Přírodní kosmetika, bio produkty a iné bio
- Sponzor fóra
to já jsem nemyslela kýbl od barvy, ve kterém ta barva byla
prodávají snad i prázdné kýbly.
ale i ten použitý, když ho dobře vymyješ, tak tam žádná barva nezůstane. já jsem je takhle kdysi vymývala pro tchána, použil je pak na zahradě, v garáži a tak. nesmí tam ta barva být zaschlá a jde to normálně vymýt.23. feb 2009- Sponzor fóra
Krátká reportáž s fotkami z BioFachu:
http://www.biosfera.cz/cz/novinky/velke-jubileum/23. feb 2009Hveru, to je škoda, že sliz manžela nepřesvědčil
Jestli mu na něm třeba nevadí, že vypadá jako sperma
Musím říct, že mému muži je fuk, v čem peru, hlavně když je prádlo čisté
Holky, vy mě dostáváteSliz se nevaří! Já ho skladuji v 5litrovém kanystru od destilky.
Petuli, líbí se mi fotky z Biofachu, hned bych se tam vypravila23. feb 2009Hveru, jako na šporáku ho necháváš bublat nebo ho zaléváš vroucí vodou a bublá v kýbli? To, myslím, na závadu není, já jsem jen uváděla na pravou míru, že při přípravě slizu není třeba vařič vůbec zapínat
Karkul, jelikož nemáme děti, sliz spotřebováváme celkem dlouho (tak 2-3 měsíce) a ještě se mu nikdy nic nestalo, ani v létě. Ono se na něm asi nemá co zkazit - mýdlo je desinfekční a soda taky. jen jednou se mi stalo, že jsem ho připravovala v den bouřky a on se během ní srazil - ale byl jen nevzhledný, na prací schopnost to nemělo vliv.
Catf, díky za tip na Alvu, sice u nás není k dostání (koupím tu max. Urtekram, Laveru, Weledu, něco málo Logonu; i pro Alverde musím jinam), ale zapamatuji si ji, kdybych objedávala někde po netu.23. feb 2009Myslela jsem vaří, jako že se tam přidává horká voda, správně tedy prostě vyrábí
Karkuli, na jednu várku toho udělám i víc myslím, tak 8 l, a vydrží to 2 - 3 měsíce - peru s tím i čistím kdeco.
Hveru, tak od prvního problému se dá lehce a názorně pomoct, ovšem ten druhý, to už by bylo horšíAčkoliv můj m. se mnou sliz vyrábí, např. strouhá mýdlo, tak by se určitě chytl i ten tvůj
23. feb 2009ja mam aromamys, co sa pripoji cez USB ku kompu a potom ked je PC zapnute tak to vonie, ale mozem ju aj vypnut. Dostala som to ako darcek, ale podla mna to bolo ovela lacnejsie. Ale "papa" to vela olejceka. Nemam uz k tomu navod, ale zda sa mi, ze som citala, ze sa tam moze dat len olej.
Je to dobra vec do kancelarie, najma, ked sa nemoze vetrat a kolegovia vyslovene nevonaju
23. feb 2009ja mam sliz v takove plastove obdelnikove nadobe s vikem, m to nekde koupil v tescu..m je jinak se slizem spokojen, libi se mu, ze je levny a taky, ze je to dobry pro jeho pokozku a vic to neresi..ja sliz pouzivam i na myti podlahy(na radu herminky) a treba k. linky, kde mi vyhovuje, ze to nepeni(nesnasim to nekonecne stahovani peny houbou)
23. feb 2009
Nenašli ste čo ste hľadali?
Bratislava a celé Slovensko
Kontaktné údaje sú dole
Moja svadba odporúča:
- Rozchod po 3 rokoch. Ako sa s ním vyrovnať?Diskusia
- Priateľ trvá na svadbe, ale ja sa vydávať nechcemDiskusia
- Svadba mimo trvalého bydliskaDiskusia
Petuli tu barvu přeci vymeješ