Video + kamera do Prievidze do 400 eur

26. feb 201440

Prosím Vás nájde sa niekto, kto by dokázal nafotiť + kamera celú svadbu...čiže od príprav až po zábavu...? do cca 400 eur?...ďakujem

• Dobrý deň, ponúkame službu 2v1 za 390 €. Avšak nedá sa fotiť a kamerovať celá svadba zároveň. Balíček 2v1 u nás znamená toľko že priorita je stále kamera a fotenie sa prevádza ako samostatné umelecké foto pred obradom ako býva zvykom. Pri tomto fotení sa človek venuje len foteniu / nemá zmysel skackať s kamerou a popri tom fotiť /. Ďalšie fotenie sa robí po obrade a to spoločná fotka svadobčanov. Na svadobnej hostine sa potom fotia páry, skupinky a ďalšie veci ktoré si mladomanželia želajú ,avšak za podmienky že fotenie priamo nezasahuje do kamerovania dôležitej situácie. Toľko k našej ponuke balíčka 2v1.
    Samozrejme ponúkame rôzne balíčky v rôznych cenách , záleží na tom ako kvalitne a dokonale chcete mať zachytený Váš svadobný deň.
    Štúdio KAMA.

• 🙂 Dobrý deň,
    Rád Vám ponúkam naše kompletné služby na Váš svadobný deň.
    S pozdravom

• Ponúkame Vám naše služby!

• Dobry den,
    ak Vam mozem poradit, nehladajte fotografa a kameramana v jednej osobe. To nikdy nemoze byt dobry vysledok!!! Ja som profesionalny kameraman, prosim, pozrite si moju stranku, a ak vas moja ponuka zaujala, budem rad, ked sa mi ozvete. Ak by ste mali zaujem, vedel by som Vam doporucit kvalitneho fotografa. Alebo sa rozhodnut len pre jednu z moznosti.

Prajem Vam pekny den
    Branislav Mikšík

Pridaj príspevok

Nenašli ste čo ste hľadali?

hľadať len v názvoch tém
    Odporúčaní dodávatelia
    Kamerujeme a fotografujeme svadby, stužkové slávnosti, koncerty, propagačné materiály pre firmy a partnerov a podobne
    Moderné svadobné video, profi prístup, rozumná cena, vaša spokojnosť, kdekoľvek na SR.
    Video tvorbe sme sa začali venovať ako koníčku, naše skúsenosti siahajú až do roku 2009. Odvtedy sme prešli dlhú cestu a veľa sa naučili.
    Články od našich partnerov
    Spoločné bývanie novomanželov: ako si vybaviť hniezdočko lásky
    Koľko stojí svadba? Tipy, ako znížiť náklady za svadbu na minimum
    Najdôležitejší doplnok nevesty ? Čo môžeme povedať o kabelkách?
    Archív článkov od partnerov