TOP kosmetické výrobky. S čím jste nejvíce spokojeni?
- Sponzor fóra
baby tak ja som na YR ficala dost dlho, dokonca som aj zaregistrovana ako poradkyna a mozem nakupovat za velkoobchodne ceny, co som patricne vyuzivala pre seba a v zivote som nikomu nic nepredala
ale uz ma to nejak preslo, niektore veci ma tam dost sklamali, malo obmienaju sortiment a tie ceny...no nema to tu hodnotu ako sa to u nas prezentuje, v rakusku je to uplne ine kafe....a tak ich bojkotujem, sned si raz uvedomia ako sa ma robit obchod a prestanu zdierat
7. júl 2010Jaaaj to ste sa tu vcera vyburili, do vecera budem citat
presne s tym YR je to smiesne, na slovensku tu znacku pretlaca marketing "ako nieco exluzivnejsie"-pritom uuuplne praobycajna znacka drogerkovych produktov.
Presne tak je to aj so znackami oblecenia, to co sa tu na SVK zda ako luxus Zara, T. Hilfiger ... je v uplne bezna stredna trieda vsade inde.
Inak s tym lushom ste ma tu dostali, ja som poctivo odolavala takym "prirodnym" serepetickam, no ale samopony po, ktorych su vlasy "tuhsie" sa mi velice pozdavaju. Neznasam, ked mam vlasy makke-jemne-rozlietane-splasnute8. júl 2010eryy - tak to je Lush pre teba ako stvoreny, ci uz tuhe alebo aj tekute sampony... oni totiz neobsahuju ziadne silikony a ine "uhladzovace" vlasov, preto su potom take viac nadychane a tuhe, akoby som na ne uz dala tuzidlo, ale to zase trosku komplikuje rozcesavanie, musim vydatnejsie balzamovat
8. júl 2010- Sponzor fóra
kamilka007: dik za tip, to mliecko co trochen nafarbi kozu musi byt super, hned aj kupim.
Na ruky, si robis aj taku kuru, ze hruba vrstva kremiku na noc a na to rukavice-uzasne to pomoze, moja mamina mala kedysi taku hrejivu kuru planet spa- je to sice avon, ale bola s tym skutocne velmi spokojna. Potom od Body shop kakaove maslo a od l occitane kremiky odporucam.8. júl 2010susibjork: viditelne vysledky co sa tyka vrasok robi serum Dior One Essential Capture totale, tu je recenzia
http://vonvonsinterests.blogspot.com/2010/03/review-dior-capture-totale-one.html
Na urovni Lancome je aj Biotherm Skin vivo serum dokonca ma aj lepsie recenzie8. júl 2010
baby a maju v YR daku zakaznicku kartu? napr. ako je vo fann...