TOP kosmetické výrobky. S čím jste nejvíce spokojeni?

17. júl 201876220
  • Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.

• ladie: diky za tip, uz jsem na Dermacol taky slysela chvalu 🙂

great-girl: diky za tip! 😉 Kolik asi stoji?

• nuuna: já si ho objednala z ebay a vysel na 120,- v drogerii stoji myslim kolem 220,-

• Sponzor fóra
  • nuuna: Řešila jsem to samé, já taky pudr nepoužívám, koupila jsem normálně od Sephory (Na Flóře), posloužil a stál ani ne polovinu. Navíc mi slečna dobře poradila, já nevěděla ani jaky odstín.

• baby, potrebovala by som nejake tipy - potrebujem si dat do poriadku ruky - gelove nechty mi uz po svadbe opadli 😃 😃 tak potrebujem nieco, aby sa tie nechtiky dali cim skor dokopy, na okolie nechtov a tiez nejaky tip na krem na ruky 😉

• ianitka - vela olejovat, staci aj pannensky olivovy olej, alebo ine bio oleje 😉

• dik bell, skusim

• ja na ruky pouzivam neutrogenu, pre mna best momentalne 😉

• domi - Gosh bazu pod make up som mala aj ja, ale mne sa osobne viac pozdva ta Pupa je jemnejsia co mi viac vyhovuje, Gosh je viac silikonova, co sice pekne vyhladi, ale ja som mala pocit, ze plet malo dycha...

musim pochvalit opalovak a poopalovak Altermed (sadu) opalovak vyborne drzal aj po kupani a poteni, nebol lepkavy a mastny a celkom mi sadol aj na tvar, najskor som pouzivala Eucerin light mlieko SPF 30 ale to bolo mastenjsie, hoci malo byt nemastne a lahke a tak som sa z neho na tvary aj vyhadzala trosku 😠 ( minuly rok som mala od eucerinu speci na tvar a to bolo lepsie) a ani tolko nevydrzalo ako Altermed
    poopalovak tiez vyborny na ukludnenie pokozky
    najviac sa mi ale po opalovani osvedcil sipkovy olej, super regeneruje suchu kozu, davala som ho aj na celu tvar, celo sa mi zvykne vysusit pri opalovani a supat, teraz nic take nebolo....na telo vyborny bol aj je kokosovy olej 😉

• bell - dik, lebo som rozmyslala, ze skusim,lebo tak Pupu mam teraz dost od ruky, a Gosh je lahsie dostupny, teda aspon pre mna 😉

a tiez musim chvalit opalovak altermed, rovnako velka spokojnost, dobra kupa to bola, dik za tip bell 😵

• a co Lush baby? ja len teraz zacinam testovat...

• no lush, skusila som len bedaronicitela, ten celkom v pohode...a aj angel je fajn, ale tiez som velmi netestovala, lebo sme hned isli na dovo a tam som si ho nebrala, len bedaronicitela 😃

a sampuk skusim tento tyzden, potom napisem

• ja lush - buffy super, each peach oval tiez, len sa horsie rozotiera, koza musi byt mokra
    bedaronicitel - zazraky to nie su😃, ale ja sa hrozne rypem, ked sa mi nieco vyhodi, takze nema chudak kedy posobit.
    baby face - z toho som bola trosku nestastna, na oci to nehrozi davat. odlicujem si tym len plet, handricka alebo umvyvacia hubka nevyhnutna, lebo sajrajt treba dat z pleti prec - a tampony mi to trha. ale inak je fajn, plet je po nom super a nevyzaduje krem

• pred baby faceom som vas varovala 😃 ze to mastnota, mne sa nepozdaval
    ja som bedaronicitela na dovcu nebrala, ze netreba a mala som 😠 ten eucerin mi narobil sarapatu, nicitel by stopro zabral

• heh preto som si vybrala radsej toho anjela 😃

• Sponzor fóra
  • bell - mne ta mastnota vyhovuje, len sa mi s tym zle manipuluje. je to ako voskova sviecka.

hm - pot&opalovak - to vie narobit sarapatu.

sup napisat recenziu do grecka, som zvedava😉

• myslite, ze mask of magnaminty vydrzi nejaky dlhsi prevoz? bez chladnicky? chcela by som ju skusit, ale co ked mi skysne za 3-4 dni?

• ciatko - uz som sa na to pytala, a myslim, ze bell pisala, ze je to v pohode...ja ju mam tiez v mojom imaginarnom nakupnom kosiku lush

• ciatko - masku v poho mozes objednat, tato nieje az taka hakliva 😉

grecko uz asi dnes nestihnem, ale urco opisem 😉

• domi - jaaa, diky🙂len ci nie je rozdiel, ked ide postou a ked si ju ja kupim lajf a budem sa s nou tahat kade-tade po svete.
    mmch ak by ste nieco od lush chceli, tak vam to v tej prahe mozem kupit (ak sa teda do toho obchodu dostanem)

• jaaj takto si to myslela 😬

takze praha uz vola? 😃

• ak si ju kupis priamo, to este lepsie, staci ak nebude na priamom slnku a vo velkom teple

• jj, vola..aj berlin😵 tesim. brusim zuby na najvacsi obchodak europy (vraj)😬
    tam bude kozmetiky..
    http://www.kadewe.de/de/designer-marken/beauty-wellness/beauty-parfum/

• super 😵
    juuj tak to si musela poslusne setrit, lebo tak tomuto sa neda odolat 😶

• ved ste tu tyzden neboli - usetrili sme 😃😃 nic nelakalo

• hahaha 😃 😃 😃

inak musim pochvalit duty free na letisku v BA, tam mali paradne ceny 😵 napr. versace ten zeleny(neviem nazov) tam vysiel objem 50 ml 25€, alebo ten krem od biothermu co sa mi paci pomaly o 20€ lacnejsie a tak 😉 aj loccitane tam mali a tie fajn ceny, ale nemala som vela casu obzerat 😠

• ciatko - kurnik sopa sa mas 😃 vsetko poskusaj, budes potom referovat 😃 sme dlho nic neobjednavali 😃 😃 😃

• pozeram, ze tam je aj nars🤔

• aa to vazne? 😬 😃

• ani ja som nemala cas na duty free, iba pri spiatocnom lete som si kupila za zvysne eurace slnecne okulare 😃 sak leto este nekonci a slnko svieti 😎

Pridaj príspevok

Nenašli ste čo ste hľadali?

hľadať len v názvoch tém
    Odporúčaní dodávatelia
    Košice
    Bratislava
    Ponúkam profi líčenie a účesy v pohodlí Vášho domova- prevažne západné a stredné Slovensko, ale za svojimi klientkami som ochotná cestovať kamkoľvek.
    Články od našich partnerov
    Spoločné bývanie novomanželov: ako si vybaviť hniezdočko lásky
    Koľko stojí svadba? Tipy, ako znížiť náklady za svadbu na minimum
    Najdôležitejší doplnok nevesty ? Čo môžeme povedať o kabelkách?
    Archív článkov od partnerov