TOP kosmetické výrobky. S čím jste nejvíce spokojeni?

17. júl 201876220
  • caute 😉

takze vcera som nabehla do loccitanu a ukoristila som si krem na ruky s bambuckym maslom a 2 mensie sprchace - mandlovy a vanilkovy, kremik som aj hned skusala - ten je uzasny, sprchove skusim postupne 😉

a zohnala som aj kozmeticku tasticku do kabelky 😎

• na pigmentace najsamlepsia rada je z darphinu...uz som tu jak notorik ale na toto som vazne nic lepsie nemala 😉
    clear white rada to je
    ak das do google
    Clear white créme (D-1392)
    Clear white sérum anti-taches (D-1391)
    tak najdes hned 😉

domi takze k lushu mas este doplnok ano 😉 kombinujes to, striedas ci ako?
    ja obvykle vzdy fungierujem na niecom len aj ked udrzat sa na uzde je probleem 😬

ako vravi blondik nic nepotrebujem, nic nepotrebujem, nic nepotrebujem 😃 😃 😃 😉 😎

• ati - ako myslis, ze kombinujem? 😬

• Sponzor fóra
  • citala so, tie recenzie na armaniho a baby to teda nejako extra nevychvaluju (ved chvala bohu, lebo zase by som nemohla kvoli tomu spat 😃 ).

• ahojte kocky 😎 neviete nahodou poradit dobry nestieratelny makeup? hlavne aby mi co najmenej zostaval na bielom obleceni , ktore musim denne nosit...aj ked sa neviem ako opatrne snazim vyzliekat,stale mam okolo krku stopy po makeupe a vyzera to hrozne 😒 dakujeem 😵

• moonsparkle: MAC Face & Body, Max Factor Lasting Performance, Lancome Teint Idole Ultra, a celkom chvaleny je aj od Avonu.

• ery,dakujem za rady 😉 prave ten lasting performance mi ostava cely na satach 🤔

• moonsparkle: tak to je riadny smejd ako vsetko od MF 😃
    este by som tam zaradila od Clarins Everlasting a Estee Lauder Double Wear-ale ten je dost hutny a robi masku

• moonsparkle: myslim, ze taky superodolny makeup neexistuje, je to predsa len farebny krem co zafarbi tricko 🙂

• si myslim, ze je to tak jak s tymi reklamami na antiperspirant, co zaruci pocit sviezosti az na 72hodin... 😉 tak v nas vyrobcovia makeupov nahustili v reklamach, ze je vobec mozny, aby sa nejaky makeup nestieral na oblecenie a pod. 🙂

• jasne marka,mas pravdu 😉 ale ja predsa len ocakavam od makeupu,ktory je oznacovany ako nestieratelny cosi viac 🙂 nehovorim,ze musi drzat bez pohnutia ako priklincovany, ale tento staci mierne pretriet ked sa vyzliekam a je cely na obleceni 😦

• tak ja si musim Max Factor ako znacku zastat... u nas z bezne dostupnych znaciek pre mna najlepsia a najprijatelnejsia znacka dekorativky... a ich Lasting Performance zatial jeden z naj makeupov... nehovorim o nestieratelnosti, ale trvacnosti, pouziti a efekte...
    ja na zarucene nestieratelne makeupy neverim... kazdy makeup ked sa spoji s prirodzenym mazom, straca nestieratelnost... a to uz mam naozaj toho poskusaneho veeeeelmi vela....riesenie je este v aplikacii, ale zarucene nestieratelny urcite neexistuje.. podla mna

• a ja sa idem zastat EL double wear light... :o)
    moon, na bielom obleceni vidno kazdy make-up...bohuzial
    ale vyskusaj el...cim dalej, tym viac som spoko

• ja tiez musim zastat EL 😛 pouzivam ho uz polroka a vobec nemam pocit, ze mam na tvari masku a rovnako nezanechava flaky na obleceni a to nosim bezne aj svetle veci, takze moon, ak mas moznost vyskusaj ho 😉 je fakt lahky,prispobi sa pleti a aj skvele kryje 😎

• nestieratelny make up NEEXISTUJE, ja si zasadne kupujem make upy co maju v popise, ze nestieratelny, ale to preto ze ocakavam od neho dlhu trvacnost, ze nestecie z tvare za 2 hodiny, kazdy make up pri otreti o oblecenie zanecha stopu, to je proste fakt, ved to by muselo byt nejake lepidlo co hned uschne alebo lak aby to tak drzalo a urcvite by to motom neslo ani odlicit 😃 .... jednoducho nestieratelnost ako taka je proti logike....taku nechnology bohuzial este vevymysleli, nezostava nic ine iba naozaj opatrne s oblecenim okolo tvare 😉

• Sponzor fóra
  • bell - pravdu pises, ale tak kazda v kutiku duse verime, ze existuje nieco co neexistuje 😃 😛

• skusim blondik a domi 😉 najblizsie ked pojdem do mesta omrknem 😉 inak ani ja ani jedine minus na lasting performance,pouzivam ho roky a fajn 😉 len som myslela,ze existuje, a sama to aj vnimam, nieco,co sa stiera predsa len menej,nic viac 🙂

• domika007: včera som bola v Prahe v Palladiu a skočila do Lushu 🙂 kúpila som si tú zelenú masku a šampuk a s tou maskou si mala pravdu pleť bola ihneď jemnučká, matná, proste super.. a dostala som aj vzorku vanishing krému, ktorý teda dosť stojí... a zatial musím povedať že je tiež velmi lahký rýchlo sa vsaje a skludňuje pleť 🙂 v tej predajni by človek strávil hodiny 😃

• spestra - tak vitaj v klube 😉 a aky sampuk si si kupila?

• domika007: je to šampuk zo žihlavy, rozmarýnu a maty... squaky green či ako sa to píše... je proti lupinám a masteniu... tá zmes byliniek mi pekne vonia, dobre pení len trošku cuchá vlasy, ale ja aj tak používam eště kondicióner...

inak baby tie moje vlasy vyzerajú hrozne 😞 nechávala som si ich dlho rásť strihala ma vždy minimálne a tak mám 10cm od končekov zničené vlasy a vysušené... neviete poradiť niečo čo by ich trochu vyživilo? hneď po svadbe budem musieť nabehnúť sa dať ostrihať ale zase nechcem ísť na krátko 😐

• spestra - ja mam sampuk Godiva, ten je tusim na lesk a na blond vlasy, tiez spokojnost 😉

no skus nejake vyrobky z kadernictiev, ale to uz velke zazraky necakaj, kedze su dost znicene, pomoze im jedine riadne prestrihanie a potom nasledna starostlivost...

• Inak k vanishing kremu z Lush, toto je vraj dalsia super vecicka.... baby, co uz dlhsie pouzivaju lush vyrobky a maju mastnejsiu plet, si ho nevedia vynachvalit.... ja som tiez nad nim rozmyslala, len ta cena je trosku vysoka a ani mensie balenie sa neda vybrat... 😐

• jj, vanishing je velky hit, ja som ho este v auparku testovala a velmi sa mi pozdaval, len ta cena uz nie 😛

spetra, na znicene konce- jedine noznice pomozu, ale ak chces mat na svadbu pekne vlasky, tak tesne predtym by som sla do kadernictva na nejaku speci regeneracnu kuru 😉 po nich su vlasky ako z hodvabu 😵

• Ahoj holky, četla jsem tady něco o kosmetice Lush a našla jsem si stránky na netu, pak jsem se ptala kamarádky, co v Palladiu prodávala, jestli nemá zkušenost, říkala, že to tam jen dost smrdí celým palladiem, ale co smrdí to snad zabírá...
    Mám problematickou pleť, někdy dost, teď jsem začla asi po dvou letech menstruovat (dokojila jsem), tak se tam vyrazilo kdeco. Před 14 dny jsem si koupila mycí gel na prob. pleť od Biodermy, tak čekám jestli zabere a taky jsem se tady dočetla o Lush.
    Chci se zeptat, jetli je tato kosmetika opravdu tak zázračná, kdy jsou vidět první změny v kvalitě pleti a za jakou dobu je výsledek tak dokonalý, jak píšete a které přípravky doporučujete popřípadě nezbytně pro tento výsledek pořídit, jestli i nějaký ten grém od nich ...
    Nebo zkusit dokoupit další přípravky Bioderma...?
    Poraďte, napište zkušenosti, pojedu do Prahy, tak bych se tam mohla stavit, jinde než tam nebo na netu to asi pořídit nejde, co? Díky K.

• spectra - na vlasy je super masky Wonder, sice to není žádná novinka, ale můžeš ji používat i místo kondicionéru, mají ji buď v kadeřnictvích nebo tam co prodávají potřeby pro kadeřnice. Pokud necháváš růst vlasy, největší blbost je prostříhávání, nikdy ti to znovu neprostřihnou tam co minule a pak se to všudě třepí, atd.

• klaraj - ziadna kozmetika nerobi zazraky 😞 Lush aj Biodermu pouzivam a patria medzi moje oblubene, ale ocakavat od nich nieco prevratne sa asi neda, hlavne u problematickej pleti byva problem zlozitejsi a len kozmetikou sa povacsine neda vyriesit, ono to chce prist nato preco tu plet taku mas, pricinu....a potom sa da riesit...
    ale prestuduj tu Lush stranku, oni maju vela veci na poroblemuvu plet

na cistenie - fresh farmacy, herbalism, coalface, dark angels
    maska - mask of magnaminty
    pletova voda - tea tree water
    plet krem - vanishing crem

ja to zlozite, kazdy ma inu plet a aj ta problematicka je u kazdeho problematicka nejak inak a z inych dôvodov, preto ti nemusi sadnut to co pomohlo inym, musis skusat a hladat a hlavne prist nato co ti robi zle 😉

• klaraj.. tak ako pise bellada... ziadna kozmetika neurobi zazraky, ak mozno nie je vsetko v poriadku v tele... hormonalne zmeny, stres, nedostatok spanku a tekutin, pripadne nespravna funkcnost niektorych organov moze urobit riadnu paseku... ja napr. sledujem aj zmenu na mojej pleti odkedy som prestala fajcit, taktiez ak mam viac tazkych jedal za sebou, tiez sa to odzrkadli na pleti... aj u mna je Lush dobry pomocnik, no s problematickou pletou treba hladat priciny aj niekde inde....

• suhlas s babami...ale za seba hovorim, ze vdaka lushu mam plet ovela krajsiu a to som uz skusila vsetky mozne druhy kozmetiky 😉

• ja si myslim, ze hlavnou vyhodou Lushu je, ze neobsahuje zbytocne vela vsakovakych chemikalii, ale naopak prirodne oleje a ine ucinne latky a tym padom nezatazuju pripravky pokozku a preto tak super ucinkuju 😉 problematicka plet je casto prave preto, ze sa na nu dava privela agresivnych veci a chemie, treba skusit nieco lahsie, prirodnejsie.... 😉

• ja by som to doplnila este o to, ze problemova plet moze byt aj vysledkom niecoho z vnutra... to mi potvrdila aj kozna...

Pridaj príspevok

Nenašli ste čo ste hľadali?

hľadať len v názvoch tém
    Odporúčaní dodávatelia
    Som mobilná svadobná vizážistka
    Ponúkam profi líčenie a účesy v pohodlí Vášho domova- prevažne západné a stredné Slovensko, ale za svojimi klientkami som ochotná cestovať kamkoľvek.
    Svadobné líčenie a účesy v salóne v Bratislave, alebo v pohodlí Vášho domova.
    Články od našich partnerov
    Spoločné bývanie novomanželov: ako si vybaviť hniezdočko lásky
    Koľko stojí svadba? Tipy, ako znížiť náklady za svadbu na minimum
    Najdôležitejší doplnok nevesty ? Čo môžeme povedať o kabelkách?
    Archív článkov od partnerov