TOP kosmetické výrobky. S čím jste nejvíce spokojeni?
- Sponzor fóra
chcela by som.....svrbi ma kreditka --- ale strawberry mi akosi nemfunguje
potrebujem podkladovu bazu pod make-up.....ale taku fajnovu (doteraz som mala dermacol, ale to je asi na 5 pouziti dokopy)
inak kupila som si stetce - gosh
veeeelka spokojnost
aj make-up sa vyborne nanasa (a to som sa bala, ze to nebudem vediet).....lepsie, ako patlat prstami
mam na make-up a druhy na puder...taky velky
jeden stal € 15, druhy € 256. júl 2010ani ja som si to nevedela predstavit......kruzila som okolo tych stetcov ako sup --- si uz hadam aj mysleli, ze im idem nieco slohnut
a milo ma to nanasanie stetcom prekvapilo
ocumla som na youtube techniku a celkom mi to ide
sa inak uz dlhe roky cudujem, preco mi to so stetcom na papieri nikdy neslo a na seba to viem napraskat pomaly aj poslepiacky6. júl 2010moon - jasne skus, ja som teda max spokojna, ale napr. eryykah vobec nesadla
viem, ta onyx je taka ciernejsia
ja mam mihalnicky aj svoje celkom pekne, ale tak spiralka musi byt...
tak double wear je number 1 aj ked som koketovala s myslienkou skusit mejkap od YSL, len nemam ako ziskat vzorky, kedze ho maju len v marionaude a to mam dost od ruky6. júl 2010- Sponzor fóra
moon, no MF nepatri prave k najlacnejsej znacke
ja som uz mala veruze vselico, ale vzdy som sa vratila k True Match-u(pouzivala som ho uz na strednej.....taaakze bude to dobrych 6 rockov)
sak musim trosku make-upy dominat, lebo tooolko prasul nechat stat sa mi nechce (aj ked true match by teoreticky aj segra vyuzila)......akurat sa rozkukam, kym dominam6. júl 2010veru tak mne ta hypnose precious cells nejako nesadla, lebo nie je uz podobna klasickej hypnoske, no tak mam pre istotu na ceste uz amplicils, lebo kym nemam aspon 3 spiralky v kozmetike, tak nemam pokoja
Pisala som tu uz o lahuckom make upe na zmiesanu-mastnejsiu plet Lancome Tient idole silky mat? -ak mate moznost omrknite ho, nekryje moc, ale na leto podla mna super.6. júl 2010
Nenašli ste čo ste hľadali?
Moja svadba odporúča:
- Rozchod po 3 rokoch. Ako sa s ním vyrovnať?Diskusia
- Priateľ trvá na svadbe, ale ja sa vydávať nechcemDiskusia
- Svadba mimo trvalého bydliskaDiskusia
presne ten lesk mam aj ja
no jo, to je pravda, lakov mali uz malo na vyber, ja mam taky ruzovkasty,taky doma nemam