Přírodní kosmetika, bio produkty a iné bio

27. okt 201870890
  • ak mate niektora potrebu hutneho kremu do mrayiveho pocasia, tak Weleda ma. Kamoska ich pouziva a nevie si ich vymachvalit. 😉 pre mna ale nie su = prve 2 kremy: http://www.weleda.cz/new/index.php?menu1=2&menu1items2submenu=14&menu1items2submenuitems9menulink=1

• Misk, já vím, že nevysušuje, spíš jsem od něj čekala rychlejší zahojení i "živého" pupínku (tea tree jsem k dýňáku na noc dala taky). No nic, korektor to naštěstí jistí 😃

• hermi, korektor máš prírodný? čo je lepšie... kúpiť si púder či korektor? aj tak to budem využívať len v kritických obdobiach...

• Sponzor fóra
  • Lenti, to víš, že přírodní 😉, tento: http://www.lavera.cz/produkty/mata-korekcni-tycinka Pudr či korektor - nevím, osobně používám samotný korektor častěji - v kritickém období člověk přece jen asi potřebuje pupínek spíš zamaskovat, potlačit, což pudr moc neudělá (leda by byl hodně krycí), ten jen sjednotí (což se taky hodí, když má člověk třeb ajen nějaké fleky).

• herminka - já mám plet jinak bez boláků a tak a na dovolené v září se mi pleť strašně zhoršila, udělalo se mi plno pupínků, koutky a nic mi na zmizení nepomáhalo, až právě dýňák. Trápila jsem se tím poměrně dlouho, tak mi to pak přišlo jako hotový zázrak 🙂

• hermi, a ten lavera korektor len pupienok zamaskuje, alebo aj vylieči? ak aj vylieči, tak ako rýchlo?

• Spíš zamaskuje - malinké léčení se dá pozorovat taky, ale nestojí to moc za řeč.

• Misk: prosím tě, v jakém obchůdku v Olomouci prodávají přírodní kosmetiku 🙂

• blka: jak jdeš od prioru na náměstí hrdinů tak po pravé straně je zdravá výživa studánka (v takovým průchodu), mají tam potraviny, kosmetiku i drogerii na úklid a tak, je tam momentálně i nějaká sleva na laveru (myslím zubní pastu a lak na vlasy, nevím přesně) 😉

• Holky s vama se nedá studovat, nestíhám výklad a zároveň vás dočítat 😬

• Misk: Super, to ani nevím, že tam nějaký obchůdek je 😉

• Lentilka: mám ten samý korektor jako Herminka a musím říct, že kryje (aspoň ty moje pupence) hůř než chemický. Ale já mám takové pupence, že se mi po vymáčknutí udělá stroupek 😠 . Takoté ty v barvě pleti zamaskuje v pohodě. Ale když si ho máznu na pupenec a hnedka roztírám, tak mi to zůstane všechno na prstě. Musím si to nanést, pár minut nechat a až pak rozetřít.
    Abych vypadala jakžtakž k světu, tak používám i pudr (zrovna dnes k světu nevypadám, do školy jsem se vydala jen s korektorem, protože doma v tom raním světle to nevypadalo tak hrozně, jak teď 😒 ). Ale já mám pudr chemický. Po každém pudru jsem byla hrozně mastná a akorát se mi dělalo ještě víc pupínků, až jsem narazila na antiseptický pudr Manhatan, který je se zinkem a ten mi sedl jak v odstínu, tak svým složením. Zatím nemám odvahu koupit přírodní pudr 😞

• josefko, v podstate je moje barva vlasu podobna te, kterou se barvim, jen samozrejme min vyrazna a syta (takova spis jakoze mysi sed, ale obcas s tony do hneda), vidim vlastne na mamince, jake moje vlasy vlastne maji barvu (pac ona si je v zivote nenabarvila) 🙂

blka, ale da se tady bajecne kuryrovat 😃 jesteze uz mam vsechna studia za sebou 🙂)
    jinak si vsichni chvali pudr od hauschky, tak co zkusit ten?

ad kremy do mrazu, podle me uplne postaci babucke maslo nebo jakykoli jiny hutny krem (treba i ten ruzovy od hauschky)

• jsem si precetla ten odkaz, hani..sice nehodlam otehotnet, ale kdyz si predstavim, kolik zen do toho hned slo.. (vsedhny moje kamaradky byly za 2 mesice nepjpozdeji po vysazeni HA tehotne)..uf..

jinak jak nekdo nevedel zda pudr hauschka nebo alverde, tak ja doporucuju jasne prvni volbu 😉

• herminko, ja ten dynovy olej na jidlo skladuju v lednici a ten pro kosmeticke ucely mam v koupelne, kde mame dost chladno ....rekla bych, ze chladna komora je v pohode.

misk, jestli se ti udelaly koutky, tak bych zkusila B komplex a zinek - to vypada na nedostatek - taky to potvrzuje to, ze ti pomohl ten dynovy olej, ktrey ma v sobe zinek.

Jinak jsem studovala oleje z Vom Fass a u toho z hroznovych zrn je, ze je za studena lisovany, prekvapil me ten dynovy, protoze tam to u nej napsane neni, coz by ukazovalo na to, ze je nejak tepelne opracovany. Dost me to prekvapuje, protoze chut a vune rozhodne nevypadaji na rafinovany olej. Docela by me zajimalo, jak to je, catf, nepujdes nekdy do Vom Fass, ze by ses zeptala?
    Pupalkovy je za studena lisovany a snad i bio a ten sipkovy co mam je take za studena lisovany a bio.

• Sponzor fóra
  • blka: kup si určitě pudr od hauschky, já jsem předtím vyzkoušela snad všechny chemický značky a teď najednou objevím Hauschku - úžasný, nemastný, voňavý a hlavně dlouhodržící pudr!! A je jen v jedné barvě - přizpůsobí se tvojí barvě pleti...

trošku mě sice zděsily vaše zkušenosti s hauschkou, ale já zatím klepu na dřevo, zuby nebo na co se má klepat, protože mě se za těch pár dní pleť tak krásně vyžehlila!!! Ne že bych neměla už žádnej pupenec, ale je jich o poznání míň než předtím 🙂 a co mě nejvíc potěšilo, dneska mi můj manžílek ráno řekl, že si myslel, že spím s make-upem, protože jsem měla pleť úplně krásnou... to jsem ho musela obejmout 😵

• Kacenka: Fakt? Hauschka není zrovna nejlevnější, tak se celkem bojím 😞

• já bych do toho být tebou fakt šla. Není nejlevnější, dokonce je dražší 😃 ale fakt za to stojí. Já si to nemůžu vynachválit!!! Mám fakt mastnější pleť a v poslední době jsem pudr nepoužívala, protože mi připadalo, že mi pleť ucpe a pak kvečeru když se mi pleť zase zmastí tak vypadám jak maska. Nehledě k tomu, že najít vhodnej odstín byl problém a možná mi i přidělával bubáky... 😐
    ale ten hauschka je fakt moc dobrej, já bych hned tak něco nedoporučila 🙂

• josefko, to vis, ze se tam zase chystam, tak se urcite zeptam..pravdepodobne koncem pristiho tydne..chci si koupit avokadovy olej a mozna i ten sipkovy 😵 psenicny si musim nastavovat pupalkou, aby byl dostatecne mastny a to mi nejde moc pod nos..

kacenko, tak to je super zprava, tak at ti to vydrzi 🙂 a co vlastne ted od hauschky pouzivas?

ja zatim uspesne spim bez jakehokoli kremu..dneska rano jsem zkusila tautropfen tester..rakytnikovou emulzi a je to zatim nejlepsi krem, co jsem kdy zkousela..je lehky a krasne se vsakne..takze momentalne muj favorit..jeste mam tautropfen testry na citlivou plet a pak ruzovou radu na zralou plet..
    ted teda zapasim s tim jit bud do hauschky a poridit si cistici krem a ruzovy krem na den.. nebo tautropfen, ktery ma v rade vsechno od cisticich mlek, kvetinovych vod, dennich a nocnich kremu..takze vaham, protoze to nenanaseni kremu na noc je sice pro me porad hrozne zvlastni, ale nejak se mi to usadilo v mozku, ze to muze i davat smysl 😬

• Kacenko, jé, to od manžela fakt potěšilo 😵 Tak ať to vydrží 😉 Jo, iž dřív, jsem Ti chtěla napsat, že o Tvých šatech jsem tehdy taky uvažovala, ale měla jsem jiné (taky Romantica s červenou výšivkou), protože tyto mi připadaly trochu těžké na celý den.

Catf, Tautropfen se dá koupit v Greenwave? Jo, a na Národní ještě zastavuje metro? Někde jsem četla, že by se celá stanice měla rekonstruovat

• Hermi, metro tam ešte normálne zastavuje 😎 Pred pár dňami som tam ale zaregistrovala petíciu proti jej rušeniu...každopádne či už je o jej osude definitívne rozhodnuté alebo nie, to by ma zaujímalo tiež...
    Ad korektor od Lavery: v zľavovom ošiali v DM som si ho pred niekoľkými týždňami kúpila tiež a zdal sa mi vážne super, ale v poslednom čase mám pocit, akoby nejako zmenil farbu a to do oranžova 😬 Stalo sa vám to niekomu tiež? (alebo že by to bolo tým, že leto je už ďaleko a začínam mať pleť čoraz bledulovitejšiu...? 😎 )

• hermi, děkuju 🙂 těžký možná malinko byly, ale byly moje favoritky od začátku a hned jak jsem je vyzkoušela, tak byly moje 😃 hned bych si je vzala znova....
    catf: mám sypkej jíl od Alvy na masku, Hauschku čistící krém s mandlovou moučkou, tonikum speciál a pak ten olej na akné. Jo a pudr... a zatím fakt bezvadný 🙂 pleť mám hlaďounkou jak dětskou prdýlku a přitom se vůbec neleskne, olej se vsakuje jak dešťová voda na ASahaře, ani to nemusím otírat do kapesníčku 😎

• Ad protiplísňová, event. protikvasinková dieta: na vitariánovi jedna z holiek napísala svoju skúsenosť, s ktorou sa takmer výhradne stotožňujem (sú to posledné 2 príspevky na http://forum.vitarian.cz/viewtopic.php?f=3&t=110&st=0&sk=t&sd=a&start=150 ), myslím, že môžu byť celkom fajn na zamyslenie aj pre nevitariánov 🙂

• kacenka 2004: a nakoľko je ten Hauschkov púder krycí (máš ten priamo na pleť na tvári alebo ten telový)?
    Inak ticho závidím prdelkovú pleť 😃 😉

• alilia: děkuju, ale do dokonalosti má pleť ještě daleko.. 😬 snad bude pokračovat zlepšování a bude to úplně prdelkový 😃 já si pudr dávám přes make-up, takže nevím, jak moc je krycí... mně jde spíš o to lesknutí a na to je perfektní 🙂

• A má niekto skúsenosti aj s tým Alverde púdrom?

• Ahojte. Má niekto skúsenosti s panenským kokosovým olejom BIO??? Neviete kde sa dá kupiť????

• herminko, jojo v gw tautropfen maji..pokud vim, tak metro jezdi, ale je fakt, ze jak bydlime v centru, ze spis jezdime tramvaji nebo dojdem pesky, tak bych asi ani nevedela, kdyby nefungovalo 😃

vero, myslis na SK nebo v cr? na kokosak na telo jsou tu jenom pozitivni ohlasy.. ja sama mam zalusk na tropical http://www.greenwave.cz/kategorie/panensky-kokosovy-olej-tropicai/kokosovy-panensky-olej-tropicai-100-bio_id_721/ a pak je taky spokojenost s 999plan(liveon) http://www.edenshop.cz/liveon/liveon-kokosovy-olej-panensky-bio-prod_1427.html

• Kacenka: takže je ten pudr i na problematickou pleť, jo? Mě trochu vystrašila ta teorie, že se u používání hauschky pleť prve zhorší a pak zlepší. Zhoršení opravdu nepotřebuju 😴

Misk: jaké značky kosmetiky prodávají v tom obchůdku v Olomouci?

• hana_r: ta indicka hlina jak ji rikam predpokladam je neco jako lavovka nebo ten jil... Fakt nevim, ani jedno jsem v ruce zatim nemela... Tohle jsem dostala od kamaradky a zatim se mi to osvedcilo... Je na tom napsano Fuller's mud, cili podle slovniku valcharovo bahno 🙂 Nasla jsem jejich web, je to to prvni
    http://www.heshpharma.com/skin-care-products.html#multani-powder

Pridaj príspevok

Nenašli ste čo ste hľadali?

hľadať len v názvoch tém
    Odporúčaní dodávatelia
    Ponúkam profi líčenie a účesy v pohodlí Vášho domova- prevažne západné a stredné Slovensko, ale za svojimi klientkami som ochotná cestovať kamkoľvek.
    Nikdy nezabúdajte, že ste krásne, v prvom rade je to Vaše vnútro, potom krása viditeľná zvonka. Každá spokojná a usmiata tvár dáva mojej práci zmysel.
    Svadobné líčenie a účesy v salóne v Bratislave, alebo v pohodlí Vášho domova.
    Články od našich partnerov
    Spoločné bývanie novomanželov: ako si vybaviť hniezdočko lásky
    Koľko stojí svadba? Tipy, ako znížiť náklady za svadbu na minimum
    Najdôležitejší doplnok nevesty ? Čo môžeme povedať o kabelkách?
    Archív článkov od partnerov