TOP kosmetické výrobky. S čím jste nejvíce spokojeni?
- Sponzor fóra
ahojte kocky
som spat aj s lushomkupila som v prahe a potom som si hlavu trieskala, ze som mohla pockat a kupovat az dakde v nemecku, bolo to tam lacnejsie...o nejake 1-2€ na vyrobku. ale co, bala som sa, ze mi tam lush nepride do cesty.
MoM som drzala v hotelovych chladnickach, ale vraj netreba, to len cerstve masky.
barcelonka - FF mali nasekane a pobalene kusocky, vzala som ti z tych mensich kuskov, cena bola na vahu.
tak vam poslem vyuctovanie do IP, ked sa unormalnim.
inak som nemala moc cas na kozmetiku, ale co-to som pokupila, v sephore 3 stetce (ocny, korektorovy, kabuki na puder, som spokojna s nimi, lepsie nez moje doterajsie), sypke trblietkave tiene sephora. nechceli mi odliat smashbox photo finish, cela flasa stala 1600czkpani sa ponukla, ze mi ukaze nieco lepsie, posadila ma do kresla a nacapkala mi Benefit bazu, ktora sa pouziva pod a aj nad makeup (akoze pocas dna sa mozes zmatnit a zjednotit). mala som gumovy pocit na tvari.
v lushi The olive branch tuhy parfemik, no nedalo sa z nich tak lahko vybrat
a vytesila som sa v loccitane - mali tam este bergamot toaletku, u nas uz nezohnatelna.
potom male olejceky weledovske, kremik ocny weledovsky, vsetko za super cenu oproti svk. nejake hauschkovske vecicky - domi, ja to pouzivam, mozes sa pytat
ozaj - mate nejaky napad, ako vtrepat MoM do nejakej obalky? ma to priemer cca 7 cm, vysku asi 5 cm. do bublinovej to asi nepojde..12. aug 2010a prislo to neporusene? skusit to mozem.
no, hauschka je fajn, ak ho pouzivas komplexne...nieze si nim vycistis plet a zabijes to inou pletovkou a na to das krem. hauschka je proti kremom na noc - aby sa plet regenerovala sama a vylucila sajrajt. nocnym kremom sa vraj sajrajtom upchavaju pory.
cize nie je to pre kazdeho, ale su dostat kity na skusku s mini vyrobkami
https://store.drhauschka.com/b2c/ecom/ecomEnduser/items/xt_itemDetailNF.aspx?siteId=1&itemNum=FK
na suchu, citlivu a na mastnu plet.
nieco mi sadlo, nieco menej, zboznujem dulovy krem, to je nieco uzasne, hlavne v zime. pletove tonika, ocny krem, ocny balzam v kelimku (ten je aj do sauny a do mrazu), masky (aj jednorazove), teraz pouzivam tonovaci krem miesto makeupu.
z ich dekorativky mam len kompakt puder a korektor (uzasny, len je prec za mesiac a pol)
sampony - ruky prec, mala som z nich scukornatene vlasy, akoby mi cukrovu vodu na ne vyliali
balzam na pery - fajn, ale zazrak trva len chvilu, trosku navykovy je.
iank je to na pocit dost mastna vyzivna kozmetika.12. aug 2010- Sponzor fóra
Nenašli ste čo ste hľadali?
Bratislava a celé Slovensko
Kontaktné údaje sú dole
Moja svadba odporúča:
- Rozchod po 3 rokoch. Ako sa s ním vyrovnať?Diskusia
- Priateľ trvá na svadbe, ale ja sa vydávať nechcemDiskusia
- Svadba mimo trvalého bydliskaDiskusia
garden.co.uk, laleeta dala vyssie