TOP kosmetické výrobky. S čím jste nejvíce spokojeni?
- Sponzor fóra
dakujem za nazor kocky,domi,ja som na MMB EL nevidela
ja mam taku zvlastnu plet,velmi citlivu,sucasne v oboci a nad perami suchu,az supinky niekedy
teraz pouzivam max factor,co spominala radlinka,som spokojna,aj ked este si viem predstavit cosi lepsie a sucasne sa s nim dost lesknem uz par hodin po naneseni
tak neviem,radsej by som kvalitny matujuci make up ako nanasat puder na tento max factor
6. jún 2010domi - vies, nekupila
nemal ma tam kto obsluzit... tak bohuzial som to len otestovala..EL, Lancome ten poznam, Clinique nemozem...ma hrozne vysusuje hm....ostatne bolo tabu, v nedelu vsetko otvorene a predavacky v drogerke nikde iba pri kasse...ejha...takze nic...musim do MAC-u priamo do predajne sa dat nalicit a kupit spravny otien, inak to nevidim, alebo ked pridu tetky-betky, tak ma nalicia dalsimi znackami...maju ich tam pozehnane. Zaujal ma tiez YSL baza aj make up
Ozaj testovala som Chanel Chance, je velmi jemnucky, uz teraz ho necitim od poobedia na pokozke.6. jún 2010Ahojte babky a Radlinka, rada Ta tu vidim
Zaujimava tema a mozno mi budete moct poradit. Ja uz dlhsie pouzivam MAC - skin base visage, line filler base lissante, studio sculpt concealer a cele to ukoncim studio fix fluid foundation a NC20 pudrom. Mam citlivu plet a MAC je premna zatial to najlepsie co som nasla len mam dojem, ze mi to moje zacinajuce vrasky zvyraznuje. Licim sa celkom jemne s citom a urcite to s nanasanim neprehanam, len ten foundation sa mi zda trosku tuhy? Mate s tym niekto podobnu skusenost? Ja mam chut ho niecim zriedit, myslim doplnit mozno dalsim foundation, hmmm?6. jún 2010radli - ak mozes otestni aj tento mejkap od YSL, ak sa ti bude dat, som na neho nedavno pozerala
http://www.wizaz.pl/kosmetyki/pictures/254/28078.jpg
moon - to sa mi nejako nezda, ja viem aspon o 1 babe, ktora ho predava, a nie su to ziadne braky6. jún 2010mima - ahoooj, tak ja sa neviem nachystat do MAC shopu, mame to az v Bhame, komplet celu predajnu a aj ta tam nalicia, poskytnu vzorky a testery zdarma, taktiez na letiskach, len keby bolo viacej casu...hmmm... zavisi aj aky podklad si davas a aky mas typ pleti. Fix fluid foundation je nieco pre mna ..
podla mna ti staci primer a zaklad, ked nemas problematicku plet a nepotrebujes velmi prekryvat.
Ja som mala NC 20 foundation a tiez som mala NW20...oba boli super, ale chcela som nieco tmavsie na leto, len sa neviem cez inet trafit do spravneho odtienaMozno keby si vynechala fix fluid a nahradila to niecim inym ???
6. jún 2010- Sponzor fóra
Ahoj Radlli,
my mame MAC v Nottinghame, ale predajna je malilinka, hlava na hlave a servis 1out of 10. Ja som si povedala, ze ak do MAC, tak uz len v Londyne. Dakujem za radu, skusim to teda bez fix fluidu a uvidime
.
Ozaj baby, videli ste reklamu na sheer cover? Je to mineralny make up odLeeza Gibbons, v telke to vyzera naozaj skvele, mate s tym skusenost?6. jún 2010mima - ja mineralne vobec nemozem, vyzeraju bajecne na perfektnej pleti, ale na mojej zmiesanej s imperfections vyzera kazdy mineral hrozne
tak nic...skusala si Bobbi Brown ?
Mozno by si mala skusit inu znacku vybrat si spravny primer a make up, ktory bude jemnucky a nebude zvyraznovat prve priznaky vrasok ....zavisi od typu pleti.6. jún 2010ja som isla len okolo Boots dneska a nikto ma tam nebol schopny obsluzit, nikde ani ziva dusa a to som si chcela aj nieco kupit a stala som tam sama a testovala a baby od cash desks na mna pozerali ze :
no co uz, snad nabuduce pozriem do deben alebo selfridges...uvidime ako vyda, sme hrozne busy
6. jún 2010bell - ja som tam dneska zostala pozerat ze wow... som si nevedela aky odtien vybrat, vsetky tak krasne a huste, uplne uzasne, som chcela cerveny,ruzovy a biely, ale ked si dam francuzsku, tak co s tym ?
blizi sa vyrocnik, tak bude francuzska
A teraz vsetko balia do folie, tak si nemozem nic odskusat v reale, ked tam nie je personal...hmmm6. jún 2010Radli - ja mam tiez zmiesanu plet, tak ten mineral asi ani pre mna nebude. Bobbi Rrown nepoznam, kde ho najdem? Tesim sa na Ip-cko
Baby uz ked sme pri nechtoch, ja som mala velmi lamave nechty, ale odkedy pouzivam Mavala Scientifique, po lamavosti uz ani stopa a dlzka nechtov je taka o akej som nikdy ani nesnivala. Uplne super.
Ja milujem francuzsku manikuru, ale sama som si ju este nikdy nerobila, ved zajst raz za cas do salonu je take priiiijemne6. jún 2010
radli - pohoda jahoda
jasne, kazdy ma tu svoju znacku

bell - pravda