TOP kosmetické výrobky. S čím jste nejvíce spokojeni?
domi, toto je ta spirala od Lancome, co si minule spominala, ze je dobra?
nemala som so sebou debilnicek
http://sk.strawberrynet.com/makeup/lancome/amplicils---no--01-noir/26181/#DETAIL8. júl 2010- Sponzor fóra
nooo, ja tiez moc zo zahranicia neobjednavam
som len vyriekla moznost, som myslela, ze dakto sa najde, co to urobi za mna
ja peniazky poslem aj predom nemni problem, ale objednavat si netrufnem...
blondik - ee, to nie je ona, ja mam tuto : http://www.mimifroufrou.com/beautyandthesalamander/images/mascara-precious-cells.jpg - ale rozmyslala som aj nad tou, co si sem vlozila ty...8. júl 2010myslim ze na UK Lush sa plati postovne podla vahy, takze je dobre objednavat vela ale male - lahke veci, vtedy je to ozaj vyhodne
mne uz raz objednavala jedna baba odtial z MS, na zaciatok by bolo dobre si pozriet UK stranku, vybrat co by kto chcel a potom sa mozme pustit do bjednavky....ak chcete len 1-2 veci tak sa to neoplati asi...
8. júl 2010jaaj a zabudla som, zbehla som aj do YR a kupila si sprchaca
ten co si pisala ti ciatko tam vobec nemali
tak som si nakoniec vzala ten oranzovy v strede - Květy z Polynésie : http://www.zeny.cz/_images_user/2007/2010/03_b%C5%99ezen/yvesroche3.jpg - cena 2,7€
8. júl 2010tak predsa si bola?
z tej rady mi vonia lotos - ruzovy
http://www.yves-rocher.com.hr/images/13283a.jpg
2,7€ je este celkom slusna suma, myslim, ze ked to bola novinka, tak ich mali drahsie8. júl 2010- Sponzor fóra
zdenulkaa: kocky pisali, ze maju po par samoponoch od Lush drsne-tuhe, tazko rozcesatelne vlasy, no tak chcem taky sampon
Mam v kosiku: Baby Face-na cistenie, Full of Grace- serum, Jumping Juniper/New Shampoo-ktory bude lepsi? Sandstone mydlo, Heavanilli Massage Bar-tuhy olej..
Buffy ma dobre recenzie fakt sa oplati?8. júl 2010eryykah a dalsie Lushky
- sampony som mala tieto:
Rehab - tekuty, vlasy po nom zahustene akoby po tuzidle, tazko sa rozcesavaju ale, ma mentolovy efekt(chladivy)
Blonde - citronova vona, malo peni, ale dobre umyva, ako jediny mi nerobil vlasy az take tuhe a lahsie sa rozcesavali
New - uzasna skoricova vona, prekrvuje pokozku hlavy, vlasy tiez tuhsie
Ultimate Shine - jemna vona, asi najlepsi, vela peni, aj ten robi tuhe vlasy
Celkovo mozem povedat, ze tie mydielkove sampony maju dobre referencie asi vsetky, treba ale ratat s pouzitim vacsieho mnozsta kondcioneru a podla mna nie su vhodne na chemicky velmi poskodene vlasy, lebo este znasobia chemlonovy efekt vlasov (krepovitost)
kondcioner som mala len Coolaulin, ale nobola som spokojna, na mna slaby a nepacila sa mi ani vona
na telo som mam King of Skin - na suchu pkozku velmi dobry, nadherne zvlacnuje, ale jeho obrovka nevyhoda je v nanasani - dava sa priamo v sprche na mokre telo, potom je cela vana mastna a musim ju cistit a to teda neznasam
You Snap the Whip - nadherne vonia, super peelinguje, ale tak isto bordel po nom a kedze je cierny o to viac
mydlo Bohemian - nadherna svieza citronova vona
Sandstone - vyborny citronovy osviezujuci peeling
odlicovac Baby Face - treba si zvyknut na ten sposob odlicovania, mne nevyhovoval, bol pre mna aj prilis mastny, hodi sa skor pre suchu plet
Angels on Bare Skin - toto mi vyhovovalo perfektne, super cisti plet a pellinguje, trosku divne vonia
Mask of Magnaminty - vyborna maska na mastnu plet aj na problematicku s vyrazkami, odporucam, ma chladivy a stahujuci ucinok
Grease Lightning - som uz spominala ze mne prefektne zabera na vyrazku ak sa nejaka urobi, nic lepsie som este na ten problem nemala
este som mala nejake Balistiky, ale ja sa velmi nekupem, tak pre mna nepodstatne...a aj nejaku tu tonizacnu tabletu na tvar, ale to ma tiez nezaujalo
o tuhych parfemoch som pisala skor, su paradne, urcite odporucam nejaky si vabrat
maju toho fakt dost na vyber, len treba dobre nastudovat, ja mam este viacero veci co by som chcela skusit, len treba mat na pamäti, ze je to rucne robena kozmetika s prirodnych zdrojov a ako taka obsahuje menej konzervantov a preto sa moze skor pokazit, niektore veci je dobre drzat v chladnicke9. júl 2010ciatko - pouzivala som to tak 1-2x do tyzdna, ale je to asi skor na zmiesanu az mastnu plet, hoci vyrazne nevysusoval
jo a presne treba davat pozor aj na bezpecnost vo vani, lebo som tam skoro zuby nechala zahryznute a narazenu kostrcno sranda prevelika to bola
ale to cistenie vane od mastnoty ma teda fakt stve...
9. júl 2010
Nenašli ste čo ste hľadali?
Volám sa Paula a som profesionálna make-up artistka a hairstylistka. Pozrite si moju prácu a uvidíte či je to to, čo hľadáte
jasneee....pridavam sa
k Lush objednafke...

do Lushu som chodila fetovat tu krasnu vonu
ale nikdy som nevedela, co je na co a bolo mi trapne zakazdym sa pytat predvaciek, aj ked tam boli velice mile
akurat tie sumigule som nakupovala (jednu este dokonca mam)