TOP kosmetické výrobky. S čím jste nejvíce spokojeni?
- Sponzor fóra
byvala v marionnaude, ale len obcas, predala sa a pol roka zasa nic
zhodou okolnosti si ju idem v stredu kupit (do viedne), tak ak by si ju chcela, nemam problem hodit do kosika dva kusya poslat v bublikovej obalke.
stoji tusim 8€, viac ako 10€ to nebolo. a vydrzi mi rok a pol pri takmer dennom tienovani7. jún 2010já vím, že je to pod make-up, nikde jsem nemohla sehnat pod oční stíny, prodavačka mi doporučila tohle, že je to na stejném principu a je jedno jestli pod make-up nebo pod stíny, ať zkusím. Zkusila jsem a jsem spokojená... je to na stejném principu - odmastit kůži a zabránit stínům (make-upu) vpíjení do kůže...
7. jún 2010Hm, tak kdyby to bylo jedno - jestli pod make-up nebo pod stíny, tak asi dělali jen jednu a ne dvě
Ale pokud ti to vyhovuje, ok. A ještě ušetříš
Já má z báze Dermacol pocit, že pleť hezky vyhladí, vyrovná vrásky, ďolíčky a podobné nedostatky, ale rozhodně plať nezmatní.
Báze pod stíny Artdeco má mnohm tužší konzistenci, víčka pěkně zmatní.7. jún 2010- Sponzor fóra
ved jasne ze tie bazy nemozu byt rovnake, ved aj to co na nich ide je uplne ineho zlozenia, na make up bazu ide predsa fluid alebo kremovy makeup a na bazu pod tiene ide prasok - puder, to je tiez diametralne odlisne zlozenie, ako pise ciatko, je to skoro az vosk a je aj trosku masty, aby sa na neho ten praskovy tien dobre nalepil a makeupove bazy su gelove alebo fluidne, trosku silikonove, vyrovnavaju povrch pleti a vytvaraju taky hladky film aby sa makeup lahko klzal pri nanasani a plet sa neleskla tak rzchlo
7. jún 2010kazde rano som si plet ocistila tou cistiacou vodou, myslim, ze bola modra , potom som si dala podkladovu bazu pod mejkap a pak na to mejkap...vecer som sa odlicila opat ocistila plet vodou, vycistila gelom a pouzila krem na zmatnenie...inak ten krem mozes pouzit ako podklad pod mejkap, ale mne osobne velmi nevyhovoval
7. jún 2010
ja konkretne žiadne, viečko iba prepudrujem a drží celý deň