Zaujimavy kameraman

Profilova fotka
ahojte kočky idem opat po radu, zhanam kameramana viac menej co som presla som nasla len minimum svadobnych klipov, kde kameramani zakomponuju aj hlasy ci uz pri slube, prihovore alebo reci farara.. neviete mi poradit takeho kameramana ci uz z vlastnych skusenosti alebo ste na neho len tak narazili..( ked som aj nasla tak uz ma obsadene) dakujem pekne..
Odpovedať
Profilova fotka
@awril666 minimum neviest chce do klipu "hlášky" niekomu to môže pripadať ako rušivý element. Neberte to ako chybu kameramanov. Na to čo požadujete slúži svadobný film, ale pokiaľ chcete len klip s "hláškami" myslím, že žiadny kameraman s tým nebude mať problém a do klipu "hlášky" použije.
Odpovedať
Profilova fotka
to asi preto, že väčšina neviest to tam ani nechce ale myslím, že ak povieš o svojich požiadavkách hociktorému kameramanovi tak s tým nebudú mať problém :-)
Odpovedať
presne tak, nemajú to tam lebo to tam nechcú mať, ak tam chcete mať normálne aj nejaké takéto "vstupy" tak vám v tom vyhovejú :) len si treba hneď na začiatku ujasniť predstavu
Odpovedať
Profilova fotka
@3macinka3 @lelepons ja vsetko co som pozerala tak mi prave toto prislo zaujimavejsie, osobitnejsie ked je tam aj nejake slovo. nie len cisto pesnickovy podmaz Ale samozrejme kazda sme ina, kazda mane ine predstavy. dakujem za upresnenie😉
Odpovedať
Klip alebo svadobný film s hláškami-narratívami nie je jednoduché spraviť. Musí to dramaturgicky nadväzovať, ak to nie je spravené správne, tak je to neskutočne rušivé. Treba s tým pohrať, veľa roboty, ale ak je to urobené správne , ja si myslím že oveľa hodnotnejšie a krajšie, ako suché video s hudbou a bez ruchov, v ktorých dominuje hudba... "Hociktorý kameraman" to nespraví správne, hľadajte skutočných profesionálov, ktorí majú v tom prax.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?