TOP kosmetické výrobky. S čím jste nejvíce spokojeni?

17. júl 201876220
  • @ifoun  ak uz ich mam doma, dnes prisli postou. Musela som zaplatit DPH 20% cize nieco vyse 9 eur 😦 (som srandovala, ze Ficovi pomaham zachranovat deravy statny rozpocet 😃 ), clo som neplatila.

• @laleeta  máme obě dvě úspěšný den 🙂 Mi dneska dorazil balíček s paletkou Clinique a druháý s krémem EA, bez cla a DPH 🙂
    A platíte na SK poplatek poště za vyřízení? Nebo to je specialita ČR?

• Nie, poste som nic neplatila. Ani som tam nemusela ist. Podklady som poslala e-mailom, potom mi este zavolali s doplnujucimi otazkami a dnes to doniesla postarka a jej som rovno vyplatila ten colny dlh.

• Sponzor fóra
  • @laleeta  tak aspoň to máte fakt lepší, u nás je tato akce za 2 stovky bez DPH --- plus poplatek za to, že to zaplatíš 😃

• @ifoun  ahaaa to je ten povestny "poplatek za poplatek" ako sa to hovori v reklame na nemenovanu banku 😃

• baby, ktorú tekutú linku by ste odporučili? Nikdy som ju nepoužívala a teraz hľadám nejakú, no som z toho úplne mešuge, neviem si vybrať ... keby mal niekto niečo osvedčené, sem s tým .... ďakujem 😉

• skusal uz niekto make up YSL Le Teint Touche Eclat, je tohtorocna novinka a veeelmi vychvalena, robim si zalusk 🙂

• @samsarka  ja mam gelovu Maybelline Eyestudio Lasting Drama Gel Eyeliner 24h, dostat v DM, mne vyhovuje.

@bellada  aj ja si robim zalusk, ale najprv musim vybrat odtien, takze asi az pojdem niekam za hranice (mam skusenost, ze u nas vacsinou v parfumerkach najbledsie odtiene -vhodne pre mna - neponukaju)

• @laleeta  tak ja dufam ze pre mna odtien budu mat, ja nepotrebujem svetly, musim skocit omrknut nejaku parfumerku, ale objednam ho asi z feelunique, predpokladam, ze u nas bude ovela drahsi

• já jsem spokojená s mary kay

• Absolutne nedokazem byt bez touche eclat YSL🙂

Spirala Collistar Mascaradesign - ultra nero.

Makeup Diorskin nude a Loreal True Match.

Rozjasnovac Benefit Watts up.

Blusher Clinique Almond Blossom, Pupa Luminys 09 - naadherne rozjasni 🙂.

Ocna linka Maybelline Master precise Black.

Pletovy krem Juvena Prevent and Optimize.

Vlasovy zabal - olivovy olej 🙂.

Sprchove gely, oleje bio kozmetika nobilis.

Najvonavejsi antiperspirant Gosh DNA 3.

• Někdo zkušenost s Urban Decay 24/7 Eye Pencil - Demolition?

• Já mám velmi dobré zkušenosti s přírodní kozí kosmetikou La Chévre a Le Chaton. Dcera jí používá na problematickou pleť (má akné a ekzém) a vyloženě jí vyhovuje. A to jsme vyzkoušeli snad už všechno...
    webovky jsou kozikosmetika cz

• Sponzor fóra
  • Já se vracím k:

čistícímu gelu a micelární vodě Bioderma Sensibio
    krémům zn. NeoStrata
    make-upu Lancome Teint Idole Ultra 24H, Bobbi Brown Skin Foundation nebo BB krému VIP Gold od Skin79
    korektoru MAC Studio Finish
    řasence Helena Rubinstein Lash Queen Fatal Blacks - HR má snad nejlepší řasenky
    balzámu a lesku na rty v jednom Clinique Superbalm
    EDP Chanel 19 Poudre, Chanel Mademoiselle a CK Eternity

• nemá niekto skúsenosti so štetcami značky zoeva, ďakujem 😉

• Ja od nich mám set štetcov na oči a som spokojná, môžem len odporučiť.
    @samsarka

• @grizly66  Ďakujem, presne štetce na oči zháňam, 😉

• ahojte kocky, prosim poznate kozmetiku annemaria borlind, ake su vase skusenosti. Prave mi dochadza etani - no zazrak sa nekonal, dakujem 🙂

• @misiba  ako používaš ten ysl ?

• @keira  Aplikator je ako gulockove pero, stlacas a korektor "vyteka" do stetceka, rovnomerne rozotriem pod oci a jemne vklepem, rozjasnim aj stred brady popripade ak potrebujes korigovat nostek 🙂

• baby ked chcete okamzity ucinok co sa tyka omladenia , pigmentovych skvrn a ukludnenia akne tak mam novinku ktora je trhu iba 2 mesiace.a tu vamgarantujem

• Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.

• Moje naj sú:
    Paint pot od MAC ako báza pod tiene
    Tiene na oči: paletky od Dior a MAC, ale najradšej mám Incognito paletku od Dior
    Mascary: Le Volume de Chanel a 2000 calorie od Max Factor
    Gosh: hnedá ceruzka na oči a obočie, vodeodolná
    Rúže: MAC, krásne farby a dobre držia
    Lesk: MAC, z rady Cremesheen, krásne hydratujú a nelepia
    Balzamy na pery: Almost lipstick od Clinique - tónujú a hydratujú, na noc, alebo keď sa mi nechce maľovať Balea alebo jelení loj
    Make up: BB od Clinique a Bourjois Mineral matte
    Púder: sypký púder od Bourjois Flowe perfection na zafixovanie mejkapu a počas dňa kompaktný od Givenchy , Le Prisme Visage - Mat
    Korektor : Max Factor, taký tekutý vysúvací, názov sa mi zmazal

Starostlivosť o pleť - Temperance, detoxikačná rada Nokdu

• @kyprea  Ahoj kde kupujes kozmetiku MAC na slovensku som ju nenasla,viem je skvela.Dakujem

• @suzii  vždy keď idem niekam von, tak si ju nakúpim. Je to škoda, že u nás nie je... Ale myslím si, že by sa dala objednať zo zahraničných stránok, len neviem ako by to bolo s poštovným. Alebo skús v Prahe, tam má MAC obchod. Inak Ti žiaľ neviem poradiť

• @laleeta  ahoj prosim ta z ktorej stranky si objednavala samatha chapman stetce?diky

• Jednonzacne maskara YSL, make up dior, nedam dopustit od la roche posay hydratacny krem,akurat premyslam...ktory stetec na make up je najlepsi? by som si chcela nejaky zadovazit,ale nemam s tym skusenosti

• milujem biokozmetiku REN, nedám na ňu dopustiť. Najnovším prírastkom je BB krém, ešte len testujem prvý deň 🙂

@saintovci  fauxcilsku milujem aj ja... stále sa k nej vraciam 🙂

Pridaj príspevok

Nenašli ste čo ste hľadali?

hľadať len v názvoch tém
    Odporúčaní dodávatelia
    Som mobilná svadobná vizážistka
    Make-up artistka a hair stylistka Natalika

Bratislava a celé Slovensko

Kontaktné údaje sú dole 🙂
    Košice
    Články od našich partnerov
    Spoločné bývanie novomanželov: ako si vybaviť hniezdočko lásky
    Koľko stojí svadba? Tipy, ako znížiť náklady za svadbu na minimum
    Najdôležitejší doplnok nevesty ? Čo môžeme povedať o kabelkách?
    Archív článkov od partnerov