ližicom no predbezne sme si zvolili pana Vargu zo Zemneho no ako vidim aj pan Lizica sa konecne vysvihol a investoval do techniky tak opat mame nad cim premyslat :-D
Odpovedať
Profilova fotka
pekna ukazka... aku cenu ma tento kameraman?
Odpovedať
Na jeho stránke má viac ukážok - aj starších. Aj tie sú obrazovo velmi dobré. Nieje to síce ako Žitňanský ale aj cena je iná ako u Žitňanského. kacennnka: najdeš ho lahko cez googel . Na jeho stránke má ja cenník.
Odpovedať
lola_25, hneď z rána mi je do smiechu to čo tu píšeš :-) To video čo si sem dala včera je slabý pokus napodobniť aspoň len priemernú prácu a pýtať za to tých 200 evri, uff, to dajte niekomu z rodiny kamerku do ruky a máte to gratis :-)
Odpovedať
Ak to nestalo viac ako 200 EUR, tak cena presne zodpoveda kvalite a snahe kameramana :-) Tak moc nekritizujte, lebo keby to iste natocíl fotakom, tak by ste ho hned zaradili medzi spicku a aj cena 800 EUR, by zrazu bola primerana kvalite =-) Zlu kompoziciu, strih a posunute farby aj tak ziadna nevesta nedokaze pomenovat. Dokonca ani miestni odbornici si nevsimaju take prkotiny. Hlavne je tocit fotakom a behat so steadicamom :-D
Odpovedať
Profilova fotka
jana a cickos chodte inde urazat prosim vas niekto proste na to nema mat zitnanskych na ktorych mate vy to kazdy je hned zly a len on je ten nauzasnejsi ?? baby chcu mat nejaku pamiatku a toto je jedna z nich ked im to staci tak co kazdy ma iny vkus a ine financne moznosti !!!! citam vas dve vo viacerch temach 1 vam uz uzavreli to fakt musite aj inde urazat a znechucovat a odporucat len najdrahsie ?? svadba je o niecom uuuuplne inom a nie o kameramanovi a fotografovi ! mne ide o to aby som si s drahym vymenila obrucky a aby sme boli manzelmi ...toto forum ma radit nevestam a nie sa urazat a pisat tu ze "vsetci su zli a len 1 je uuzasny"
Odpovedať
trdielko149, precitaj si este raz, co som pisal. Podla mna kvalita zodpoveda cene a to je snad v poriadku, nie ? Naopak som naznacil, ze niektori kameramani maju podobnu pracu, ale cenu naopak stvornasobnu :-S Tak prepac ak som ta tymto urazil =-)
Odpovedať
Článok sa načítava...
Profilova fotka
ako tak pozerám každá téma týkajúca sa kamery sa zvrtne na vašu debatu o tom aká technika je lepšia - nechcete si na seba vymeniť tel čísla a komunikovať spolu takýmto spôsobom? ;-) myslím že nevesta sa pýtala na inšie než na to, kto z vás dvoch má väčšie vedomosti o kamerách :-) jedine že by ste riešili kamery ktoré používa daný kameraman... ;-)
Odpovedať
bigking, to ze ich video sumi a je bez farieb zistia az ked budu pozerat zabery z hostiny, tancovanie atd. Potom uz bude aj tak neskoro pytat sa preco ? "Sikovny" kameraman preto taketo zabery radsej do klipov na web ani nedava ;-) ale ukaze zabery z fotenia alebo hrane scenky :-)
Odpovedať
Táto téma sa rozbehla trocha iným smerom. :-( Nájde sa tu niekto, kto zažil kameramana Petra Lizicu na svadbe? Chcela by som skorej viedieť aký ma prístup, či natočí to čo od neho požadujú mladomanželia, či sa stavia k práci zodpovedne. My sme rozhodmutý pre neho, lebo čo som obtelefonovávala kameramanov v okolí Šale, tak niektorí ešte ani nezačali točiť v HD. :-| No a čo sa týka príspevku od jana2007 - tak kameru nedám nikomu do ruky, lebo hostia sa tam prídu zabaviť a nie kamerovať! Potom to dopadne ako u mojho bratranca, že nemajú nič ale fakt nič natočené - len strýkovu rodinu - ten totiž kameroval. :-D
Odpovedať
Profilova fotka
neviem prečo sa Žitňanskí zaťahujú do každej témy o kameramanoch, veď tu sa nevesta konkrétne pýtala konkrétneho kameramana a všetci sa tu doťahujete kto o kamerách vie viac, ktorá kamera je lepšia, čo je kvalitnejšie - ale neveste ste neposkytli žiadne cenné info, nič čo by jej pomohlo s tým, či má niekto s daným kameramanom skúsenosti. Odporúčam založte si vlastnú tému, kde sa budete vyzdvihovať do nebies za vaše vedomosti o kameriach (nebudem riešiť, že asi ste z odboru a len preto ste tu registrovaní :-) ), ale nezapĺňajte stránky príspevkami, ktoré väčšine neviest vôbec nič nehovoria, lebo presne ako robocop napísal, väčšinu neviest zaujíma ako to vyzerá, nie ako vyzerá kamera ktorou sa to točilo :-)
Odpovedať
Profilova fotka
Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.
Profilova fotka
peter aj ja píšem sem tam nevestám, že pošlem kontakt do IP a to neznamená že som firma, ale že dodržujem pravidlá fóra a nedávam kontaktné info sem ;-) a pokiaľ viem, tak aj ty patríš do tých spomínaných 60%... a prečo by mali túto tému presmerovať inam? Veď nevesta ktorá ju založila nemohla tušiť, že si tu spravia poniektorí z tejto témy pokec o kvalitných kamerách a och odborných znalostiach daných kamier...
Odpovedať
ahojte viem , ze to sem nepatri, ale ked ste uz taki odbornici, tak sa Vas chcem oyptat co hovorite na kameramana Milosa Villema - Levice , ak ste o nom teda niekto poculi... :-) :-)
Odpovedať
1
2
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?