Svadobny videoklip 11.5.2019

Dobry den,zhanam osobku z okolia Kys.Noveho Mesta, Ziliny na natocenie svadobneho videoklipu do ceny priblizne 200€. Dlhe dvojhodinove video nechceme,staci nam klip na zachytenie vyznamnych momentov.
Odpovedať
@leiaorgana nič v zlom ale Tvoja cenová predstava je úplne mimo reality 200€ stojí dedinský starejší ktorého jedinou výbavou je oblek a klobúk a jeho prácou je pár viet a vlastne je platený za to že je na svadbe vôbec prítomný. Kameraman potrebuje techniku za tisíce, tiež je na svadbe prítomný a dokonca viac hodín ako ten starejší. A maká, nie že sa na svadbe len nachádza prítomný a baví. A po svadbe má ešte náročnú a odbornú prácu pri zostrihaní klipu z množstva materiálu ktorý si zo svadby priniesol. Aj slušný DJ od piatej do piatej stojí v roku 2018-2019 aspoň 400€ a nenosí si ešte prácu zo svadby domov :) Reálna cena za kvalitný klip /prepokladám že amatérčinu nechceš a tiež nechceš klip v ktorom budete prevažne len vy dvaja na videu z fotenia portrétnych foto ale chceš mať v klipe zachytenú celú svadbu/ je 600-700 a viac EUR. Áno je viem že sú aj lacnejší a budeš mať "množstvo ponúk" v pošte :) Odporúčam Ti ale poriadne si pozrieť práce a nevyberať len podľa ceny. Myslím že fotografa, šaty, DJ atď. si podľa ceny tiež nevyberáš.
Odpovedať
@realista Milý pán realista, ďakujem za vyčerpávajúcu odpoveď a samozrejme ju chápem a rozumiem tomu. Keby mi však o to nešlo a neriešila som to, nepridám sem asi príspevok s danou sumou a rovno si toho kameramana za 700 € zajednám. Z nejakého dôvodu som tu asi preto ten príspevok pridala :) A veruže máme v živote aj iné priority (žiaľ alebo našťastie) a až tak o toho kameramana a video nám nejde, preto ak nenájdeme nikoho, zaobídeme sa aj bez videa. Nie je fajn takto súdiť, ak niekto jednoducho tie peniaze navyše má, nech si to platí ale povedzme, že nám ide o iné veci v živote ako takéto blbosti ;) Je to pre nás dôležitý deň ale keď ste s niekým dlhšie a ľúbite sa, tak je to formalita...
Odpovedať
@leiaorgana odrucam ti len jedno, ak je pre teba video blbost tak si ho jednoducho neobjednaj !!!! Vyhodit 200€ za amatercinu len aby bolo je uplna somarina, ale chapem ze nevedoma nevesta to nemusi vediet a siahne po vsetkom co uvidime :-) Nikde som tu nevidela ze by si dopytovala 200 eurove stare prepotene a obnosene svadobne saty, alebo 200 euroveho miestneho DJa tzv. pustaca mp3, alebo 200 euroveho fotografa. Asi chapes co ti chcem naznacit a mozno ani nie, pretoze tento portal ma uz dlhorocnu povest lacneho bazaru kde najdes vsetko mozne aj nemozne a priemerne zmyslajuca nevesta, co je tu vacsina, berie vsetko len aby to bolo lacne, tak ako bezny slovak :-)
Odpovedať
@slavka121212 Áno, rozumiem aj tomu....a máš pravdu, možno potom lepšie radšej nič...každopádne ďakujem za triezvy názor! ;)
Odpovedať
A to si @slavka121212 ešte zober že keď takéto nezmyselné dopyty budú čítať iné nevesty v budúcnosti tak si osvoja mylné názory že kameraman stojí 200€, veď keď to normálne za 200€ beží na svadobnej stránke tak to je predsa zaručený štandard. A na základe týchto zavádzajúcich informácií samé dajú dopyt na kameramana za 100€ :-D
Odpovedať
@realista nemusíte sa mi tu už vyjadrovať, váš názor som si prečítala...už ste si názor vyjadril a ak ste teda kameraman (lebo to tak vyzerá) hľadajte si teda dopyt prosím inde :) vďaka
Odpovedať
Prečo by som bol kameraman? Za nič by som túto nevďačnú prácu na Slovensku nerobil ešte to by mi tak chýbalo :-) Aby som bol vo vnímaní väčšiny neviest na úrovni starejšieho ale s neprimeranou a predraženou cenovou požiadavkou :-) Radšej by som bol fotograf, len tretinka práce a sú najlepšie ohodnotení, keď už tak budem rozmýšľať nad fotením :)
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?