TOP kosmetické výrobky. S čím jste nejvíce spokojeni?

17. júl 201876220
  • ja rokmi pozorovania som zistila,ze nielen existuje tazko vyhraneny typ, dokonca ani tieto teorie nemusia sediet na kazdeho, ale aj akysi neutralny typ, ako si pisala ty.... ja sa neviem akosi stotoznit s tym farebny spektrom farieb v kruhu, ci ako to nazvat (davala tu nato link niektora z vas na predoslej strane )... je to orientacne, ale nie na tvrde dodrziavanie ... tiez viem co mi pristane, co nie, ja som tazko na teple odtiene, v studenych vyzeram choro... ale to je na dlhu temu ... ok... sme trosku mimo temu... 🙂

• casy presne ako pises, vela ludi je taky neutral a tazko ich niekam zaradit, o tych farbach je to fakt na dlho... 🙂

• Nemáte tip na dobrý odlagovač ? 😉 aby nechtíky nevyzerali tak sucho... 😐

• Sponzor fóra
  • trini...no ja by som odlakovala a votrela do nechtov osetrujuci olejicek 😉

• tak ja neviem, aky typ som......kazdopadne sa tazko opalujem a z mojho nicku je asi jasne, s akou farbou som na tento svet prisla 😃 😃 😃 (+modre oci k tomu)
    kazdy mi vsak hovori, ze mi viac pristanu hnede vlasy s rysavymi/medenymi odleskami 🤔
    jemne nahe licenie nie je nic pre mna 😠 (proste musim mat na sebe nieco malicko tmavsie, aby som ako-tak vyzerala) 😒 .... inak celkovo oblubujem tmave farby (aj oblecenia) --- ale nie som ziadna sektarka 😃 😃 😃

• takze s make-upmi mam veeelmi velky problem.... 😞 😞 😞
    aj v mac-u tetusa ostala prekvapena, ze mi nic nesedi 😬 😬
    ale skusala som odtien c2 toho EL Double wear light a vyzera, ze mi mohol byt celkom fajnovy 😵

• baby dakujem za rady 😃 , skusim ten max factor, tru match mam, a som s nim spoko, ale nezda sa mi ze by vydrzal nejak extra dlho 🤔

• vydrzi....s podkladovou bazou pod make-up

• holky pročítám tu příspěvky o make-upu a mohu doporučit a to velmi tekutý make up od clinique, je lehký, výborně kryje a stačí ho minimum pro krásný sametový přirozený vzhled, žádná maska....opravdu doporučuji.....do obchodu si dojdete zkusit oddstín a pak nakupuju kosmetiku přes internet za super ceny

• blondik - ten odtien 2 od EL double wear light pouzivam ja a je super 😉

• tekuty clinique?
    superbalanced, predpokladam.... 🤔
    mam ho doma a myslela som si, ze je to supersky make-up asi tak tyzden.....kym som nezistila, ze mi nesedi ani odtien, ani konzistencia
    miesam ho sem-tam s loreal true match iba preto, aby som sa aspon vasiny zbavila (kedze vzdy, ked sa nan pozriem, mam pred ocani cenovku 😠slight_smile:

• ja by som chcela skusit clinique supermoisture??? nemate niekto skusenost???

• sonyka, mala som este jeden make-upik od clinique --- presne taky v tej tube (na nazov si teraz ale nespomeniem) a nic horsie som v zivote nemala 😒
    takze pekne naklusat do parfumerky, vyzobrat vzorecky a poriadne vyskusat 😉
    lebo ja som skusala iba tak v parfumerke, ze je fajn, ale az doma som zistila, ze je to jedna velka katastrofa

• ...ten supermoisture to ale asi nebol 🤔

• ja som zatial mejkap od clinique nemala ziadny, ale ako tak citam vase skusenosti, tak ho radsej ani neskusim 😬

• Sponzor fóra
  • asi to bol perfectly real make-up... 🤔

domi, ved tebe by mohol sadnut ako ritka na serbel 😉 .....len hovorim, ze treba poriadne testnut a az potom kupit 😉 😉

• blond - mozno, ale tak je ked citam zle recenzie, malokedy si dany vyrobok skusim 😬

a neviem ci som pisala, ale sampuk od Lush - Godiva je asi najlepsi z tych veci, ktore mam od nich, mam jemne vlasky a kraasne vonaju 😵 😵

• no ono keby sa tie make-upy nepredavali, tak uz asi davno nie su na trhu 😉
    teraz by tu mohla prist kludne 100-ka dievcat a zakopat ma pod ciernu zem 😃 😃 😃 😃 😃 😃

• to je pravda 🙂

hehe,ale tak snad nie 😃

• pre mna clinique superfit makeup bol super...jeden som mala doma, zial maju velmi nevyhovuje odtiene pre mna, tak siel dalej... inak nemala by som problem ho pouzivat

• jj je to superbalanced a asi opravdu záleží na pleti, já na něj nedám dopustit....nedělám mi tzv. "šišky" když se líčím a nemám od něj zašpiněné oblečení.samozřejmě ale každému sedí něco jiného, jen si myslím, že pak ve výsledku líčení je kvalita vidět.

• Ahoj holky, chci si koupit nějakou kvalitní vlasovou kosmetiku. Mám vlasy středně dlouhé a hustota nic moc, takže chci něco na objem. Poradíte někdo? 🙂 Děkuju 😬

• lenulka - skus radu od loreal profesional pripadne kerastese, tie mam odskusane 😉

• domika - děkuju za radu 🙂 , jdu kuknout na jejich výrobky, ale nějaké vzorky od loreal už jsem měla a byly fajn.

• nzc, ja som od nich sice nemala radu na objem, ale na suche vlasy, ale z mojej strany spokojnost 😉

• ery ahooj 😵

objednala si si ten Goldwell na leto nakoniec? spokojna?

• ahoj domi, nakoniec sme na dovcu ani nesli, lebo sa naskytla praca, nastastie sme nemali rezervaciu cez cestovku, takze sa to dalo stornovat... Tak som Goldwell predala kamoska, akurat je na dovolenke, tak sa jej opytam na dojmy, aj ked neviem, ci bude vediet, porovnat, lebo nic take na hlavu doteraz nepatlala 😃

• aha, takze uz oficialne pracujes? tak gratulujem 😉

ok, tak sak snad take zakladne veci bude vediet povedat 😃

inak premyslam, ze by som od tohto goldwellu skusila, maju nieco na suche vlasy? ja som nakoniec kupila od bonacure na leto, celkom fajn, ale nic extra zase 😐

• domi: ano uz zarezavam 😃
    hehe mozno zhodnoti, ze to pekne vonia 🙂
    a co konkretne by si chcela na suche vlasy? sampon, kondis alebo nejaku masku pripadne sprej...?
    Este nemam na byte net, ale uz dufam, ze tento tyzden budem surfovat 😉

Pridaj príspevok

Nenašli ste čo ste hľadali?

hľadať len v názvoch tém
    Odporúčaní dodávatelia
    Nikdy nezabúdajte, že ste krásne, v prvom rade je to Vaše vnútro, potom krása viditeľná zvonka. Každá spokojná a usmiata tvár dáva mojej práci zmysel.
    Som mobilná svadobná vizážistka
    Svadobné líčenie a účesy v salóne v Bratislave, alebo v pohodlí Vášho domova.
    Články od našich partnerov
    Spoločné bývanie novomanželov: ako si vybaviť hniezdočko lásky
    Koľko stojí svadba? Tipy, ako znížiť náklady za svadbu na minimum
    Najdôležitejší doplnok nevesty ? Čo môžeme povedať o kabelkách?
    Archív článkov od partnerov