TOP kosmetické výrobky. S čím jste nejvíce spokojeni?
- Sponzor fóra
domi - Gosh bazu pod make up som mala aj ja, ale mne sa osobne viac pozdva ta Pupa je jemnejsia co mi viac vyhovuje, Gosh je viac silikonova, co sice pekne vyhladi, ale ja som mala pocit, ze plet malo dycha...
musim pochvalit opalovak a poopalovak Altermed (sadu) opalovak vyborne drzal aj po kupani a poteni, nebol lepkavy a mastny a celkom mi sadol aj na tvar, najskor som pouzivala Eucerin light mlieko SPF 30 ale to bolo mastenjsie, hoci malo byt nemastne a lahke a tak som sa z neho na tvary aj vyhadzala trosku( minuly rok som mala od eucerinu speci na tvar a to bolo lepsie) a ani tolko nevydrzalo ako Altermed
poopalovak tiez vyborny na ukludnenie pokozky
najviac sa mi ale po opalovani osvedcil sipkovy olej, super regeneruje suchu kozu, davala som ho aj na celu tvar, celo sa mi zvykne vysusit pri opalovani a supat, teraz nic take nebolo....na telo vyborny bol aj je kokosovy olej2. aug 2010ja lush - buffy super, each peach oval tiez, len sa horsie rozotiera, koza musi byt mokra
bedaronicitel - zazraky to nie su, ale ja sa hrozne rypem, ked sa mi nieco vyhodi, takze nema chudak kedy posobit.
baby face - z toho som bola trosku nestastna, na oci to nehrozi davat. odlicujem si tym len plet, handricka alebo umvyvacia hubka nevyhnutna, lebo sajrajt treba dat z pleti prec - a tampony mi to trha. ale inak je fajn, plet je po nom super a nevyzaduje krem2. aug 2010- Sponzor fóra
jj, vola..aj berlin
tesim. brusim zuby na najvacsi obchodak europy (vraj)
tam bude kozmetiky..
http://www.kadewe.de/de/designer-marken/beauty-wellness/beauty-parfum/2. aug 2010
Nenašli ste čo ste hľadali?
Moja svadba odporúča:
- Rozchod po 3 rokoch. Ako sa s ním vyrovnať?Diskusia
- Priateľ trvá na svadbe, ale ja sa vydávať nechcemDiskusia
- Svadba mimo trvalého bydliskaDiskusia
Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.