TOP kosmetické výrobky. S čím jste nejvíce spokojeni?

17. júl 201876220
  • presne ten lesk mam aj ja 😉 no jo, to je pravda, lakov mali uz malo na vyber, ja mam taky ruzovkasty,taky doma nemam 😃

• ja som tiez vyberala taky co este nemam a to je dost tazke 😃
    inak ten lesk je dost nenapadny, ale vobec nelepi, je skor ako balzam na perach

• tak u mna taky problem nehorozi, zatial ich mam "len" 5 ks 😛
    presne, ale sak tak pisali a som prekvapane, ze to tak aj v skutocnosti je

• Sponzor fóra
  • caute

potrebujem nejake e-shopy, kde maju estee lauder double wear light ihned k odberu a za lepsiu cenu, hodte do Ip, dik 😉

• som si k vam musela zobrat debilnicek, lebo tu tolko veci spominate, ze mam z toho gulas

• blond - 😃 😃 len pekne zapisuj 😎

• doplnas arzenal blondik? 😎
    inak maximalna spokojnost s hypnose onyx,mam pocit,ze je este lepsia ako klasicka 😉
    blond,ja mam podkladovku gosh,sice som spociatku tazko odhadovala mnozstvo,ale teraz uz veelka spokojnost,makeup ozaj vydrzal aj v horucave 😉

• moon - ja mam praveze hypnose tu novu a ta je perfisna, mam mihalnicky az po obocko a su krasne vytocene 😵

podkladovu bazu mam teraz od pupy a spokojnost tiez, od gosh som este neskusala 😐

zajtra sa chystam do fann, tak ak chcete niekto nieco vyskusat dajte vediet 😃

• chcela by som.....svrbi ma kreditka --- ale strawberry mi akosi nemfunguje 😠 😠 😠 😠
    potrebujem podkladovu bazu pod make-up.....ale taku fajnovu (doteraz som mala dermacol, ale to je asi na 5 pouziti dokopy 😒 )

inak kupila som si stetce - gosh
    veeeelka spokojnost
    aj make-up sa vyborne nanasa (a to som sa bala, ze to nebudem vediet).....lepsie, ako patlat prstami

mam na make-up a druhy na puder...taky velky
    jeden stal € 15, druhy € 25

• blond - a ty teraz mejkap nanasas len so stetcom? ja si to neviem nejako predstavit 😬 som zvyknuta, ze si to pekne prstami rozotriem...

inak co ta objednavka z toho elfu, nebude z nej nic teda? pimpuuul kde si? 🤔 😃

• na pudrik mam aj ja 😎 a na makeup? s tym by som asi nevedela pracovat 🤔 ale verim,ze to vyzera perfisne 😵
    domi,vyskusam,ked sa mi tato minie 😵 onyx je vlastne ako klasicka,len je tmavsia,tak mam mihosky take viac vyrazne 😉
    makeup mas aky blond? mna tiez laka ten double wear 😎

• ani ja som si to nevedela predstavit......kruzila som okolo tych stetcov ako sup --- si uz hadam aj mysleli, ze im idem nieco slohnut 😃 😃 😃 😃
    a milo ma to nanasanie stetcom prekvapilo 😵 😵 😵 😵 😵
    ocumla som na youtube techniku a celkom mi to ide

sa inak uz dlhe roky cudujem, preco mi to so stetcom na papieri nikdy neslo a na seba to viem napraskat pomaly aj poslepiacky 😬 😃 😎

• moon - jasne skus, ja som teda max spokojna, ale napr. eryykah vobec nesadla 😐 viem, ta onyx je taka ciernejsia 😃 ja mam mihalnicky aj svoje celkom pekne, ale tak spiralka musi byt...

tak double wear je number 1 aj ked som koketovala s myslienkou skusit mejkap od YSL, len nemam ako ziskat vzorky, kedze ho maju len v marionaude a to mam dost od ruky 😒

• aj mna laka double wear......uz dlho
    si ho tu viacere chvalia
    len co s odtienom???? 😠 😠 😠 😠 😠 😠 musim to ist niekam vycmuchat a poskusat

mam Loreal True Match....a druhy MF....boooze ako sa vola? 😬 😬 😬 😬 vysiel asi minuly rok na trh
    miesam ich dokopy (sa mi podarilo trosku netrafit odtien toho MF) 😬

• Sponzor fóra
  • no musim to aj ja skusit s tymi stetcami teda 😃

blond - podobne, ja som nikdy nejako extra pekne kreslit nevedela a toboz nie so stetcom a farbami 😶

• a teraz uz kukam na tu onyx mascaru 😬 😬 😬 😬 😬
    treba mne nieco ukazovat???

• ja som este taky drahsi make up nemala,teraz mam MF a som spokojna 🙂
    ja mam tiez svoje mihose fajn,ale napr.pre mne katastrofa bola diorshow iconic a ysl,efekt umelych rias.ale ten dior,ten bol riadne nanic 😦 nedal sa odlicit,bol ako lepidlo 😕 a mihalnice riedke musie nohy

• blondik - ja pouzivam odtien c. 2, som bledula, ale tato dvojka mi sadla ako rit na serbel s pardom...ale najlepsie bude ist vyskusat, tieto vo fannku maju 😉

ja som mala predtym mejkap od dermacolu a astoru - a ten mal taku keficku na nanasanie,ale aj tak som ho nanasala prstami 😬

• blond 😃 😃 😃

moon - ved jasne, ja som sa tiez rozhodla investovat do drahsieho mejkapu len nedavno, ale stalo to za to

• je vazne dobra blond 😵 aspon pre mna,ale tebe sedia rovnake spiralky ako mne,tak snad aj pre teba 😉
    s tymi guerlain gulockami si spokojna?

• ja som chcela najprv skusit nejaku dior spiralku, ale ked vysla na trh nova hypnose nebolo o com 😎

• guerlain gulicky? 🤔

• moon, no MF nepatri prave k najlacnejsej znacke 😉
    ja som uz mala veruze vselico, ale vzdy som sa vratila k True Match-u 🤔 🤔 🤔 (pouzivala som ho uz na strednej.....taaakze bude to dobrych 6 rockov)
    sak musim trosku make-upy dominat, lebo tooolko prasul nechat stat sa mi nechce (aj ked true match by teoreticky aj segra vyuzila)......akurat sa rozkukam, kym dominam 😃 😃 😃 😃 😃

• veru tak mne ta hypnose precious cells nejako nesadla, lebo nie je uz podobna klasickej hypnoske, no tak mam pre istotu na ceste uz amplicils, lebo kym nemam aspon 3 spiralky v kozmetike, tak nemam pokoja 😃
    Pisala som tu uz o lahuckom make upe na zmiesanu-mastnejsiu plet Lancome Tient idole silky mat? -ak mate moznost omrknite ho, nekryje moc, ale na leto podla mna super.

• ery - si sa ani nepochvalila, ze uz mas aj nahradu 😃 😛

lancome hovoris? 😃

• inak mne napriklad mejkapy od lorealu vobec nevyhovovali, ale tak to fakt zavisi len od cloveka a jeho typu pleti

• mne ziadny od lorealu nesedi....iba tento true match (ale vecne je problem zohnat moj odtien)

mam pudrik gulockovy -> guerlain meteorites
    akoze pouzivam to iba tak sporadicky (klasicky puder to urcite nenahradi)....to je iba tak na rozjasnenie
    moj sypky lancome pudrik je no. 1

• aha, dik, som nevedela , ze o akych gulickach sa bavite 😃

ja puder nepouzivam, mozno by som mala, ale nepouzivam...

• nemas link blondik?na ten pudrik 😉

Pridaj príspevok

Nenašli ste čo ste hľadali?

hľadať len v názvoch tém
    Odporúčaní dodávatelia
    Svadobné líčenie a účesy v salóne v Bratislave, alebo v pohodlí Vášho domova.
    Ponúkam profi líčenie a účesy v pohodlí Vášho domova- prevažne západné a stredné Slovensko, ale za svojimi klientkami som ochotná cestovať kamkoľvek.
    Som mobilná svadobná vizážistka
    Články od našich partnerov
    Spoločné bývanie novomanželov: ako si vybaviť hniezdočko lásky
    Koľko stojí svadba? Tipy, ako znížiť náklady za svadbu na minimum
    Najdôležitejší doplnok nevesty ? Čo môžeme povedať o kabelkách?
    Archív článkov od partnerov