Video Zvolen 30. 07. 2016

21. mar 20164

Prosim rady, tipy, konkretne ponuky, zhaname na svadbu 30. jula 2016 niekoho, kto nam natoci svadobne video. Hladame niekoho, koho praca aj bavi, ma nejaky napad. Chapem, ze nieco fresh a kvalitne nie je najlacnejsie, ale verim, ze do nasho stropu 600-700 eur sa niekto urcite zmesti aj so zaujimavymi napadmi a nie najzakladnejsim balickom 🙂 A na okraj, chceli by sme aj dlhsie video, nielen klip. Kludne moze byt aj niekto mlady a neokukany, ak ma fajn napady a vie poskytnut aj ukazky svojej prace. Vopred dakujeme 🙂

• Dobrý deň,
    popis sedí presne na nás 🙂
    Máte jedinečnú možnosť využiť našu práve prebiehajúcu akciu v našom shop-e. Cenník Vám posielam do RP.
    S pozdravom.
    Jozef

• @verobabi  Dobry den , termin este dostupny, nech sa paci pozrite si nasu pracu 😉

• Dakujem vsetkym, prave sme si vybrali. Dakujeme hlavne za kopu IP, ci uz tipov, alebo konkretnych ponuk, skutocne si bolo z coho vyberat 🙂

• Dobry den,
    nech sa paci, ponukam Vam moje sluzby. Prosim, pozrite si moju stranku kde najdete aj aktualny cennik. Video spravim podla Vasich poziadaviek (nielej video klip ale aj celu svadbu). V pripade vasich dalsich otazok ma nevahajte kontaktovat.

Pekny den

Pridaj príspevok

Nenašli ste čo ste hľadali?

hľadať len v názvoch tém
    Odporúčaní dodávatelia
    Viackamerové kreatívne 4K svadobné filmy
    Dovoľte mi zachytiť Váš svadobný deň ako najkrajšiu spomienku.
    Video tvorbe sme sa začali venovať ako koníčku, naše skúsenosti siahajú až do roku 2009. Odvtedy sme prešli dlhú cestu a veľa sa naučili.
    Články od našich partnerov
    Spoločné bývanie novomanželov: ako si vybaviť hniezdočko lásky
    Koľko stojí svadba? Tipy, ako znížiť náklady za svadbu na minimum
    Najdôležitejší doplnok nevesty ? Čo môžeme povedať o kabelkách?
    Archív článkov od partnerov