TOP kosmetické výrobky. S čím jste nejvíce spokojeni?
- Sponzor fóra
Baby...sorry...ja si na tvar nanasam bud hydratacny krem a na prve vrasky (ak je cas) ale fluid, ale vzdy hydratujem a ten ma dost vysoky faktor, tak by som neprezila mat opalovak pod make-up...uz mam toho aj tak dost a upchate pory z celodennej prace a nahanaciek. A tiez ked idem na plaz, ziadny make up, cista plet a neprehanam to s ochrannymi prostriedkami, lebo je hned zle-nedobre...premastenu a porovitu plet nemusim teda
eryka - LRP je fajn, ale mne snad vsetko upchava porytakze mikrodermabrazia ista ak stihnem booknut salon.
9. jún 2010Baby, nemate tu nieco prirodne na intimnu hygienu, hladam hlavne organicke vyrobky, wipes a gely. Ak mate osvedcene, tak hodte linky...diky moc. Ja mam vsetko od Canestenu, hlavne ked cestujem potrebujem mat vela toho so sebou v tych horucavach, maju velmi dobre wipes a gely. Ale chcelo by to nieco na prirodnej baze.
9. jún 2010bellada, take matne tiene, ake si spominala, som videla v artdecu. neviem, ci si na svk, ak nie, tak chod omrknut
http://www.artdeco.de/en/cosmetics/make-up/eyes/eyeshadows/eye-shadow-matt.html10. jún 2010ja na intimnu pouzivam od AB momentalne a som spokojna
http://www.ab-cosmetics.com/swift_data/source/produkty/intim_care/2intim%20gel.jpg10. jún 2010normalne sa hanbim priznat, ze ja nepouzivam nic
len cistu vodu. som nikdy nemala mykozu, kvasinky, ziadne svrbenie, nic. ale som toho nazoru, ze to je aj preto, ze nepouzivam parfumovane intimgely a pri vlhcenych utierkach ma chytaju mdloby
tak ked mam nejaky blby pocit vyraznej necistoty, tak pouzijem od avonu - simply delicate, je neparfemovany, o prirodnej kozmetike neni ani reci, ale je ozaj jemny.
skoda, ze vyrobcovia prirodnej na toto zatial velmi nemyslia...10. jún 2010- Sponzor fóra
domi-ja sa babrem takto stale, lebo mi ziaden odtien poriadne nesedi, takze uz to viem bleskem zmiesat na chrbte ruky aj napatlane na tvari
no inak aj ten nars sheer glow vyzera skvele, ale vraj je lepsi efekt na zmiesanej/mastnej pleti ako na suchej, ktoru mam ja....
http://www.youtube.com/watch?v=cisX56MfjVw
midy-ak su v hre peniazky, tak skus od Dermacolu pudrik, niektore kocky ho tu chvalia a mozes skusit aj ich podkladovu bazupotom su take este prijatelnejsie ceny (objednane z netu) od Lancome pudre, neviem aku mas cenovu hranicu.
10. jún 2010tak Douglas in Vienna je ina vec a hlavne iny vyber
BB tam ocumujem stale, ale tiez som sa este neodhodlala tak vydatne pustit zilou
a to miesanie make upu robievam aj ja, hlavne v lete ked sa mi rychlo meni odtien pleti, tak miesam tmavy a svetly v roznych pomeroch tak, aby mi aktualne sadol10. jún 2010
Nenašli ste čo ste hľadali?
Moja svadba odporúča:
- Rozchod po 3 rokoch. Ako sa s ním vyrovnať?Diskusia
- Priateľ trvá na svadbe, ale ja sa vydávať nechcemDiskusia
- Svadba mimo trvalého bydliskaDiskusia
lillianx, aj normalne denne hydratacne kremy maju SPF ochranu, dokonca dost vysoku 15-20, staci si taky najst...a make upy su tiez s SPF, ja mam napr aj taky co ma SPF 30, takze ked dam hydratacny krem SPF 15 a nato makeup SPF 30, tak je to az az a su aj pudre s SPF filtrami