TOP kosmetické výrobky. S čím jste nejvíce spokojeni?
Ja osobne mam rada prirodnu kozmetiku, Dr.Hauschka a Himalaya. Dr.Hauschka je dostupna na internete vo viacerych obchodoch, a Himalayu som si zatial nechavala dovazat od znamych zo zahranicia. Coskoro by ale uz mala byt tiez dostupna na Slovensku, pred casom som nasla stranku mojahimalaya, sice "vo vystavbe", ale uvidime
1. jún 2010- Sponzor fóra
hlavne si nekupujte nic z rady oligo -vichy, ak sa este predava, pol roka som si davala tvar dohromady a to nie som na nic extra precitlivena...
Skusala som Vichy Aqualia antiox novinku, tak pachla typicky "vychiovsky", mala som ju 3x a nevyzeral zle ten kremik-taku "krajsiu farbu" dal, pripominal mi Avon Solutions tonovaci krem.
radli-skusala som len verziu pre suchu plet, no unesena som z neho nebola, taky obycajny mi prisiel-no holt som rozmaznana nedrogerkovymi1. jún 2010- Sponzor fóra
Radlinka- ja som s Revlon color stay spokojna, na drogerkovy make up je velmi dobry, velmi dobre kryje a pritom je nenapadny bez efektu masky a mne aj dlho vydrzi, nelesknem sa, mam ten na zmiesanu plet
som vyskusala ten samoopalovak PIZ BUIN a tu je moje hodnotenie
- dala som si ho zatial 2x nastaveny na stupen 3 (je ich 5), takze mam take stredne opalenie, je prirodzene hnede bez flakov, ziadna oranzova farba
- nanasa sa dobre, rychlo sa vstrebava do koze, nezanechava lepkavy pocit ako u inych co najviac neznasam
- celkovo mi teda vyhovuje a som spokojna, nabuduce uz dam stupen 4jedine co by mohlo byt lepsie je zase ta vona, nesmrdi, vlastne mi ani tak nevadi, len tu vonu neviem idetifikovat, je taka zvlastna....citim ju, ale iba pri natierani, potom na pokozke uz nie, ale hlavne je, ze som spokojna s tonovanim, mozem vam ho s cistym svedomim odporucit
1. jún 2010pavlysek - aku novu sadu od eucerinu myslis?
pokial ja viem eurcerin ma tuto sadu na mastnu a problematicku plet : http://www.eucerin-kosmetika.cz/bmz_cache/a/ad2a9e0982876e76eb18a7c1f8d8ff71.image.200x200.jpg
2. jún 2010ano, to je u nás ta novinka
Myslíš že vysušuje tak, že se po ní začnu loupat?
a co ten LRP- http://www.effaclar-duo.cz/06_produit5-effaclarduo.asp
jenže už dáávno nejsem v teenagerských letech. Začínám řešit první vrásky, ale mastná pleť zůstává2. jún 2010
Nenašli ste čo ste hľadali?
Volám sa Paula a som profesionálna make-up artistka a hairstylistka. Pozrite si moju prácu a uvidíte či je to to, čo hľadáte
U mňa na celej čiare vyhráva kozmetika Mary Kay...Aj pleťová, aj dekoratívna a aj telová kozmetika...Spravila z mojej pleti to, čo žiadna iná...
) ...Oplatí sa vyskúšať...