TOP kosmetické výrobky. S čím jste nejvíce spokojeni?
@laleeta máme obě dvě úspěšný den
Mi dneska dorazil balíček s paletkou Clinique a druháý s krémem EA, bez cla a DPH
A platíte na SK poplatek poště za vyřízení? Nebo to je specialita ČR?5. dec 2012- Sponzor fóra
@laleeta tak aspoň to máte fakt lepší, u nás je tato akce za 2 stovky bez DPH --- plus poplatek za to, že to zaplatíš
5. dec 2012@ifoun ahaaa to je ten povestny "poplatek za poplatek" ako sa to hovori v reklame na nemenovanu banku
5. dec 2012@samsarka ja mam gelovu Maybelline Eyestudio Lasting Drama Gel Eyeliner 24h, dostat v DM, mne vyhovuje.
@bellada aj ja si robim zalusk, ale najprv musim vybrat odtien, takze asi az pojdem niekam za hranice (mam skusenost, ze u nas vacsinou v parfumerkach najbledsie odtiene -vhodne pre mna - neponukaju)18. dec 2012@laleeta tak ja dufam ze pre mna odtien budu mat, ja nepotrebujem svetly, musim skocit omrknut nejaku parfumerku, ale objednam ho asi z feelunique, predpokladam, ze u nas bude ovela drahsi
18. dec 2012Absolutne nedokazem byt bez touche eclat YSL
Spirala Collistar Mascaradesign - ultra nero.
Makeup Diorskin nude a Loreal True Match.
Rozjasnovac Benefit Watts up.
Blusher Clinique Almond Blossom, Pupa Luminys 09 - naadherne rozjasni.
Ocna linka Maybelline Master precise Black.
Pletovy krem Juvena Prevent and Optimize.
Vlasovy zabal - olivovy olej.
Sprchove gely, oleje bio kozmetika nobilis.
Najvonavejsi antiperspirant Gosh DNA 3.19. dec 2012- Sponzor fóra
Já se vracím k:
čistícímu gelu a micelární vodě Bioderma Sensibio
krémům zn. NeoStrata
make-upu Lancome Teint Idole Ultra 24H, Bobbi Brown Skin Foundation nebo BB krému VIP Gold od Skin79
korektoru MAC Studio Finish
řasence Helena Rubinstein Lash Queen Fatal Blacks - HR má snad nejlepší řasenky
balzámu a lesku na rty v jednom Clinique Superbalm
EDP Chanel 19 Poudre, Chanel Mademoiselle a CK Eternity21. feb 2013Ja od nich mám set štetcov na oči a som spokojná, môžem len odporučiť.
@samsarka2. mar 2013@grizly66 Ďakujem, presne štetce na oči zháňam,
2. mar 2013@misiba ako používaš ten ysl ?
17. apr 2013@keira Aplikator je ako gulockove pero, stlacas a korektor "vyteka" do stetceka, rovnomerne rozotriem pod oci a jemne vklepem, rozjasnim aj stred brady popripade ak potrebujes korigovat nostek
19. apr 2013Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.
22. apr 2013Moje naj sú:
Paint pot od MAC ako báza pod tiene
Tiene na oči: paletky od Dior a MAC, ale najradšej mám Incognito paletku od Dior
Mascary: Le Volume de Chanel a 2000 calorie od Max Factor
Gosh: hnedá ceruzka na oči a obočie, vodeodolná
Rúže: MAC, krásne farby a dobre držia
Lesk: MAC, z rady Cremesheen, krásne hydratujú a nelepia
Balzamy na pery: Almost lipstick od Clinique - tónujú a hydratujú, na noc, alebo keď sa mi nechce maľovať Balea alebo jelení loj
Make up: BB od Clinique a Bourjois Mineral matte
Púder: sypký púder od Bourjois Flowe perfection na zafixovanie mejkapu a počas dňa kompaktný od Givenchy , Le Prisme Visage - Mat
Korektor : Max Factor, taký tekutý vysúvací, názov sa mi zmazal
Starostlivosť o pleť - Temperance, detoxikačná rada Nokdu5. máj 2013@kyprea Ahoj kde kupujes kozmetiku MAC na slovensku som ju nenasla,viem je skvela.Dakujem
5. máj 2013@suzii vždy keď idem niekam von, tak si ju nakúpim. Je to škoda, že u nás nie je... Ale myslím si, že by sa dala objednať zo zahraničných stránok, len neviem ako by to bolo s poštovným. Alebo skús v Prahe, tam má MAC obchod. Inak Ti žiaľ neviem poradiť
5. máj 2013@laleeta ahoj prosim ta z ktorej stranky si objednavala samatha chapman stetce?diky
10. máj 2013milujem biokozmetiku REN, nedám na ňu dopustiť. Najnovším prírastkom je BB krém, ešte len testujem prvý deň
@saintovci fauxcilsku milujem aj ja... stále sa k nej vraciam10. máj 2013
Nenašli ste čo ste hľadali?
Bratislava a celé Slovensko
Kontaktné údaje sú dole
Moja svadba odporúča:
- Rozchod po 3 rokoch. Ako sa s ním vyrovnať?Diskusia
- Priateľ trvá na svadbe, ale ja sa vydávať nechcemDiskusia
- Svadba mimo trvalého bydliskaDiskusia
@ifoun ak uz ich mam doma, dnes prisli postou. Musela som zaplatit DPH 20% cize nieco vyse 9 eur
(som srandovala, ze Ficovi pomaham zachranovat deravy statny rozpocet
), clo som neplatila.