TOP kosmetické výrobky. S čím jste nejvíce spokojeni?

17. júl 201876220
  • lillianx, aj normalne denne hydratacne kremy maju SPF ochranu, dokonca dost vysoku 15-20, staci si taky najst...a make upy su tiez s SPF, ja mam napr aj taky co ma SPF 30, takze ked dam hydratacny krem SPF 15 a nato makeup SPF 30, tak je to az az a su aj pudre s SPF filtrami 😉

• pardon tak make up ma len SPF 15 ten co mam, ale videla som aj s 30, ale aj tak si myslim, ze sataci dat bezny krem co ma SPF a nato makeup s SPF, netreba na bezny den opalovaci krem, to len ak sa idem vyslovene opalovat 😉

• laleeta-skus od LRP, ten je podla mna naozaj fluid😉
    potom ma este shiseido make up s of 50, citala som nam pozitivne recenzie-na pigmentove skvrny idealny.

• Sponzor fóra
  • ok, dakujem. ja tiez pouzivam krem so SPF ochranou, len som chcela vediet, ci to staci. tak asi hej.

• Baby...sorry...ja si na tvar nanasam bud hydratacny krem a na prve vrasky (ak je cas) ale fluid, ale vzdy hydratujem a ten ma dost vysoky faktor, tak by som neprezila mat opalovak pod make-up...uz mam toho aj tak dost a upchate pory z celodennej prace a nahanaciek. A tiez ked idem na plaz, ziadny make up, cista plet a neprehanam to s ochrannymi prostriedkami, lebo je hned zle-nedobre...premastenu a porovitu plet nemusim teda 🤔
    eryka - LRP je fajn, ale mne snad vsetko upchava pory 😬 takze mikrodermabrazia ista ak stihnem booknut salon.

• Baby, nemate tu nieco prirodne na intimnu hygienu, hladam hlavne organicke vyrobky, wipes a gely. Ak mate osvedcene, tak hodte linky...diky moc. Ja mam vsetko od Canestenu, hlavne ked cestujem potrebujem mat vela toho so sebou v tych horucavach, maju velmi dobre wipes a gely. Ale chcelo by to nieco na prirodnej baze. 🙂

• radlinka, na intimnu hygienu poznam cisto prirodne len od Saloosu - Sprchový olej Intimia a este zopar tiez ceskych vyrobcov, ale to v UK asi nezozenies, potom BIOMARSEILLE intímna starostlivosť,to by si mozno mohla zohnat aj u vas, ja pouzivam Lactacyd Femina, ale to nie je prirodne 😉

• bellada, take matne tiene, ake si spominala, som videla v artdecu. neviem, ci si na svk, ak nie, tak chod omrknut😉
    http://www.artdeco.de/en/cosmetics/make-up/eyes/eyeshadows/eye-shadow-matt.html

• ja na intimnu pouzivam od AB momentalne a som spokojna 😉
    http://www.ab-cosmetics.com/swift_data/source/produkty/intim_care/2intim%20gel.jpg

• ciatko - dik, chystam sa dnes obehat obchody, tak pozriem 😉 sa mi pozdavaju hned 3 - matt natural touch - vanilla a pink, len dufam ze uz maju konecne tovar z Artdeca v Marionnaude, lebo uz dlho nic nedostali pre problemy s distribuciou 😐

• normalne sa hanbim priznat, ze ja nepouzivam nic😬 len cistu vodu. som nikdy nemala mykozu, kvasinky, ziadne svrbenie, nic. ale som toho nazoru, ze to je aj preto, ze nepouzivam parfumovane intimgely a pri vlhcenych utierkach ma chytaju mdloby😛
    tak ked mam nejaky blby pocit vyraznej necistoty, tak pouzijem od avonu - simply delicate, je neparfemovany, o prirodnej kozmetike neni ani reci, ale je ozaj jemny.
    skoda, ze vyrobcovia prirodnej na toto zatial velmi nemyslia...😐

• ciatko - v pohode, ja som tiez donedavna nepouzivala nic, ale potom som si len na skusku kupila lactacyd a odvtedy kupujem pravidelne veci na intimnu spolu so sprchovym gelom 😬

a vela veci este chyba, ktore by mohli byt viac na prirodnej baze 😦

• ten pink som skusala na ruke a hned som si na teba spomenula, ze by to mohlo byt ono😃

• ja intim gely nepouzivam denne, tiez len cistu vodu a tak raz do tyzdna ten gel 😉 menej je niekedy viac 😃

• kocky, teraz budem chvilu v De, tam je Artdeco za velmi dobru cenu, ak nieco chcete, napiste 😉
    Ja pouzivam Saforelle, Lactacyd bol velmi agresivny, ale striedam ho altermedom.

• Sponzor fóra
  • ery - tieto tvoje ponuky! 😃 😛

• ciatko a ty si kde bola na Artdeco?

• bola som v douglase vo viedni, ceny boli fajn, som sa riadne zasobila - baza, ceruzka na oci, tiene, mineralny korektor.
    pozerala som aj bobi brown pultik, ale tie ceny boli fakt ze uff😛

• ciatko: jaaj, bobbi brown uz je ina kategoria, ja si teraz idem omrknut ich make up Luminous Moisturizing Foundation, lebo sa mi moc luuuubi takyto efekt na xsichtiku 😃

• ery - ten mejkap na videu je z artdeca alebo BB? 😬

• ten make up je zmiesany Bobbi Brown Luminous + Nars Sheer Glow foundation (ja by som ho premiesala s mojim Guerlainom)/este ho miesa s Laurom Mercier Illuminating Tinted moisturizer a efekt je taktiez rovnaky 🙂

• Ahoj holky, potřebuji poradit, i když použiji make-up, na všech fotkách se dost lesknu. dostala jsem radu, že mám použít pudr, ale nemám s ním žádné zkušenosti. Můžete mi poradit nějakou dobrou ne moc drahou značku?

• vyzera to super, ale neviem ci by sa mi chcelo s tym tak babrat 😐

• domi-ja sa babrem takto stale, lebo mi ziaden odtien poriadne nesedi, takze uz to viem bleskem zmiesat na chrbte ruky aj napatlane na tvari🙂
    no inak aj ten nars sheer glow vyzera skvele, ale vraj je lepsi efekt na zmiesanej/mastnej pleti ako na suchej, ktoru mam ja....

http://www.youtube.com/watch?v=cisX56MfjVw

midy-ak su v hre peniazky, tak skus od Dermacolu pudrik, niektore kocky ho tu chvalia a mozes skusit aj ich podkladovu bazu 😉 potom su take este prijatelnejsie ceny (objednane z netu) od Lancome pudre, neviem aku mas cenovu hranicu.

• ery - tak je ine ked ty si v tom uz zabehnuta, len ja som strasne leniva v tomto, najradsej som ked to mam vzdy za sebou, napatlem bazu a pak mejkap a ende 😃 idem kuk videa 😉

• inak ery nemas skusenost s mejkapom od YSL? myslim skor osobnu 😉

• ery: dík, mrknu na to a pak se rozhodnu 🙂

• Midy: určitě sypký pudr od Dermacolu. Já na něj nedám dopustit (a to jsem už vyzkoušela kde co). Stojí kolem 250,-

• tak Douglas in Vienna je ina vec a hlavne iny vyber 😵 BB tam ocumujem stale, ale tiez som sa este neodhodlala tak vydatne pustit zilou 😃
    a to miesanie make upu robievam aj ja, hlavne v lete ked sa mi rychlo meni odtien pleti, tak miesam tmavy a svetly v roznych pomeroch tak, aby mi aktualne sadol 😎

• ja som len testla od kamosky YSL Matt touch foundation, ale nemozem dat spolahlive referencie, lebo ja matujuce nerada 😬 no ale je s nim velice spokojna, je dost lahucky, krytie tiez🙂

Pridaj príspevok

Nenašli ste čo ste hľadali?

hľadať len v názvoch tém
    Odporúčaní dodávatelia
    Som mobilná svadobná vizážistka
    Nikdy nezabúdajte, že ste krásne, v prvom rade je to Vaše vnútro, potom krása viditeľná zvonka. Každá spokojná a usmiata tvár dáva mojej práci zmysel.
    Košice
    Články od našich partnerov
    Spoločné bývanie novomanželov: ako si vybaviť hniezdočko lásky
    Koľko stojí svadba? Tipy, ako znížiť náklady za svadbu na minimum
    Najdôležitejší doplnok nevesty ? Čo môžeme povedať o kabelkách?
    Archív článkov od partnerov