TOP kosmetické výrobky. S čím jste nejvíce spokojeni?

17. júl 201876220
  • caff baby....ati ja som uz po nom poskulovala,myslim ze par mesiacov dozadu ho daktora tu nadhodila...nist o nom nevim,tak idem teda machruvat 😃 😃
    http://mymakeupreviews.blogspot.com/2010/01/sample-giorgio-armani-face-fabric.html

• hehe to co za link som dala? 😃 dole su nejake buchty 😃 😃

• Sponzor fóra
  • armaniho make up tu spominala tusim eryykah 😉

ati skus jej napisat IP

• baby takze MoM mozem odporucit vsetkymi 10-timi 😵 😵 😵 som ju prave pouzila 2x a musim len chvalit, po sampuku dalsia skvela vec od lush 😎

plet mam pekne vyhladenu, po bedaroch ani stopy, konecne nieco co fakt pomaha 😉

po 1x pouziti ma nejako extra nechladila, ale dneska teda riadne...a lahko sa nanasa a rovnako lahko sa aj zmyva

• dominika007: ahoj prosim ťa čo ti to pomohlo na tú pleť trošku som stratila niť... aký MoM a sampuk? Diky 🙂

• spetra - je to maska od Lush Mask of magnaminty :
    http://www.shoppingverse.de/wp-content/uploads/2009/04/mask-of-magnaminty.jpg

a sampuk je toto , tiez od lush :
    http://www.beautyandfashiontech.com/wp-content/uploads/2010/02/02392_thumb.jpg
    je to sampon na vlasy 😉

• a blizsie info najdes na webke lushu 😉

• dominika007: prosim ťa ten lush to je značka kozmetiky? počujem prvý krát 😃 vo vyhladávači mi to našlo nejakú čerstvú kozmetiku je to ono?

• ano je to znacka kozmetiky, a jedna sa o cerstvu kozmetiku 😉

• idem po dlhej dobe tiez chvalit Lush a ich MoM a Fresh Farmacy... neviem, ci su taky zazrak, ale po asi roku, co sa na mojej pleti vyhravala druha puberta a na moj styl dost rapidne, odkedy pouzivam tieto dve vecicky, nemala som jediny bedar... plet sa mi krasne vycistila, je jemnejsia, krajsia... este mesiac testovania a ak to ostane takto, tak ich necham nominovat na nobelovu cenu, alebo co... 😃

• casy - 😃 😃 😃 a ten fresh farmacy je nieco ako angel on bare skin? lebo ten mam ja, ale pouzila som ho tak 3x, lebo mi jaksik ta vona nesedi 😬

• domi - fersh farmacy je mydlo na tvar - vhodne hlavne na problematicku plet
    a angel je super vecicka tiez, mne to tiez smrdelo, ale povzniesla som sa nad to, lebo ucinkoval velmi dobre 😉

tak idem aj ja teda zhodnotit svoj Lush:

Coalface - tiez mydlo na tvar, ciernej fyrby, ale nastastie nerobi to pri umyvani bordel 😃 torosku som sa bala, ze bude susit plet, ale je vyborny, super cisti a kedze obsahuje aj olejove zlozky tak vobec nevysusuje, ale ani nemasti, pouzivam na ranne cistenie

Ultrabland - odlicovac, husty kremovy s mikro zrnieckami (ako Cif 😃 ) odlicuje paradne, dokonca aj oci a vobec nestipe, plet je cista a hladka

Tea Tree Water - toto je klasika, tu nie je co pokazit, ma vsetky super ucinky tea tree oleja, neobsahuje alkohol, vobec nevysusuje, je jemna...u mna pletova voda na jednotku 😵

Bylinkove serum - pouzivam vecer, ale krem uz nato nedavam lebo je to dostatocne mastne, rano mam plet vlacnu a hladku, ale od tohto vyrobku som cakala este nieco viac, nieco specialne....hoci ani sama neviem co 😃

inak musim povedat a zaklopat klop klop na drevo, ze taku super plet ako mam teraz som uz davno nemala, svoje v tomto urcite urobilo aj more a slnko, vitaminy co uzivam, ale urcite aj kozmetika, mementalne som so svojou vybavou velmi spokojna 😬 😵

• fresh farmacy tiez ma dost divnu vonu... mne to pripomina komunisticke mydlo na ponozky... ale tiez kvoli ucinku tu nie prilis vabivu vonu vydrzim 🙂

• tiez musim povedat, ze mam po velmi dlhej dobe az prilis dobru plet... a nebude to slnkom, lebo sa nerada opalujem, nemenila som ani stravu, nejem vitaminy, pijem ako aj predtym... tak neviem ci je taky zazrak Lush, alebo len nahoda....

• Sponzor fóra
  • 😃 😃 😃 noo nie vsetko vonia ako chceme 😉
    zas daco asik len vonia a ucinok veskery zadny

bell som na teba myslela pri sipkovom oleji a komentari tvojho manzela nan 😃 😃 😃
    tiez mam pocit ze som si na tvar vyliala panvicu s cerstvo prepecenim hranolkovym olejom 😬 😛

a od lushu uprimne mne nevonia skoro nic co mi ucinkuje a ma trvanlivost mimo chladnicku...dokonca ani ten sampuk vysokoleskovyy...jedine masky su vonavee a vysokomnamkovee 😉 🙂

ju a dikesiik za tipy o armanim....eryykah kde si? 🙂 need your help

• casy - ja som na tom podobne, tiez som v soku, ze cim sa to zlepsilo 😬

ati - mne praveze moj sampuk jediny vonal 😬 😃

• casy - nahody neexistuju 😃 ako sa vravi 😉 len aby sme to nezakrikli a do zajtra xichtik sami pupak 😃 na tom Lush isto nieco bude

• bellada, nestras... tolko trapenia, testovania, po roku konecne normalna plet, tak nech to takto ostane cim najdlhsie... ved ani v puberte som nemusela riesit pupaky... tak nechcem ani teraz 🙂

• ati - komenty MM su niekedy fakt bomba, minule som mala bahennu masku, mangel dojde domov, nacape ma s nou a pyta sa, ze kde som padla do blata ked vonku sucho.... 😃 😃 😃

• mna minule s MoM mangel nazval Shrekom... keby aspon Fiona, ale Shrek? drzost 😃

• casy 😃 😃 😃 chlapi tomu nerozumeju 😎 ale aby sme boli kocky to by chceli...

• mne ten moj len sucho povedal, nejako si nam ozelenenela 😃 😛 strasne nieco s tymi chlapmi 😃

• 😃 😃 😃
    horsie je ze ja som sa minule pozabudla a privitala som tak suseda...cinana 😃 😃 😃 😃 😎
    sa vymkol chudaak tak bol taky v pomykove ze mu to ani neva...ktovie kedy mu to docvaklo 😬 😃 😃 😃

• presne ta bahno avon planet spa 😉 😎

• Ahojte.patrim k tym co som s pletou nezvykla mat problemy.Na tvari
    sa mi vyhodili pigmentove flaky a vadi mi to.Kupila som si na tvar krem s UV50.Viete mi poradit ako sa toho zbavit?

• Este som rozmyslala mozem to mat z HAK?

• Zacla som pouzivat lancome Genefique,velka spokojnost,maju aj kremik urceny na leto. 🙂

• kati0711: hak moze byt jednou z pricin ... mala by si nakupit "bieliace" kremiky+pouzivat vysoky faktor, aby sa ti netvorili dalsie /UNT, Shiseido, Guinot, Clinique-Even Better...

• kati0711: ale pigmentové škrvny sa môžu vytvoriť aj po použití krému ak niektorá jeho zložka reaguje na slnečné žiarenie... aspoň z toho sa to urobilo mojej sestre, vyskúšala nejaký krém v lete a na čele sa jej urobily hnedé flaky.. a aj zostali. Krém okamžite prestala používať... vyskúšaj bieliaci krém od La Roshe Posay, malo by ti to pomôct vybielit. A velmi sa na slniečku nevystavuj.. 🙂

Pridaj príspevok

Nenašli ste čo ste hľadali?

hľadať len v názvoch tém
    Odporúčaní dodávatelia
    Som mobilná svadobná vizážistka
    Make-up artistka a hair stylistka Natalika

Bratislava a celé Slovensko

Kontaktné údaje sú dole 🙂
    Ponúkam profi líčenie a účesy v pohodlí Vášho domova- prevažne západné a stredné Slovensko, ale za svojimi klientkami som ochotná cestovať kamkoľvek.
    Články od našich partnerov
    Spoločné bývanie novomanželov: ako si vybaviť hniezdočko lásky
    Koľko stojí svadba? Tipy, ako znížiť náklady za svadbu na minimum
    Najdôležitejší doplnok nevesty ? Čo môžeme povedať o kabelkách?
    Archív článkov od partnerov