TOP kosmetické výrobky. S čím jste nejvíce spokojeni?
- Sponzor fóra
peeling je jasna vec uplne nieco ine, to chapem, ale umyvcie gely su na denne pouzivanie poväcsinou a myli by sa davat na zciatok nie? a potom na dokoncenie cistenia pletova voda....ale ak to mas tak zauzivane a vyhovuje ti to ok, ja len ze sa mi to zdalo cudne a nevedela som ci ta spravne chapem
7. jún 2010domika007: je v pohode, ja ju mam tiez momentalne-ale obavam sa jej zivotnosti, mina sa velmi pomaly, takze cakam, ze o pol roka bude tuha a hrudkovita konzistencia-lebo do nej patlam prstami aj ked cistymi, ale nedezinfikujem ich, takze bakterie budu pracovat casom asi aj tam...
inak su teraz dobre zlavy na lookfantastic.com aj na bazy TF, UDPP7. jún 2010ta baza je hrozne malicka, mensia uz asi nejde byt
ma 5ml.
ja do nej tiez idem prstami, je v nich lepsi cit ako v spachtlicke a naberiem len tolko, kolko potrebujem. hrudky tam nie su ziadne akurat uz je trosku tuhsia (ale na vykone to nemeni), co po roku a pol je podla mna v poriadku. ved taky makeup je po takom case (ak vydrzi) uplne zosmradnuty a na vyhodenie
spachtlicku mam z oriflame, taku ruzovu, myslim, ze v tych akciovych katalogoch ju este zvyknu obcas ponukat.
ale lezi tam, nepouzivam ju, kremy mam vsetky v tube...7. jún 2010- Sponzor fóra
dik za tipy baby, na oriflame moc nie som, ale tak co by clovek neurobil pre krasu, ze?
noo tak 5 ml to nie je az taky velky objem, sice ja sa tienujem len obcas, ale tak predsa nejaku tu trvacnost to mat musi
ja mam tiez radsej kremy a mejkapy v tubach, ale tak ked pri niektorych tych bazach to inak nepredavaju len v kelimkoch8. jún 2010marrrka a ty mas vatove tycinky osobitne kazdu jednu sterilne zabalenu?
lebo ja ich mam spolu v jednom baleni a ked ho otvorim uz to sterilne urcite nie je a zase netreba to prehanat
nemusi to byt sterilne ale ciste a spachtlu po kazdom pouziti alebo aj pred umyjem vodou a mydlom a to staci si myslim, zase nemam fobiu z bakterii
ide o to, ze z prstov sa tam uvolni aj odumreta koza, ktora sa potom v kreme rozklada a to sposobuje kratsiu trvanlivost
8. jún 2010ahojte, tak mám to tetování za sebou a chladím a chladím. Mám velké otoky a malinkaté modřiny. Musím nosit
Ale jsem strašně spokojená s tvarem linek, dělá mi to ty kočičí oči
Navíc jsem získala kontakt na laserovou depilaci( po porození synka mám problém s tmavýma chloupkama na bradě)
špachtličky nepoužívám, ale před jakoukoliv úpravou si omyju ruce antibakteriálním mýdlem.8. jún 2010
Nenašli ste čo ste hľadali?
Chodím ku klientkám domov vrámci Bratislavy a okolia DS,SC,PK.
Volám sa Paula a som profesionálna make-up artistka a hairstylistka. Pozrite si moju prácu a uvidíte či je to to, čo hľadáte
co pockaj? ako? no ocistim vodou az potom gelom?