TOP kosmetické výrobky. S čím jste nejvíce spokojeni?
- Sponzor fóra
baby takze MoM mozem odporucit vsetkymi 10-timi
som ju prave pouzila 2x a musim len chvalit, po sampuku dalsia skvela vec od lush
plet mam pekne vyhladenu, po bedaroch ani stopy, konecne nieco co fakt pomaha
po 1x pouziti ma nejako extra nechladila, ale dneska teda riadne...a lahko sa nanasa a rovnako lahko sa aj zmyva19. aug 2010spetra - je to maska od Lush Mask of magnaminty :
http://www.shoppingverse.de/wp-content/uploads/2009/04/mask-of-magnaminty.jpg
a sampuk je toto , tiez od lush :
http://www.beautyandfashiontech.com/wp-content/uploads/2010/02/02392_thumb.jpg
je to sampon na vlasy19. aug 2010idem po dlhej dobe tiez chvalit Lush a ich MoM a Fresh Farmacy... neviem, ci su taky zazrak, ale po asi roku, co sa na mojej pleti vyhravala druha puberta a na moj styl dost rapidne, odkedy pouzivam tieto dve vecicky, nemala som jediny bedar... plet sa mi krasne vycistila, je jemnejsia, krajsia... este mesiac testovania a ak to ostane takto, tak ich necham nominovat na nobelovu cenu, alebo co...
20. aug 2010domi - fersh farmacy je mydlo na tvar - vhodne hlavne na problematicku plet
a angel je super vecicka tiez, mne to tiez smrdelo, ale povzniesla som sa nad to, lebo ucinkoval velmi dobre
tak idem aj ja teda zhodnotit svoj Lush:
Coalface - tiez mydlo na tvar, ciernej fyrby, ale nastastie nerobi to pri umyvani bordeltorosku som sa bala, ze bude susit plet, ale je vyborny, super cisti a kedze obsahuje aj olejove zlozky tak vobec nevysusuje, ale ani nemasti, pouzivam na ranne cistenie
Ultrabland - odlicovac, husty kremovy s mikro zrnieckami (ako Cif) odlicuje paradne, dokonca aj oci a vobec nestipe, plet je cista a hladka
Tea Tree Water - toto je klasika, tu nie je co pokazit, ma vsetky super ucinky tea tree oleja, neobsahuje alkohol, vobec nevysusuje, je jemna...u mna pletova voda na jednotku
Bylinkove serum - pouzivam vecer, ale krem uz nato nedavam lebo je to dostatocne mastne, rano mam plet vlacnu a hladku, ale od tohto vyrobku som cakala este nieco viac, nieco specialne....hoci ani sama neviem co
inak musim povedat a zaklopat klop klop na drevo, ze taku super plet ako mam teraz som uz davno nemala, svoje v tomto urcite urobilo aj more a slnko, vitaminy co uzivam, ale urcite aj kozmetika, mementalne som so svojou vybavou velmi spokojna20. aug 2010- Sponzor fóra
noo nie vsetko vonia ako chceme
zas daco asik len vonia a ucinok veskery zadny
bell som na teba myslela pri sipkovom oleji a komentari tvojho manzela nan
tiez mam pocit ze som si na tvar vyliala panvicu s cerstvo prepecenim hranolkovym olejom
a od lushu uprimne mne nevonia skoro nic co mi ucinkuje a ma trvanlivost mimo chladnicku...dokonca ani ten sampuk vysokoleskovyy...jedine masky su vonavee a vysokomnamkovee
ju a dikesiik za tipy o armanim....eryykah kde si?need your help
20. aug 2010Ahojte.patrim k tym co som s pletou nezvykla mat problemy.Na tvari
sa mi vyhodili pigmentove flaky a vadi mi to.Kupila som si na tvar krem s UV50.Viete mi poradit ako sa toho zbavit?20. aug 2010kati0711: ale pigmentové škrvny sa môžu vytvoriť aj po použití krému ak niektorá jeho zložka reaguje na slnečné žiarenie... aspoň z toho sa to urobilo mojej sestre, vyskúšala nejaký krém v lete a na čele sa jej urobily hnedé flaky.. a aj zostali. Krém okamžite prestala používať... vyskúšaj bieliaci krém od La Roshe Posay, malo by ti to pomôct vybielit. A velmi sa na slniečku nevystavuj..
21. aug 2010
Nenašli ste čo ste hľadali?
Bratislava a celé Slovensko
Kontaktné údaje sú dole
Moja svadba odporúča:
- Rozchod po 3 rokoch. Ako sa s ním vyrovnať?Diskusia
- Priateľ trvá na svadbe, ale ja sa vydávať nechcemDiskusia
- Svadba mimo trvalého bydliskaDiskusia
caff baby....ati ja som uz po nom poskulovala,myslim ze par mesiacov dozadu ho daktora tu nadhodila...nist o nom nevim,tak idem teda machruvat
http://mymakeupreviews.blogspot.com/2010/01/sample-giorgio-armani-face-fabric.html