TOP kosmetické výrobky. S čím jste nejvíce spokojeni?
- Sponzor fóra
bellada: no jedine eshopy, odkial sa da objednat a vedia to dorucit ku nam je saksfithtavenue.com alebo shop.nordstrom.com, ale je tam tak nehorazne postovne, ze by si musela brat vo vacsom mnozstve-alebo by ti nezalezalo na postovnom, potom jedine v zahranici a v parfumerkach, napriklad v prahe maju armani, ale dost predrazena
17. jún 2010- Sponzor fóra
bell ja som nidky nepouzivala bazu a takze si vies predstavit ako som vyzerala po par hodinach,neska mam bazu,zatial super......ja som amater ale naozaj nevidim rozdiel medzi tymto a medzi Dior Nude co som raz mala...jedine v cene...pridu mi podobne...EL uz ma trochu inu konzistenciu,neviem preco ale ja mam radsej take tie co mi plet napumpuju vlhkostou..ta EL mi pride taka "sucha"
17. jún 2010ja mam zmiesanu plet -v T zone fajne mastnaky, ne decentne, ale doost
- a od kedy mi ta kozmeticka povedala ze som si plet nicila kozmetikou zmatnujucou a specialne pre zmiesanu plet, tak sa vyhybam vsetkemu matujucemu...hladam vsetko co je hydratacne....ostatne ma netrapi
Pupa make up co mam je super co sa konzistencie tyka...no hoci mam VRAJ najbledsi odtien,stale je trosku tmavy pre mna
..EL odtien je lepsi, no konzistencia ne...myslim pre mna...
17. jún 2010
Nenašli ste čo ste hľadali?
Chodím ku klientkám domov vrámci Bratislavy a okolia DS,SC,PK.
ja som to poplietla
pimpulka maju minimalne 5 make upov, mas v tube ci v skle?