Přírodní kosmetika, bio produkty a iné bio

27. okt 201870890
  • Staz ale tys nepsala nic o vitariánech a vraždění mrkviček, ale o pouhém bobtnání mandlí 🤔

• Stázi, jojo, půstovou 🙂

• catf, vidis 😃 u nas se sparili jednou za rok na vanoce a nak oprazili a posolily, myslim
    vsak jsem psala, ze jsem zpatecnik, jsem to tam davala pro obveseleni 😃
    kupujeme je neloupane a namaci se proto, ze se asi lip stravi a ja to zkousela hlavne proto, abych vyzkousela, jeslti mi nebudou takhle chutnat vic - a ono jo, jsou vyborny 😵

• Sponzor fóra
  • pardon mi tam litaj spatna icka 😉
    evi, jojo, vsak vitariani nevrazdi mrkvicky, je hezky sezerou, zadny strachy s nima 😃
    jinak ja s vetsinou veci u nich sympatizuju, uz docela dlouho, neznamena to ale, ze se jim stanu..coz jsme teda nikdy neporbiraly, to mas pravdu..takze kdyz muzu - neprevaruju a nevarim 🙂

• Catf, aha 🙂 Expert nejsem, ale řekla bych, že olej by okolo očí vadit neměl (pokud Ti po něm neotékají a pokud neobsahuje éterák, který by dráždil oči - určitě je nejlepší čistý olej).

• Staz ja vim, že ne, jen mi to připomenulo jeden film 😉 😬

• Já jsem ty mandle jedla vždycky jen tak, moc mi chutnají, ale je fakt, že mi je i z menšího množství trochu těžko, snad to to namáčení spraví, jen je asi budu muset dát někam mimo manželův dohled, aby mi je všechny nesněd 😃

• Když už jsme u těch mandlí, výborná je tato čokoláda (ale raw není, no 😐 🙂 ):
    http://www.edenshop.cz/vivani/vivani-cokolada-mlecna-s-celymi-mandlemi-bio-prod_1554.html

• Holky, vy jste nikdy nepařily mandle? U nás se to dělá od dětství, když je dáváme do cukroví. Nasypeme mandle do vřící vody a ty, které vyplavou na hladinu vyndáme a dají se jednoduše oloupat. Jsou i nafouklé, takže to bude asi stejné, jako když je namáčíte. Mě nikdy nenapadlo jíst ty mandle suché a ve slupce.

• Mně právě ty suché mandle ve slupce chutnají 🙂 Spařené a oloupané jsme směly dojíst jen ty, co nám zbyly po pečení 😃, mě by právě nenapadlo loupat si mandle jen tak na mlsání. Ale to namáčení se mi zdá dobré právě na jídlo - nezničí se žádné prospěšné látky, ale mandle budou lépe stravitelné.

• hani, vsak vetsina parila, jak si muzes precist 😃 ale o to nejde (nici se tim vsechno), ja poprvy slysela o namaceni (a pac jsem tusila, ze to nebude zadna novinka), dala jsem to sem k dobru a vetsine to prislo vtipny, tot vse 😃

hermi, tak z tech namocenych mi tezko nebylo, asi to fakt pomaha..

• a coko vypada dobre 😵 ja nejsem striktni v nicem, takze ze neni raw me vubec netrapi 🙂)

• Stázi, a tu raw čokoládu jsi měla? Ta mě dost láká, ale stejně u nás není k dostání 😴

• hermi, myslis ten coko sen, nebo jak se to jmenuje? nemela (ja jsem spis na tuky- avokado, kokos, maslo, slehacka, sadlo/slanina/skvarky-tot moje nejoblibenejsi jidlo 😃), ale holky si to objednavaly pres net, v cem je problem? chces ji koupit a poslat?

• hermi, to mliko mi v ty cokosce trochu vadi... raw cokolada je jako cista cokolada bez prisad? to zni dobre, ta bude ale hodne horka a takova moucna, ne?

ja jsem se ted dala na zobani lnenych seminek(dobry na traveni a na kuzi)..nevite nekdo, jaka je maximalni denni davka? oni totiz obsahujou i kyanid 😃

• Sponzor fóra
  • Stázi, měla jsem na mysli tuto: http://www.lifefood.cz/katalog/lifefood-chocolate-bio.html Catf, píšou, že je tam sirup z agáve a vanilka a není hořká 🙂 Stázi, ne, díky, za měsíc jedu pracovně do Brna, tak se poohlédnu tam a možná ji i u nás časem dostanou, k nám se vždycky všechno dostane trochu se zpožděním. Přes net se mi v tuto chvíli objednávat nechce, zas tolik po ní netoužím 😃 O tom snu jsem četla, že je moc sladký, tak nemusím ochutnat zase všechno 😃

• hermi, tak to je neco jineho, ja mela na mysli ten kakaovy sen, bo co..jak o nem holky pely ody 🙂 (i kdyz jedne tam nechutnal), myslim, ze to je v lahvicce a rozmichany se sezamovymi seminky 🙂
    ja ty prave coko mam rada, ale nejak si to nekupuju, to spis ma honi chut na tu mastnotu (v jakekoliv forme)
    ano tohle jsem mela na mysli:
    http://www.lifefood.cz/katalog/kremove-sezamove-sladkosti.html

• no to uz vypada tucneji 😃 to je spis pro me 😵
    vsak si to muzes objednat pres net, jestli nechces cekat, ne? 🙂

• hermi, ta vypada famozne 😵 😵 Dneska jdu do greenwavu, tak se tam hned na ni mrknu...konecne bezmlecna cokoska.. ja cokosku muzu v jakemkoli skupenstvi, kdyz je kvalitni...jeste, ze ja vas holky mam 😎

• hermi, to je to, kdyz nedocitam a pracuju u slepiceni zaroven 😃
    uz to vidim, pro ne sen-tak jestli ten sen je sladky, tak to je spis pro me
    a chapu, ze se ti kvuli tomu nechce delat objednavka, mne se vetsinou nechce ani do tech obchodu specialne jet, zlaty dm (alnatura), tech mam cestou spousty 😵

• Hm, tak to já musím i do té DM jet speciálně, u nás není (buď se svezu s manželem do Zlína, když jede do školy, nebo frnknu do nedalekého města, kde DM mají). 😃 Slepičení, jojo, to je to pravé slovo 😃 😃 😃

• juju, zapomnela jsem ti rict, ze mate moc krasne fotky a moc ti to sluselo.

mandle a vubec vsechny orisky namacim pres noc, kdyz zapomenu, tak alepson na dve hodiny a pak dobre proplachnu ve vode - krom toho, ze treba mandlicky jsou vyborne, tak jeste rozpustite tzv. kyselinu fytovou (doufam, ze se to tak prelozi, v aj je to phytic acid), ktera se vaze na mineraly a snizuje tak vyteznost orisku 🙂

parni hrnec bych chtela, ale ne z plastu, k tomu nemam duveru 🙂

s tim octem a dverma - ja uz jsme ocet na dvere nastrikala a nic se nestalo 🙂

• catf - tri polevkove lzice lnenych seminek denne te rozhodne nezabije ale posili 🙂 - ja snim tak dve denne 🙂

ta cokoska me nadchla, myslite, ze ji budou mit v Greenwave??? Chystam se tam v patek - doufam, ze tam toho moc mit nebudou, abych moc nemusela utracet 🙂

jeste k tem mandlickam - pro zachovani vyzivove hodnoty bych je namacela do studene vody, navic kratkodoby var nerozpusti vschnu tu kyselinu a akorat znici vitaminky 🙂

• Na vodní kámen mám odstraňovač vodního kamene od Sonnetu. Jestli jsem to dobře pochopila, je to koncentrovaná citronová šťáva a zabírá to skvěle.

• josefko, ted do greenwavu prave jdu, mam tam pripravenou objednanou lavovku, tak dam vedet, co tam maji za dobroty(na strankach obchodu s tou cokoladou maji gw uvedeny jako prodejnu)

• stazi, jak jsi spokojena se sante krystalem? ja bych rekla, ze je to zatim muj favorit.. lavera kulicka ke konci narocneho dne uz mele z posledniho..pachy jsou furt v pohode, ale citim nekdy takovou lepkavost..

• josefko, diky za vysvetleni u tech mandli 🙂

catf, zatim (zkusenost mam po par dnech jenom) jsem spokojena moc 😵 funguje na me taky

• ahojte ja sa chcem len spytat ci mi neviete poradit konkretny pripravok proti padaniu vlasov...uz som zufalaaaaaaa...prosim poradte..... 😢

• Josefko, díky za vysvětlení, jak je to s mandlemi. Má se to tak dělat i se slunečnicovýni a dýňovými semínky? Ty jím denně, tak abych si neškodila...

Lenueshko, na padání vlasů je prý dobrá vodička Biohar (není přírodní a nemám s ní zkušenost, ale četla jsem spoustu pozitivních ohlasů v diskusích), co vnitřně, Ti poradí líp Josefka 🙂

• Hani, ještě jsem si vzpomněla, jak jsi sháněla nějaké obaly na kapesníky, na toto:
    http://www.fler.cz/zbozi?id=73438
    Řekla bych, žetaková kapsička se dá ušít za jeden večer.

Pridaj príspevok

Nenašli ste čo ste hľadali?

hľadať len v názvoch tém
    Odporúčaní dodávatelia
    Svadobné líčenie a účesy v salóne v Bratislave, alebo v pohodlí Vášho domova.
    Som mobilná svadobná vizážistka
    Ponúkam profi líčenie a účesy v pohodlí Vášho domova- prevažne západné a stredné Slovensko, ale za svojimi klientkami som ochotná cestovať kamkoľvek.
    Články od našich partnerov
    Spoločné bývanie novomanželov: ako si vybaviť hniezdočko lásky
    Koľko stojí svadba? Tipy, ako znížiť náklady za svadbu na minimum
    Najdôležitejší doplnok nevesty ? Čo môžeme povedať o kabelkách?
    Archív článkov od partnerov