TOP kosmetické výrobky. S čím jste nejvíce spokojeni?
- Sponzor fóra
tak uz som testla Fresh Farmacy a Mask of Magnaminty... uzasne... necakala som az tolko... a to po prvom pouziti, uvidime co bude po dlhodobom pouzivani... Fresh Farmacy mi super vycistil plet, akoby az postahoval pory.. nato som si naniesla masku... najskor som mala pocit akoby palenia, ale o minutku som zistila,ze to skor pocit chladu, citila som ako mi stahuje plet... pri umyvani som masku este premasirovala, robi aj jemny peeling... po umyti nevychadzam z uzasu aku mam aj matnu,nie vysusenu a jemnulilinku plet... toto som este nezazila... s nicim.... som zvedava, ci tento efekt a nadsenie zostane aj po dlhodobom pouzivani...
22. júl 2010- Sponzor fóra
akurat citam,ze ju maju aj ostatne kocky,takze aj ja sa pridavam,som veelmi spokojna
sice ju mozem porovnat len s dermacolom,mala som vzorku,ale nesedela mi,zdala sa mi prilis mastna...
tato je ozaj dobra,pekne mi plet vyhladi,zmatni,make up drzi cely den,aj ked nos si zvyknem prepudrovat.ale efekt vyhladenej a matnej pleti u mna trva cely denneviem ju ale porovnat so znackami typu chanel,clarins a podobne,ale za seba ju mozem odporucit
22. júl 2010tak ja som z lush celkovo nadsena.. Fresh Farmacy som pouzila na cistenie aj vecer... a super... nato, ze vyborne vycisti a zaroven plet ostane matna, nie je vobec napnuta, ci sucha.. a to sa mi casto nestava... s tym zele do sprchy som si uzila srandu... nahanala som ho po celom sprchovom kute, nakoniec som trosku odstipla a skusila vtisnut do sietkovanej hubky, cely cas krasne penilo, nic neutekalo, nic netrebalo nahanat a ta vona, mnam...
teraz vecer som do sprchy naopak skusila mydielko Honey I Washed The Kids a tiez nadsenie... trosicku som pobehala po hubke a super... inak vonia mi nim cela kupelna, aj napriek pootvorenemu oknu... sladucka, medovo mliecna vona... fakt som od lush necakala tolke nadsenie...22. júl 2010tie lushove vecicky veru vonaju poriadne, ja som to mala zabalene uz v piatok a vecer som musela vypratat obalky z izby, pretoze sa tam nedalo spat, este aj zabalene ich bolo moc citit
Vzhladom na rychlu dodavku, by som sa odvazila, ked bude mensie teplo objednat aj nejaku cerstvu masku-mimoriadne lakave su. Serum full of Grace je strasne malinke 20g, co zodpoveda 20ml- sera maju bezne 30ml..., pouzivam ho denne, plet ho akoby vcucne, vobec nie je rano mastna, ale ten povab pleti co ma dodat nejako nevidim stale22. júl 2010adya... urcite obidve znacky odporucam.. u Smashbox urcite ich rozne licka, rozjasnovace a hlavne podkladove bazy pod makeup, toto mam overene... u Urban Decay zase podkladova baza pod tiene, ocne tiene a super su aj ich ceruzky na oci... to je len moje odporucanie na vecicky co mam od tychto firiem odskusane..
v USA najdes mnoho kvalitnych zaujimavych znaciek, o ktorych casto u nas ani sa netusi.. Slovensko je v tomto hroooooooooooozne zaostale (vyber a moznosti minimalne )23. júl 2010
Nenašli ste čo ste hľadali?
Moja svadba odporúča:
- Rozchod po 3 rokoch. Ako sa s ním vyrovnať?Diskusia
- Priateľ trvá na svadbe, ale ja sa vydávať nechcemDiskusia
- Svadba mimo trvalého bydliskaDiskusia
jj, aj ja sa pridavam k podakovaniu

domi - uz ten plany poplach neries, sranda bola aspon