Přírodní kosmetika, bio produkty a iné bio
- Sponzor fóra
Karkuli - a nechceš vyzkoušet ten gynex??
Právě jsem se vrátila z ... kosmetikyMoje první ošetření hauschka kosmetikou, nemám slov
Zahrnovalo to šalvějovou koupel nohou, masáž chodidel a lýtek, masáž vlasové pokožky a obou rukou, potom kosmetický ošetření - čištění, maska, lymfatická stimulace obličeje štětečky, maska a masáž dekoltu a trapézů. Byly to úžasný dvě hodiny
Mám prý úžasnou pleť, což mě překvapilo/potěšilo, protože dermoška už je skoro v tahu a navíc s ní má paní kosmetička osobní zkušenost, takže byla zasvěcená, co tomu zmizení zhruba předchází. Jsem nabitá spoustou nových informací, mj. jsem (doufám) pochytila pár nových masérských hmatů
, takže dnešní podvečer (vlastně celej den se extrémě vydařil) byl fakt plnej vjemů a pozitivní energie
Gwen, mám dýňák e.noel, je ho hodně a je chuťově dobrej
Blond, měla jsem weledí rakytníkový sirup, moc mi chutnal - chutí podobnej mulťáku
Hermi, ještě jednou díky!!!11. feb 2009- Sponzor fóra
Karkuli, na str. 218 jsem o něm psala, tady je http://www.energy.sk/cz/menu.asp?id=329
Celý to vyšlo na dva tácky, což jako jednorázovka není zanedbatelný, ale podle mě je ta cena (nejenom za čas a použitou kosmetiku) "akurátní"11. feb 2009blondie, ja mám rakytníkový sirup od Weledy, zo začiatku mi síce vôbec nechutil(začala som s tromi veľkými lyžicami), ale postupne som to ustálila na 3 malé lyžičky do pollitrového čaju....a niektoré čaje s tým sirupom chutia lepšie, iné horšie ...ale zvykla som si
a priateľovi chutil od začiatku
a hlavne, dvakrát mi pomohol vyliečiť sa z dosť silného prechladnutia
11. feb 2009jak moc si myslite, ze se daji tyhle ruzny prostredky (na imunitu, proti plisnim, proti bolestive ms...) kombinovat?
Ja mam furt naky zabrany jist toho vic (nikdy sem nejedla ani driv vic veci, ani v dobach "beznych" vitaminu a prasku...), ale asi to neva? mam na imunitu echinaceu a chci na plisne lapacho caj a rada bych zkusila ten gynex, no a pri akutnich bolestech chcu zkusit jedny homeopatika, co mi doporucila kamoska. Nebude takova smeska spis kontraproduktivni??
BTW, Petuli, muj dotaz asi zapadl, ale - je ten gynex jakoby na homeopaticke bazi? delalo to na me takovy dojem...
No a do toho vseho az clovek zacne premyslet, co este pridat kvuli tehotenstvi... no uff, kdyz nad tim budu moc hloubat, tak me to asi tak vydesi, ze neotehotnim nikdy!11. feb 2009ninouche, já doufám, že skončím u echinacey a toho gynexu, víc bych toho nechtěla.
piju teda nějaký čajíky, imunostim a vitakřemík od grešíka.
právě jsem nad tím teď uvažovala, jestli už se to nebude "třískat", ale snad toho není tolik. bála bych se toho při nějakým větším množství "přípavků".
a jestli jsem to dobře pochopila, tak bys gynex v těhotenství neměla používat (resp. žádné regenerační přípravky), takže ho pak můžeš nahradit něčím potřebnějším.11. feb 2009Hermi - mozna lita kolem vrana a ty cekas capa
Petuli - woow tak to sis uzivala
stazi karkulin s vrtulkou ???co zes to vcera pila?
josefko - takze listovka a zelezo (kteryho mam normalne malo) a omega 3 v mym pripade (alergie na ryby) asi ve lnenym oleji (lnenych seminek jim sice hodne, ale nemyslim si ze bych jich dokazala snist vic)
Takze kdyz to shrnu, tak kdyz si koupim ten Femibion 400 – DHA plus Metafolin (snad je oka), tak k tomu ten lnenej olej a zelezo mam jist kdy? Co rano co vecer? Ja mam v uzivani vitaminu zmatek, protoze vubec zadny neberu12. feb 2009holky proboha co jste cetly v detstvi?
http://www.knihy-eshop.cz/karkulin-ze-strechy-p-457.html12. feb 2009..ignoranti
malo jste cetly, to ja poctive cele detstvi, zadny behani po venku
i dneska mam jednu knihu na posezeni..
yenn)
petuli, taky chodim na stejne osetreni (na kosmetiku, dr.hauschka), byla jsem predevcirem
karkul, tyhle kapky muzes koupit treba v kamen. obchodu- 001 shop- kousicek od vaclavaku (v krakovske ulici)12. feb 2009Karkulína jsem sice nečetla, ale vím o něm. Já vyrostla mj. na Malým Bobšovi, Letadélku Káněti, Honzíkově cestě a podobných propagandistických lahůdkách
Ninouche, myslím, že energy nejsou vyloženě homeopatika. Tohle je přímo z jejich stránek:
Sortiment společnosti Energy tvoří ucelená nabídka přírodních bioinformačních produktů, které vycházejí z principů staré čínské medicíny s využitím nejnovějších poznatků fytoterapie, krystaloterapie, homeopatie a moderních bioinformačních metod. Bioinformační přípravky působí na lidský organismus ve dvou úrovních – přírodní účinné látky ovlivňují přímo tělesné orgány a bioinformace působí díky principu biorezonance na řídící podkorová centra v mozku. Dochází tak k zesílení léčebného účinku přítomných přírodních látek a k celkové harmonizaci organismu člověka. Základem produktové nabídky je pět hloubkově působících bylinných koncentrátů a pět bylinných krémů, které tvoří ucelený systém Regenerace v Pentagramu©. Tyto přípravky korespondují s energiemi pěti základních přírodních prvků, jejichž vzájemná součinnost je podle tradiční čínské medicíny klíčem ke zdraví. Tento systém přispívá k detoxikaci a regeneraci celého organismu nebo působí cíleně podle povahy konkrétního zdravotního problému.
Catf, máš už tu knížku od Hauschky? Včera mi ta kosmetička právě říkala, že hauschka hodně čerpá z Orientální diagnostiky Michia Kushi, což by mě hodně zajímalo.12. feb 2009
Nenašli ste čo ste hľadali?
Volám sa Paula a som profesionálna make-up artistka a hairstylistka. Pozrite si moju prácu a uvidíte či je to to, čo hľadáte
všimla jsem si. tedy spíš byla jsem upozorněna