Recenzie na kameramana a fotografa Slavomír Karpjaka ?

Ahojte, ma tu niekto z Vás skúsenosti z kameramanom a fotografom Slavomírom Karpjakom? My sme si ho objednali na svadbu, ale pravdu povediac som s nim nemala žiadne skúsenosti. Jeho foto som videla na nete to sa mi veľmi páčilo, skôr mi ide o to, aké robí DVD? Ďakujem :-)
Odpovedať
Profilova fotka
trosku nerozumiem, preco si zistujete informacie o dodavatelovi az teraz, ked ste si ho uz objednali. nedava to ziadny zmysel :)
Odpovedať
Povedz koľko budete za video platiť a ja ti poviem ako to DVD bude vyzerať :) Lebo je to o cene. Ale nie každý vidí rozdiel a spokojný je so všetkým kde sa vidí :)
Odpovedať
Snazim sa najst aspon jedno video od tohto pana, ale vidim len same fotky, mozno zle hladam, takze DVD asi tazko budes zhanat, pretoze ho nikto nikdy nevidel, ale budes prva, tak sem potom napis a postazuj sa nam. Mne to pripada akoby fotograf zacal aj kamerovat tak to ponuka, momentalne novy trend ked fotografi nasli na zrkadlovke aj funkciu videa :-) Urcite to bude strasne lacne, tipujem 250€ a to kazdy vieme ako to bude vyzerat :-) Klasicky pripad zleho postupu pri vybere dodavatela, najskor si daco objednam a potom zhanam informacie, saty, prstienky atd. si tiez tak vyberas?
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?