TOP kosmetické výrobky. S čím jste nejvíce spokojeni?

17. júl 201876220
  • @parajan   mascary od Clinique
    @aimirin  kozmetika Murad

• @eryykah  díky omrknu!

• @ifoun   od NARS Cream Blush -Enchanted, Penny Lane
      Armani Fabric Blushing
      MAC blushcreme - lilicent/uncommon
      ja mám od Scott Barnes- z jahody, Sway, ale pouzivam skor ako decenty bronzer
      by Terry Rose de Rose
      Estee Lauder - Satin Creme Blush-Nude Light

• Sponzor fóra
  • @eryykah  jéé, děkuju, takový výběr, omrknu na netu. Mi přijde, že v normální parfumérce jsou převážně pudry, aspo%n v Sephoře jsem objevila jen ten For Ever... prodavačky se tvářily, že tam nejsou, halvně prostě neobtěžovat, grrrr.

• @ifoun  mne tie krémové MUFE prídu dosť výrazné, preto som ich nespomenula.
    No dobre aj tak- ja si ich nevšímam a ešte lepšie keď oni mňa, obslúžim sa sama 😃 Ale zrovna na ten MAC alebo Bobbi Brown - majú všetko pozatvárané za spešl pultom je ich treba 😠

• @ifoun  no ten MUFE je teda riadne pigmentovany, ja som ho sice videla len na videu, ale teda dakujem pekne, to je skor na karnevalove licenie 😃

nejake kremove blushe sa spominaju aj tu http://www.monblogdefille.com/blog/revue-de-blushes-creme mne sa paci ta znacka Illamasqua, ale na strankach, kde zvycajne objednavam, ju nemaju... 😐

inak ja mam doma jeden 100 rocny penovy blush Vichy 😃 konzistencia mi vyhovuje, ale farba je moc moc ruzova flashy ... uz davno som ho chcela vyhodit, ale pride mi taky ujety, ze by mi ho bolo luto 😛

• Holky, NYX má taky super krémový tvářenky. Na ty od MUFE jsem koukala a nezaujaly...dobrá pigmentace, ale fakt tak na karneval...

• MUFE jsesm vzdala, karneval to fakt vystihuje, čučela jsem jak puk 😃 Každopádně musím sehnat něco, co se prodává u nás nebo se dá poslat v rámci UK. Na balíček z Jahody čekám už víc jak 14 dní a myslím, že jen tak nedorazí 😞 Takže momentálně mám na celní poště bloklý 3 týdny balíček pro kolegu, 14 dní Jahodu s makeupem, týden Jahodu s krémem pro manžela od Ahavy a stínama a korektorem pro mě a na cestě tam balíček ze Států s 4 laky Shellac... jsem zvědavá, kdy to dorazí 😞
    Což mi připomíná, že mi nikdo nezareagoval na ten dotaz na Shellac, takže asi to budu muset vyzkoušet první a podat info 😃

• určite Mary Kay... ja som s touto kozmetikou veľmi spokjná, čo sa týka od starostlivosti až po make upy, maskary, rúže ..... odporúčam 🙂

• Spirala: MAYBELLINE the colossal volum express
    Makeup: najviac mi vyhovuje ESSENCE soft touch mousse
    Ruz: velmi nepouzivam.. mam ich zopar, najlepsi asi RIMMEL moisture renew, zopar MAC
    Lesk: tak tych mam hromadu.. som milovnicka leskov na pery najradsej mam asi AVON plump pout, rimmel glossy delight, labello lesky... skoro vsetky...
    Ocne tiene: rozne od BOURJOIS, MAX FACTOR, mam jednu paletu MAC
    Ocna linka: GOSH
    Korektor: MAYBELLINE mineral power natural
    Balzam na pery: EOS vajicko MINT (fantasticke! skoda ze ho nepredavaju u nas na SR, doniesla mi ho sestra z NY)

• Holky, nepoužíváte některá Soleil Tan de Chanel - Bronze Universel? Fakt mě zajímá ta pěnová konzistence u bronzeru...

• dnes ma zaujal tento clanok

http://technet.idnes.cz/amazon-i-itunes-diskriminuji-cechy-a-odmitaji-je-to-by-ted-melo-skoncit-1z4-/sw_internet.asp?c=A110414_172747_sw_internet_pka 

povodne je o elektronike a podobnom tovare, ale myslim (a dufam), ze sa to bude tykat aj tovaru, o ktorom je rec v tejto teme...

komu sa to nechce citat cele, tak len uvod:

"Chcete si koupit zboží například na anglickém e-shopu, protože je tam výrazně levnější než v Česku? Teoreticky to není žádný problém. Prakticky se vám může stát, že vás obchod jednoduše odmítne obsloužit, protože jste z České republiky. Takovéto případy by se už neměly stávat. Návrh europoslankyně za KDU-ČSL Zuzany Roithové chce zákazníky evropských e-shopů zrovnoprávnit. Zavádí povinnost elektronických obchodů zasílat digitální i fyzické zboží po celé Evropě bez výjimek."

to by bolo jake jupiii 😎

• @ifoun  nedavno som videla recenziu Color Stick Shiseido (je to blush vo forme tycinky)
    http://www.shiseido-europe.com/mm/mm/#/makeup/shiseido-the-makeup/face/accentuating-color-stick-for-cheeks

vyzera pekne, len ta cena bude iste zaujimava, ked je to Shiseido... 😉

• @laleeta  to v ypadá dobře, to by měla být tato, ne? http://us.strawberrynet.com/makeup/shiseido/?LineId=6396#6396 To je docela dobrá cena 🙂 Jestli by mi to teda stihli doručit do konce roku aspoň 😃

• Sponzor fóra
  • holky já s tou bází od arteca asi dělám něco špatně, jednou mi stíny drží, jednou se mi zase scuknou do tý hnusný rejhy nad víčkem... poraďte jak na to jít správně, díky.

• @klaruna83  nedat toho málo a nedat toho moc😃. Já nevím, to si asi musí každej nějak vychytat sám. Já jsem teď spokojená s Primer Potion a taky s Paint Potem od MAC, drží to dobře...Art Deco jsem ještě nezkoušela...

• @laleeta  ééé, ani mi neříkej, četla... ale je to mnohem horší, jeden balík tam mám přes tři týdny a zatím se to nehlo 😞

• No, se mi zdálo o tom, kterou barvu vybrat... vůbec to nedokážu odhadnout. Líbí se mi S1 a S4 (když beru jen ty z Jahody). Na Shiseidu se mi líbí i S2.

• Jej, já tady prudím po ránu 😃
    Neznáte tohle? http://www.feelunique.com/p/Lierac-Diopticerne-Beauty-Care-Cream-Dark-Circles-Tinted-5ml
    Ten korektor mě zajímá i eshop - píšou dopravu po EU zdarma...

• @ifoun  vyrobok nepoznam, ale stranku feelunique ano... velmi dobry eshop, nakupovala som tam neraz ... postovne je naozaj zdarma, maju ho svojim sposobom premietnuty uz v cenach ( ked to porovnavam s inym podobnym Uk eshopom ), takze kludne hor sa na nakupovanie ... ja u nich nakupujem prevazne vlasovu kozmetiku, nieco pletove a zatial som s nicim nemala problem

• @klaruna83  problem moze nastat nielen pri mnozstve nanasania, ale aj pri ocisteni viecka... ak je viecko mastnejsie a dobre ho neodmastis, tak primer zle prilne a vlastne je nefunkcny... tot moja skusenost

• baby mate nejake skusenosti s tabletkami imedeen alebo im podobnými? padaju mi vlasy a stiepia sa mi nechty - prosim poradte!

• @casy  len ako odmastit viecko ked si nan davam krem na oci? 😒 momentalne clinique all about eyes...alebo vynechat krem na oci? to tiez mi pride ne moc dobre😞

• @pimpulka  ja si tiez davam krem aj na viecko a potom bazu a je to v pohode, tiene mi drzia aj tak, asi to bude individualne a samozrejme pouzivam taky light krem, nie zase velmi hutny a mastny...ja si napriklad viecko nemozem odmastit pletovou vodou, pride mi, ze ho mam potom suche az stiahnute a to nem dobre, mam pocit, ze mi hned naskacu vrasky 😃

• @pimpulka  ja sice nemam problem s suchym vieckom, no ked tak, tak radsej pouzit nejaky gelovity pripravok, pripadne nemastny a dobre vstrebatelny ... viecko pred nanesenim baze prejdem tamponom s odlicovacom na oci, zaklad je aby tam nebola ta mastnota, ktora sa beznym premastovanim vytvara... lahky krem moze dokonca posobit ako super zaklad, cize funguje to ako aj u licenia pleti... ja dokonca na mastne celo vobec nepouzivam pod makeup krem, len podklad na zmiesanu plet a aj ked toto takto robim uz cca 2 roky, problem s vysusanim nemam... na velkom mnozstve podkladov aj pise, ze je mozne pouzivat tak ako na krem, tak aj bez neho.. vsetko je to prave o type pokozky, no ako je zaklad pred licenim plet ocistit, taktiez to plati aj u ocnych viecok... ale ako som spominala, problem moze byt aj v nanesenom mnozstve bazy na tie viecka, prilis vela, prave robi opacny efekt a tiene sa naozaj mozu zlievat

• @ifoun  dobrý eshop, akurát ma hnevá doručovacia doba, neskutočne dlhá, z lookfantastic balíček za týždeň doma a odtiaľto kľudne aj 3 týždne /hlavneže uvádzajú štandardne dlhú doručovaciu dobu na SK za 5-7 dní, to snáď posielajú cez Južnú Ameriku 😠

• @eryykah  no, Jahoda mi chodila do týdne, ale teď mi jde už přes 14 dní...takže UK asi bude teď obecně rychlejší, bohužel...

• objednavala som prvykrat z jahody a chcem sa spytat, ci to pride postou alebo nejakou dorucovacou spolocnostou? 🤔

• @anica  poštou

Pridaj príspevok

Nenašli ste čo ste hľadali?

hľadať len v názvoch tém
    Odporúčaní dodávatelia
    Košice
    Svadobné líčenie a účesy v salóne v Bratislave, alebo v pohodlí Vášho domova.
    Som mobilná svadobná vizážistka
    Články od našich partnerov
    Spoločné bývanie novomanželov: ako si vybaviť hniezdočko lásky
    Koľko stojí svadba? Tipy, ako znížiť náklady za svadbu na minimum
    Najdôležitejší doplnok nevesty ? Čo môžeme povedať o kabelkách?
    Archív článkov od partnerov