TOP kosmetické výrobky. S čím jste nejvíce spokojeni?
@eryykah díky omrknu!
15. apr 2011@ifoun od NARS Cream Blush -Enchanted, Penny Lane
Armani Fabric Blushing
MAC blushcreme - lilicent/uncommon
ja mám od Scott Barnes- z jahody, Sway, ale pouzivam skor ako decenty bronzer
by Terry Rose de Rose
Estee Lauder - Satin Creme Blush-Nude Light15. apr 2011- Sponzor fóra
@eryykah jéé, děkuju, takový výběr, omrknu na netu. Mi přijde, že v normální parfumérce jsou převážně pudry, aspo%n v Sephoře jsem objevila jen ten For Ever... prodavačky se tvářily, že tam nejsou, halvně prostě neobtěžovat, grrrr.
15. apr 2011@ifoun mne tie krémové MUFE prídu dosť výrazné, preto som ich nespomenula.
No dobre aj tak- ja si ich nevšímam a ešte lepšie keď oni mňa, obslúžim sa samaAle zrovna na ten MAC alebo Bobbi Brown - majú všetko pozatvárané za spešl pultom je ich treba
15. apr 2011@ifoun no ten MUFE je teda riadne pigmentovany, ja som ho sice videla len na videu, ale teda dakujem pekne, to je skor na karnevalove licenie
nejake kremove blushe sa spominaju aj tu http://www.monblogdefille.com/blog/revue-de-blushes-creme mne sa paci ta znacka Illamasqua, ale na strankach, kde zvycajne objednavam, ju nemaju...
inak ja mam doma jeden 100 rocny penovy blush Vichykonzistencia mi vyhovuje, ale farba je moc moc ruzova flashy ... uz davno som ho chcela vyhodit, ale pride mi taky ujety, ze by mi ho bolo luto
15. apr 2011MUFE jsesm vzdala, karneval to fakt vystihuje, čučela jsem jak puk
Každopádně musím sehnat něco, co se prodává u nás nebo se dá poslat v rámci UK. Na balíček z Jahody čekám už víc jak 14 dní a myslím, že jen tak nedorazí
Takže momentálně mám na celní poště bloklý 3 týdny balíček pro kolegu, 14 dní Jahodu s makeupem, týden Jahodu s krémem pro manžela od Ahavy a stínama a korektorem pro mě a na cestě tam balíček ze Států s 4 laky Shellac... jsem zvědavá, kdy to dorazí
Což mi připomíná, že mi nikdo nezareagoval na ten dotaz na Shellac, takže asi to budu muset vyzkoušet první a podat info16. apr 2011Spirala: MAYBELLINE the colossal volum express
Makeup: najviac mi vyhovuje ESSENCE soft touch mousse
Ruz: velmi nepouzivam.. mam ich zopar, najlepsi asi RIMMEL moisture renew, zopar MAC
Lesk: tak tych mam hromadu.. som milovnicka leskov na pery najradsej mam asi AVON plump pout, rimmel glossy delight, labello lesky... skoro vsetky...
Ocne tiene: rozne od BOURJOIS, MAX FACTOR, mam jednu paletu MAC
Ocna linka: GOSH
Korektor: MAYBELLINE mineral power natural
Balzam na pery: EOS vajicko MINT (fantasticke! skoda ze ho nepredavaju u nas na SR, doniesla mi ho sestra z NY)16. apr 2011dnes ma zaujal tento clanok
http://technet.idnes.cz/amazon-i-itunes-diskriminuji-cechy-a-odmitaji-je-to-by-ted-melo-skoncit-1z4-/sw_internet.asp?c=A110414_172747_sw_internet_pka
povodne je o elektronike a podobnom tovare, ale myslim (a dufam), ze sa to bude tykat aj tovaru, o ktorom je rec v tejto teme...
komu sa to nechce citat cele, tak len uvod:
"Chcete si koupit zboží například na anglickém e-shopu, protože je tam výrazně levnější než v Česku? Teoreticky to není žádný problém. Prakticky se vám může stát, že vás obchod jednoduše odmítne obsloužit, protože jste z České republiky. Takovéto případy by se už neměly stávat. Návrh europoslankyně za KDU-ČSL Zuzany Roithové chce zákazníky evropských e-shopů zrovnoprávnit. Zavádí povinnost elektronických obchodů zasílat digitální i fyzické zboží po celé Evropě bez výjimek."
to by bolo jake jupiii18. apr 2011@ifoun nedavno som videla recenziu Color Stick Shiseido (je to blush vo forme tycinky)
http://www.shiseido-europe.com/mm/mm/#/makeup/shiseido-the-makeup/face/accentuating-color-stick-for-cheeks
vyzera pekne, len ta cena bude iste zaujimava, ked je to Shiseido...18. apr 2011@laleeta to v ypadá dobře, to by měla být tato, ne? http://us.strawberrynet.com/makeup/shiseido/?LineId=6396#6396 To je docela dobrá cena
Jestli by mi to teda stihli doručit do konce roku aspoň
18. apr 2011jo, to je on, ja som mala v hlave cenu zo Sephory http://www.sephora.fr/Maquillage/Teint/Blush/Stick-Relief/P60695 na tej Jahode to celkom ide
citala si? http://ekonomika.idnes.cz/u-zasilek-z-ciziny-cekejte-tyden-zpozdeni-posta-nestiha-napor-p67-/ekoakcie.aspx?c=A110413_101947_ekoakcie_fih18. apr 2011- Sponzor fóra
@klaruna83 nedat toho málo a nedat toho moc
. Já nevím, to si asi musí každej nějak vychytat sám. Já jsem teď spokojená s Primer Potion a taky s Paint Potem od MAC, drží to dobře...Art Deco jsem ještě nezkoušela...
18. apr 2011@laleeta ééé, ani mi neříkej, četla... ale je to mnohem horší, jeden balík tam mám přes tři týdny a zatím se to nehlo
18. apr 2011Jej, já tady prudím po ránu
Neznáte tohle? http://www.feelunique.com/p/Lierac-Diopticerne-Beauty-Care-Cream-Dark-Circles-Tinted-5ml
Ten korektor mě zajímá i eshop - píšou dopravu po EU zdarma...19. apr 2011@ifoun vyrobok nepoznam, ale stranku feelunique ano... velmi dobry eshop, nakupovala som tam neraz ... postovne je naozaj zdarma, maju ho svojim sposobom premietnuty uz v cenach ( ked to porovnavam s inym podobnym Uk eshopom ), takze kludne hor sa na nakupovanie ... ja u nich nakupujem prevazne vlasovu kozmetiku, nieco pletove a zatial som s nicim nemala problem
19. apr 2011@klaruna83 problem moze nastat nielen pri mnozstve nanasania, ale aj pri ocisteni viecka... ak je viecko mastnejsie a dobre ho neodmastis, tak primer zle prilne a vlastne je nefunkcny... tot moja skusenost
19. apr 2011@casy len ako odmastit viecko ked si nan davam krem na oci?
momentalne clinique all about eyes...alebo vynechat krem na oci? to tiez mi pride ne moc dobre
19. apr 2011@pimpulka ja si tiez davam krem aj na viecko a potom bazu a je to v pohode, tiene mi drzia aj tak, asi to bude individualne a samozrejme pouzivam taky light krem, nie zase velmi hutny a mastny...ja si napriklad viecko nemozem odmastit pletovou vodou, pride mi, ze ho mam potom suche az stiahnute a to nem dobre, mam pocit, ze mi hned naskacu vrasky
19. apr 2011@pimpulka ja sice nemam problem s suchym vieckom, no ked tak, tak radsej pouzit nejaky gelovity pripravok, pripadne nemastny a dobre vstrebatelny ... viecko pred nanesenim baze prejdem tamponom s odlicovacom na oci, zaklad je aby tam nebola ta mastnota, ktora sa beznym premastovanim vytvara... lahky krem moze dokonca posobit ako super zaklad, cize funguje to ako aj u licenia pleti... ja dokonca na mastne celo vobec nepouzivam pod makeup krem, len podklad na zmiesanu plet a aj ked toto takto robim uz cca 2 roky, problem s vysusanim nemam... na velkom mnozstve podkladov aj pise, ze je mozne pouzivat tak ako na krem, tak aj bez neho.. vsetko je to prave o type pokozky, no ako je zaklad pred licenim plet ocistit, taktiez to plati aj u ocnych viecok... ale ako som spominala, problem moze byt aj v nanesenom mnozstve bazy na tie viecka, prilis vela, prave robi opacny efekt a tiene sa naozaj mozu zlievat
19. apr 2011@ifoun dobrý eshop, akurát ma hnevá doručovacia doba, neskutočne dlhá, z lookfantastic balíček za týždeň doma a odtiaľto kľudne aj 3 týždne /hlavneže uvádzajú štandardne dlhú doručovaciu dobu na SK za 5-7 dní, to snáď posielajú cez Južnú Ameriku
19. apr 2011@eryykah no, Jahoda mi chodila do týdne, ale teď mi jde už přes 14 dní...takže UK asi bude teď obecně rychlejší, bohužel...
19. apr 2011@anica poštou
19. apr 2011
Nenašli ste čo ste hľadali?
Moja svadba odporúča:
- Rozchod po 3 rokoch. Ako sa s ním vyrovnať?Diskusia
- Priateľ trvá na svadbe, ale ja sa vydávať nechcemDiskusia
- Svadba mimo trvalého bydliskaDiskusia
@parajan mascary od Clinique
@aimirin kozmetika Murad