Přírodní kosmetika, bio produkty a iné bio

27. okt 201870890
  • princez, ja mela sice mensi spotrebu plast.lahvi, nez jednu za mesic, ale budu verit tedy hermince o tom kyselem prostredi jsem nevedela..

po nipaci akci vzdycky jakoze vydezinfikuju plet.tonikem od hauschky..
    ad vitaminy-asi ty stejne jako na plet vseobecne,ne? (zinek, pupalka, pangamin atd.)

• Lnetilko, ještě mi napadá, piješ dost?

• Staz a to ji klidne, veř, to má pravdu, hliník a kyselé ....zejména proto nejsou ty hliníkové konzervy na různé kompoty vhodné, jsou tam ovocné kyseliny, a jiné sladkokyselé nálevy

• Sponzor fóra
  • Ano, pupalka, na tu jsem zapomněla. Nebo brutnák.

• tak ted muzu zkusit haut vital z dm tedy 🙂 a konecne tu spirulinu
    ale laktobacily jeste nakoupim, ty se u nas doma moc potrebny.. 😐

• Princez, jojo, a manžel má ty "plechové" kompoty tak rád a nemůžu mu to vymluvit 😠 (žel, mandarinky nebo ananas by asi doma zavařené nebyly to pravé, nehledě na cenu).

• hermi, celkovo myslím že aj áno...
    aj by som povedala, že som z toho zúfalá, ale po 3 mesiacoch som už čiastočne rezignovala... už sa len mažem zinkovou Weledou a čakám na zázrak

stazi, to tonikum od hauschky nie je zlý nápad... mám doma...

dievčatá, ďakujem za rady, ďalšie prečítam zajtra, odchádza batéria 🤔

• ha, co je ta zinkova weleda, lentilko?

• Lentilko, docela Ti věřím 😞 Jen co se moje pleť trochu vyhrabala z vysazení HA, brala jsem další hormony v podobně Norethisteronu (cyklodovolená s MS by byla hooodně nepříjemná) a teď, rok po vysazení HA, jsem v podstatě tam, kde jsem byla 😢

• Staz tvuj prispevek v 20,36 - nektera slova mi tam nesedi 🤔 😃 co pijes? zase to barollo ? 😬 😬

Hermi já mu tááák rozumím 😴 😴 anas z plechu 😵 jenže u nás jiný není, vietnamci mají v zelenine nezralý živý, a do velkoměsta jedu tak jednou za měsíc 🤔

ale díky Karkulce jsem zjistila, že v Intersparu ( ketrý teda u nás není 🤔 ) mají super biokoutek, když už nic, tak tam měli naposledy živý krájený ananas 😵 a tááááááák dobrý 😎

• Princez, to jsme na tom podobně, u nás v zapadákově ten čerstvý ananas snad ani nemají 😐

• holky, mate nekdo cerstvou zkusenost s makeupama od lavery? zkousela jsem ho jan tak na ruku v drogerce a zdaly se mi jakesi ridke... na zakryti jebaku nedostatecne 🙂 zkousela jsem levandulovy olej, ale tvorily se mi po nem jakesi megasopky 😞 ted to mazu la roche posay, jim becko a zinek a uklidnilo se to jakz takz...

• jo jak psala Staz o tom vzkradeným Bioo v paladiu
    kdo vi jak to vubec je
    22.10.2008 Prodejna v Palladiu se přesouvá do Chodova
    Prodejna v Palladiu, která je v současne době uzavřena bude přesunuta do obchodního centra Chodov. Najdete nas v přízemi v pasáži u hypermarketu. Otevíráme začátkem listopadu. Tešíme se, že nás na Chodově navštívíte. Prodejna s přírodní kosmetikou v OD Kotva funguje bez přerušení.

• Rosi, o Laveře psala Minnie, že moc nekryje (podobně jako Alverde).

• piju caj, princez a to byla normalni nepreklepova reakce na herminku 😃 cemu z toho nerozumis?

rosino, make-up lavera je fajn, ale je opravdu malo kryci..jinak tedy nevim o nicem, co by jako jebaky poradne zakrylo - pytlik na hlavu mozna? 😃 anti age make-up od logony kryje nejlip, i dr.hauschka kryje lip nez lavera..
    (la roche jinak neni prirodni, kdybys to nahodou nevedela 🙂

• Sponzor fóra
  • tak na chodov me ani nehne 😛 presne, kdo vi, jak to vlastne s biooo bylo..

• Staz nerozumim : laktobacily ... ty se u nas doma moc potrebny = ty jsou ? nebo ty se u nas doma moc spotrebuji ?
    oboje v podstate stejny vyznam, jen by znacilo, ze do toho je zapojen i polovice

• Stázi, jojo, ptylík nebo škraboška 😃 S tím Biooo jsem to spíš pochopila tak, že koupili ten stánek v Kotvě a bylo by poněkud neefektivní mít dva obchody vedle sebe, tak se stěhují na Chodov, ne? Ale v té Kotvě je to celkem malý stánek, asi tam nemají vše, co bys chtěla, že?

• 😃 princez, presne-se=jsou-je do toho zapojen i polovice, pac prochazi osetrenim (a ja pujdu taky), ktere nam ty chudinky vsechny vybije..

• spíš si myslím, že v Palladiu jim napálili nájem ale předpokládaný zisk tam není takový jak plánovali
    v podstatě má Hermi pravdu, je to tam neefektivní

• preve..v kotve je maly stanek..
    a timhle prekopirovanym sdelenim mi teda nedoslo, ze to jako nove koupili..jako obchodni zamer teda blby (na co teda investice do interieru prodejny v palladiu, do reklamy..) a pak si koupi stanek u konkurenta v kotve? asi maji v palladiu fakt spatnou ostrahu/zabezpeceni 😃

• no to je jedno, jdou jinam , ani nevim kde je ten Chodov
    to je tam u D1 ? 🤔

• evi, taky moznost 😃 ale to kazdopadne neresi to, ze budu muset chodit obcas nakupovat jinam..

• anastazie: jo, to la roche sem nasyslila v lekarne vzorecky, kdyz uz jsem nevedela jabakama coby 😃 prirodni oleje (krome bodove tea tree) vubec nezabiraly 😞disappointed:(, zkousela jsem i cisty klickovej a nic... skvele kryje dermacol cover, ale ten je fakt dost srackoidni.

• Princez, jo, u D1 🙂 Bych řekla, že se ty nájmy v nákupních centrech moc lišit nebudou (i kfyž v centru Prahy budou asi přece jen vyšší).

• hej a ma plet po vysazeni HA je jakasi hnusna cela, nejen jebaky, ale i struktura a vsechno ostatni! 😒 😠 😒 absolutne nechapu, z ceho vznikaji napuchle pupeny velikosti padesatniku, to jsem nikdy nezazila!

• Stázi, v centru je ale dost přírodních obchodů, ne? Prý je teď nějaký nový v Truhlářské.

Rosi, jasně, každému sedne něco jiného 😉

• Hermi aha, D1, tak tam jsem byla naposledy v dobe, kdy tam nestala jeste ani jedna z tech budov
    si akorat pamatuju, ze jsme tam kvuli necemu byli s tatou , asi dvakrat
    tehda tam bylo jen metro, lavka pres dalnici, trochu panelaku a jinak pole 🤔 😬
    ale proc jsme tam jeli to uz nevim, asi nejaky obchod s technikou

• rosi, jo, ja jen kdyby nahodou 🙂

no kdyz uz o sebe priordne pecuju, tak bych to rozhodne nezazdivala chemickym make-upem..
    ale chapu to bezmoc, me dohnala k ustrizeni ofiny.. 😃

• Staz a jak se ustrihne ofina?
    to tam pak máš vlasy na ježka? 🤔 😬 😃 😃

Pridaj príspevok

Nenašli ste čo ste hľadali?

hľadať len v názvoch tém
    Odporúčaní dodávatelia
    Nikdy nezabúdajte, že ste krásne, v prvom rade je to Vaše vnútro, potom krása viditeľná zvonka. Každá spokojná a usmiata tvár dáva mojej práci zmysel.
    Ponúkam profi líčenie a účesy v pohodlí Vášho domova- prevažne západné a stredné Slovensko, ale za svojimi klientkami som ochotná cestovať kamkoľvek.
    Svadobné líčenie a účesy v salóne v Bratislave, alebo v pohodlí Vášho domova.
    Články od našich partnerov
    Spoločné bývanie novomanželov: ako si vybaviť hniezdočko lásky
    Koľko stojí svadba? Tipy, ako znížiť náklady za svadbu na minimum
    Najdôležitejší doplnok nevesty ? Čo môžeme povedať o kabelkách?
    Archív článkov od partnerov