TOP kosmetické výrobky. S čím jste nejvíce spokojeni?

17. júl 201876220
  • jj, aj ja sa pridavam k podakovaniu

domi - uz ten plany poplach neries, sranda bola aspon😃

• pridavam sa, ery diky moc 😵

ciatkos - posnazim sa 😬

• dominika bellada chvalila bazu pod make up Gosh, na jej popud vyskusana a lepsiu som este nemala. Mam aj pod ocne tiene, tiez je fajn 🙂

• Sponzor fóra
  • domika007 ja mam bazu pod makeup od GOSH a som spokojna,neviem ci to robia vsetky bazy,ale po naneseni a pri nanasani mam taky pocit,ze mas potom pokozku neskutocne jemnu a scelenu a potom si mozes naniest makeup 😵

• no asi ked vyminam tu z Pupy tak vyskusam aj gosh

• jeeej nic to kocky, ja som rada, ze sme sa dali dohromady a mozeme testovat 🙂
    Momentalne vyberem nejake objemove stylingove produkty, mate tipy? 😉

• dik baby, ja mam momentalne bazu od Pupy, ale chcem daku novu 😬

ery - zase ta ruka svrbi? 😃

• domi jj a strasne 😃 niekto tu je zo senca vsak?-dostala som tam pracu, je to 200km od mojho bydliska, no ale inak to uz neslo, len si hladat kdekolvek...

• ery - ja som z okolia Senca 😉 fuuu tak to je riadne daleko 😒

inak prave vcera som si pozerala svoju kozmeticku vybavu na dovo a zalial ma pot, nejako vela toho tam mam 😬 😃

• tak uz som testla Fresh Farmacy a Mask of Magnaminty... uzasne... necakala som az tolko... a to po prvom pouziti, uvidime co bude po dlhodobom pouzivani... Fresh Farmacy mi super vycistil plet, akoby az postahoval pory.. nato som si naniesla masku... najskor som mala pocit akoby palenia, ale o minutku som zistila,ze to skor pocit chladu, citila som ako mi stahuje plet... pri umyvani som masku este premasirovala, robi aj jemny peeling... po umyti nevychadzam z uzasu aku mam aj matnu,nie vysusenu a jemnulilinku plet... toto som este nezazila... s nicim.... som zvedava, ci tento efekt a nadsenie zostane aj po dlhodobom pouzivani...

• aaa casy ani nehovor, ja som strasne zvedava na ten Angels on Bare Skin, dufam,ze bude tiez tak dobre cistit!

• domi s bell su z tych koncin

• oproti clarinsu je pupb iba odvar, aj ked je fajn

• casy- no super😵
    ked mi dnes tu postu zavru pred nosom, budem zla😠
    lutujem, ze som nevyskusala nieco na plet aj ja. okrem baby face

• napr. ja som sa po maske magnamity, ci ako sa to vola vyhadzala - na nieco z nej mam alergiu

• Sponzor fóra
  • mam pocit, ze baby face na chut nepridem

• blond - tak predsa len clarins je lepsia znacka ako pupa 😉 a inak kolko ta vysla ta podkladovka cez jahodu?

• keby ja vedela...asi okolo 30evri

• a inak blond ako funguje ci nefunguje bedaronicitel? 🤔 😃

• domci ja mam gosh bazu aj pod make up 😉spominala som to aj tu nedavno,tak mozno si myslela mna 🙂 mas nejake otazecky? 😎

• akurat citam,ze ju maju aj ostatne kocky,takze aj ja sa pridavam,som veelmi spokojna 😵 sice ju mozem porovnat len s dermacolom,mala som vzorku,ale nesedela mi,zdala sa mi prilis mastna...
    tato je ozaj dobra,pekne mi plet vyhladi,zmatni,make up drzi cely den,aj ked nos si zvyknem prepudrovat.ale efekt vyhladenej a matnej pleti u mna trva cely den 😉 neviem ju ale porovnat so znackami typu chanel,clarins a podobne,ale za seba ju mozem odporucit 😉

• moon - velka vdaka, toto som chcela pocut 😃

• tak ja som z lush celkovo nadsena.. Fresh Farmacy som pouzila na cistenie aj vecer... a super... nato, ze vyborne vycisti a zaroven plet ostane matna, nie je vobec napnuta, ci sucha.. a to sa mi casto nestava... s tym zele do sprchy som si uzila srandu... nahanala som ho po celom sprchovom kute, nakoniec som trosku odstipla a skusila vtisnut do sietkovanej hubky, cely cas krasne penilo, nic neutekalo, nic netrebalo nahanat a ta vona, mnam...
    teraz vecer som do sprchy naopak skusila mydielko Honey I Washed The Kids a tiez nadsenie... trosicku som pobehala po hubke a super... inak vonia mi nim cela kupelna, aj napriek pootvorenemu oknu... sladucka, medovo mliecna vona... fakt som od lush necakala tolke nadsenie... 🙂

• tie lushove vecicky veru vonaju poriadne, ja som to mala zabalene uz v piatok a vecer som musela vypratat obalky z izby, pretoze sa tam nedalo spat, este aj zabalene ich bolo moc citit 😃
    Vzhladom na rychlu dodavku, by som sa odvazila, ked bude mensie teplo objednat aj nejaku cerstvu masku-mimoriadne lakave su. Serum full of Grace je strasne malinke 20g, co zodpoveda 20ml- sera maju bezne 30ml..., pouzivam ho denne, plet ho akoby vcucne, vobec nie je rano mastna, ale ten povab pleti co ma dodat nejako nevidim stale 😃

• sak mozeme niekedy v sept. zorganizovat opat hromadnu order...
    inak ja mozem ten scrub pustit kanalom - jak som to ja chytrana namocila. uz to nie je ono...aj vonat to prestalo

• s bedarom som zatial spoko...po 2dnoch zazraky necakam - ale asi mi to trosku pomaha

• kocky, vy ste take kozmeticke maniacky, tak hadam budete vediet.. som teraz v usa a videla som tu v sephore stojany smashboxu a urban decay (alebo take nieco 🤔 ). poznate ich? maju nieco dobre, co by stalo za to skusit?

• adya... urcite obidve znacky odporucam.. u Smashbox urcite ich rozne licka, rozjasnovace a hlavne podkladove bazy pod makeup, toto mam overene... u Urban Decay zase podkladova baza pod tiene, ocne tiene a super su aj ich ceruzky na oci... to je len moje odporucanie na vecicky co mam od tychto firiem odskusane..
    v USA najdes mnoho kvalitnych zaujimavych znaciek, o ktorych casto u nas ani sa netusi.. Slovensko je v tomto hroooooooooooozne zaostale (vyber a moznosti minimalne )

• casy, ani mi nehovor..tu je milion uzasnych veci, ktore som na slovensku marne zhanala..ale hlavne kopec znaciek, o ktorych som v zivote nepocula (iba ak som ich zazrela na jahode alebo feelunique)..tak teraz obkukujem a pomalinky, postupne hadzem jedno po druhom do kosika.. 😶

Pridaj príspevok

Nenašli ste čo ste hľadali?

hľadať len v názvoch tém
    Odporúčaní dodávatelia
    Košice
    Som mobilná svadobná vizážistka
    Svadobné líčenie a účesy v salóne v Bratislave, alebo v pohodlí Vášho domova.
    Články od našich partnerov
    Spoločné bývanie novomanželov: ako si vybaviť hniezdočko lásky
    Koľko stojí svadba? Tipy, ako znížiť náklady za svadbu na minimum
    Najdôležitejší doplnok nevesty ? Čo môžeme povedať o kabelkách?
    Archív článkov od partnerov