TOP kosmetické výrobky. S čím jste nejvíce spokojeni?
@laleeta diky za info o lookfantastic....urban decay "padol za vlast
"...som zvedava,este som ho nikdy nemala
29. mar 2011@bella22 jen mi přijde, že mívají v akcu takové hodně hnědé, ja potřebuju spíš do rúžova (ale tmavou), asi to neumím úplně popsat
29. mar 2011- Sponzor fóra
zial baby, zakon je zakon ... podla mna sa nezameriavaju na vsetky balicky, casto prihliadaju aj na hodnotu tovaru, ktoru oznaci predavajuci, no ak sa im balik nezda, pripadne mozno nejako namatkovo aj tie menej hodnotne kontroluju... tiez sa mi neraz stalo, ze som platila dph aj z 23eurovej objednavky a 60eurove balicky zostali nepovsimnute ... mna najviac aj tak stve ten nizky limit a hlavne, ze to tohto limitu sa zaratava aj postovne, ktore casto tvori velku polozku celej objednavky
29. mar 2011@keira primer je baza pod ocny tien alebo pod make-up
29. mar 2011@laleeta no dobre vediet, ja by som to kupilav domneni, ze je to linka na oci
29. mar 2011@ifoun přesně tak, většinou to nejsou až tak atraktivní odstíny (třeba zrovna pro blondýny jako jsme my dvě
), chápu. Ale občas se zadaří a třeba rtěnky od Estee Lauder mívají i světlejší barvy a je to super kvalita.
@laleeta fakt díky za tip na e-shop, otevřel se mi další nový obzor. Těším se na to.
Jinak mi dneska přišly štětce Sigma a teda fakt bomba. A jako dáreček mám jeden navíc!A taky balík E.l.f.! Jo a Moisture Sheer Tint od Clinique. Používá ho kamarádka a na ní vypadá tak úchvatně, jako by nic neměla. Tak jsem zvědavá, jestli mi tady sedne (btw, objednávala jsem ho včera večer a dneska už ho mám, neskutečný!).
29. mar 2011@bella22 takže tie štetce od Sigmy odporúčaš? už dlho nad nimi uvažujem. Taktiež som mala vo výhľade Sephora prípadne MAC,ale tu na Slovensku si ich nemám kde "ohmatať"
Mám štetce E.L.F., ale, no povedzme si pravdu, vždy niečo hľadám a skúšam ... typická ženská
29. mar 2011@samsarka no dneska mi přišly, takže je brzo něco doporučovat, ale podle prvního pohledu vidím, že jsou kvalitní a přesně podle představ. Mám F80 Flat Top Synthetic Kabuki, F50 Duo Fibre, F10 Powder/Blush a E45 Small Tapered Blending a jako dáreček mi dali E20 Short Shader v nějaký růžový verzi a z dřívějška mám E25 Blending v cestovní /stříbrný verzi, ten je úžasnej. No zatím jsem zkoušela jen ten na tvářenku - naprosto super, jinak jsem je jen ohmatala a zdají se mi perfektní.
Jinak doma už mám dost štětců, různý značky - EDM, Coastal Scents, NYX, E.l.f. atp. Chtěla jsem MAC, ale odradily mě ceny tady v ČR, z USA neposílají a na Ebayi je kupovat nehodlám.29. mar 2011@laleeta preložil mi translator dobre, že Armani bude mať nový make up Glow
?
http://www.leparisien.fr/laparisienne/beaute/armani-glow-le-teint-sur-mesure-28-03-2011-1381489.php29. mar 2011@laleeta tak ta výbava Helene je fakt hustá
To je na líčeního Národního na dvě sezóny
Jen by mě zajímalo ,co s tím pak člověk dělá, šak to časem projde a je potřeba to vyhodit, ne?
Máte někdo něco takového doma?29. mar 2011@laleeta práve som si to pozrela, môj software to trávi len ťažko, toľkú výbavu
29. mar 2011@bella22 ahooj, prosímtě odkud si objednávala to e.l.f.? ted jsem si to chtěla objednat na jejich stránkách a vůbec tam nemají na výběr Czech Republic
29. mar 2011- Sponzor fóra
@terulilinka mne sa zdá, že Czech republic majú v ponuke, skús kliknúť sem, dole je zoznam krajín kde doručujú:
http://www.eyeslipsface.co.uk/customerservices.htm30. mar 2011@ifoun mňa fascinovalo, že to mala všetko čistučké a nezababrané, to dá robotu, už len štetce oprať po každom použití
30. mar 2011@palicka23 jojo, to jsem taky zaregistrovala, že to má hezky čisté.
Vy perete štětce po každím použití? To aby jich měl člověk opravdu hodně, aby to stihlo schnout... Já se snažím je otřít a občas vyprat, ale po každém použití, to je i dost času navíc, ufuf. A co vlastně používáte na mytí? Já so projedu klasickým odličovacím gelem od Clinique, který používám i na sebe, nebo je nějaký lepší způsob? Dívala jsem se na štětcování na webu Lisy a jen zmiňovala, že bude mít video i o čištění (v diskuzi tuším), ale jinak nic.30. mar 2011@ifoun štetce na oči neperiem každý krát, len pootieram do papierovej utierky a je, ale od makeupu áno, neviem si predstaviť, že by som sa mazala tým maglajzom, čo sa tam nazbiera do druhého-tretieho dňa, prach a baktérie nemusím mať na tvári dobrovoľne, a potom tie následky...
a čistím štetce len šamónom na vlasy, keďže sú to prírodné štetiny
30. mar 2011@casy jako normální šampon na vlasy?
30. mar 2011@casy súhlasím
30. mar 2011@palicka23 já makeup nedávám štětcem, takže to se mě netýká. Dneska sjem poprvé v životě na sebe kejdla rtěnku štětcem ,tak jsem to jen otřela, páč jsem nestíhaa... ale asi bude potřebovat oprat. Hmmm, že by dneska velký úklid?
30. mar 2011@ifoun v poslednom čase som si obľúbila hubku na makeup, aspoň si ruky nezašpiním, ale mením ju za novú každú chvíľu, prať sa mi to nechce, makeup sa pere ťažko
30. mar 2011ano, normalny sampon, kedze ako pisala palicka, su to vacsinou prirodne stetiny a takto mi to odporucala aj vizazistka, od ktorej som kupovala svoju prvu profi sadu stetcov
tiez ale makeup aplikujem len prstami, pripadne hubkou, ktoru periem po kazdom pouziti, takze od kremovych pripravkov stetce nemam a ak ano, tak tie periem po kazdom pouziti... tiez mi pride dost nehygienicke taky stetec odlozit a na dalsi den pouzit znovu bez ocistenia...30. mar 2011@casy @palicka23 houbicky já nerada, zůstávám u prstů. Štetec si nedovedu představit... já používám makeupu dost málo, cca veliksoti čočky, případně vůbec (jako dneska), tak to asi ani nemá cenu
Zkusím ten šampon, to mi přijde jak ofajn, aspoň to napění30. mar 2011@ifoun nemusis sa bat prania v sampone, robim to so stetcami takto cca 5rokov a vsetky vyzeraju ( aj tie 5rocne ) ako nove... len neodporucam prilis suchat stetiny, moze to narusit vazbu, pripadne polamat stetiny...
30. mar 2011@casy oka, pokusím se večer to prubnout, mám doma nějaký ětský šampon bez silikonů na citlivou pokožku od Brelilu, tak to bude snad vhodný přípravek
30. mar 2011@ifoun skus a daj vediet ako to dopadlo...
30. mar 2011@samsarka děkuju.. je to divný, ale já teda byla včera na jinej stránce
30. mar 2011
Nenašli ste čo ste hľadali?
Moja svadba odporúča:
- Rozchod po 3 rokoch. Ako sa s ním vyrovnať?Diskusia
- Priateľ trvá na svadbe, ale ja sa vydávať nechcemDiskusia
- Svadba mimo trvalého bydliskaDiskusia
@ifoun no jasně, tam se určitě nějaká akce objeví
. Myslím, že třeba Chanel Coco Rouge udělá radost všem. Občas jsou tam některý odstíny za super ceny. Nebo taková YSL Rouge Volupte...