5 kilové nevesty sa páčia každému, ale čo my, normálne?

Vsimli ste si my normalne zivene nevesty ze 5 kilove maju vzdy ovela viac gratulacii? Cim je to dane? Hadam sme skaredsie...nie? Lebo som si vsimla ze moze byt skareda ako nocna mora ale ked ma podvahu tak jej gratuluju aka je pekna a my normalne mozme byt krasne ale az taky uspech nezozneme... tak o com to je? Nespravodlivost?
Odpovedať
1
2
Profilova fotka
Podla mna to nie je kilami, ale vkusom ludi :-)
Odpovedať
Profilova fotka
podla mna zavist je hrozne zla vlastnost ;-)
Odpovedať
No neviem kocky ale len si tak preklikajte par albumov... nieje to o zavisti len som si vsimla ako som hladala inspiracie na moju svadbu... ci sa vam to paci alebo nie je to tak...
Odpovedať
Ja mam album len par dni ale aj tak sa mi to zda nefer pre vsetky baby-nevesty. laleeta ludia tu riesia len toho druheho za nazor,vyvodzuju zavery ale pritom sa nepozru sami na seba. ;-) No aspon mame dalsiu zaujimavu temu,xi
Odpovedať
iirsina, prepac, ALE CO TU TY RIESIS?, podla fotiek TY nie si z tych zrovna normalne zivenych. A ak si to myslis, zamysli sa nad sebou a neries kraviny.
Odpovedať
Irisina, ja neviem, ako ty, ale ja som na tejto stranke zakladala album preto, aby sme sa s "nasim dnom" mohli podelit aj s tymi, ktori priamo ucastni na svadbe neboli, nie kvoli gratulaciam..z tvojho pohladu to tak vyzera, akoby si chcela sutazit o pocet gratulacii.. ;-) Alebo sa citis nejak ukrivdena, ze ludia, ktorych ani osobne nepoznas ti nenapisu? Alebo si mala malo komplimentov od svadobnych hosti? ;-) Pre mna bolo a je najdolezitejsie, ze som sa v svadobny den (a nielen ten) pacila hlavne manzelovi a ostatni sa citili dobre..:-) Ludia su rozni, maju rozny vkus, to sa nezmeni..a urcite by som sa na toto nepozerala ako na nespravodlivost, ale ako na fakt..:-) Ak si ty bola so svojou svadbou spokojna, s tym, ako Vam to vsetko prebehlo, tak myslim, ze sa nie je nad cim zamyslat.. :-) Inak este, ako podla teba vyzera taka 5 kilova nevesta?:-D
Odpovedať
gratulacie od registrovanych uzivateliek a aj od neregistorvanych zavisia podla mojho nayoru hlavne podla toho ako je tu dana nevesta znama a aka je popularna a je jedno ci je pat kilova alebo je sto kilova... ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
anax...plne s tebou suhlasim :-)
Odpovedať
nesuhlasim,je to fakt, ktory si nikto nevsimol.... ale to je fuk...aspon mame zaujimavu temu,xi to mi je jasne ze kazdy ma tu zvozi pid ciernu zem zaro ze som vyjadrila nazor. Tak moje zlate chdte si preklikat par albumcekov.
Odpovedať
Zdenullka myslim,ze su tu uplne ine trapnejsie temy a ludia pisu,presne tak ako ty. Mne sa pacia vsetky nevesty,lebo kazda je originalna so svojim prezivanim a zasluzia si uznanie. anax aj stebou suhlasim ale nie az tak na 100 percent.
Odpovedať
charlize: presne sa stotoznujem....aj nevesta, ktora je troska viac obdarena kilami moze byt krasna, ak si vyberie vhodne saty a doplnky, vobec to nie je o vahe, ale o vkuse, aj kopec "chudych" neviest sa zladilo tak, ze sa mi to nepacilo...ale je to vec nazoru
Odpovedať
a nemyslim, ze je to o popularite anax ;-)
Odpovedať
Článok sa načítava...
irsina: mne sa teda kazda nevesta nepaci a nebudem niekomu pisat, ze sa mi paci, ked si to nemyslim, nikdy by som niekomu nenapisala nieco nevhodne, tak radsej nepisem nic ;-)
Odpovedať
aby sme sa pochopili...u mna to nie je otazka fyzickej krasy ako skor vkusu a toho, ze ma nieco zaujme
Odpovedať
Uprimne priznavam, podobne ako luko, mne sa tiez kazda nevesta nepaci a preto nevidim dovod nieco pisat, len tak v style, "ste sice podla mna strasne gycovi, ale aj tak gratulujem" :-x ..koniec koncov, pridavanie gratulacii ani nie je povinne.. ;-) Takze stale si myslim, ze je to v prvom rade o vkuse, suhlasim s anax, ze ciastocne aj o popularite, mozno aj o style fotiek, urcitej miery originality a pod...rozhodne nie vsak o vahe..:-)
Odpovedať
ak vedies sutaz sama so sebou, podavaj si aj 50 gratulacii od neregistrovanych;-) mozno vyhras;-) alebo poposielaj retazovy mejl s odkazom na vas album;-) Teraz vazne: podla mna je to tiez o vkuse. A velmi zalezi na fotografovi. Pozrela som si vas album, boli ste pekne zladeni, ale tym fotkam chyba smrnc;-) osobne, ked si pozriem fotky rofa, cechovskeho, zitnanskych, goleja...nenajdem fotku, ktora by sa mi nepacila a nespadla z nej sanka. A je pravda, ze vacsina 5 kilovych (fakt netusim, ake to su, nechyba za patkou este nula?) neviest ma prave tychto profikov(mozno si povedali, ze na tak mimoriadnom dni nebudu setrit a fotopamianku budu mat sice drahsiu, ale unikatnu;-)),, ktory nefotia prvu svadbu, ale niekolku a vedia sa pohrat so svetlom, prostredim a hlavne fotky maju napad a smrnc jedinecnosti;-) takze zavisi to aj od toho.
Odpovedať
a este som zabudla napisat: radsej ziadna gratulacia ako negativna, hmm? ;-) vela stastia:-)
Odpovedať
suhlasim s luciferovou.....som "sviatocna prispievatelka" gratulacii ...co znamena ze za celu svoju historiu co som tu registrovana som ich dala max 10...davam ich len tomu kto ma podla mojho vkusu zasne fotky.....a ked to tak robia aj ine kocky tak potom to je tak ze tie nevesty ktore maju kvalitne fotky s napadom dostanu viac gratulacii ako tie ktore maju fotky...ale chyba im "zivot"
Odpovedať
Profilova fotka
este aj toto niekoho zaujima,alebo sutazi,kolko ma kto gratulacii?ja mam album pre rodinu,priatelov a pre vsetkych komu sa paci x-) ak niekto prida gratulaciu,som rada a zaroven si pozriem aky album mali oni.a je to krasna spomienka na ktoru sa tiez rada obcas pozriem. neznasam napriklad zavist a neprajnosti,kedy je nevesta skoro nutena vymazat album.inak este k tym 5kilovych.nasla som tu fotky nevesty,ktora urcite patrila do kategorie nad 100kg,ale prekvapila ma nadhernymi satami a krasnou svadbou a takeho chlapa akeho zbalila jej tie 5kg mohli len zavidiet :-D boli krasny parik.
Odpovedať
mirka nepamatas ako sa ta nevesta volala? rada by som si ten album pozrela :-)
Odpovedať
Profilova fotka
juj nepametam ale mala bielo cierne saty a bola velmi pekna.skusim ju najst a dam ti vediet.
Odpovedať
mirka asi tento album http://www.mojasvadba.sk/album/album....
Odpovedať
:-D :-D :-D na svadbe som mala presne 74 kg :-D anax, dik za kompliment ;-)
Odpovedať
shaar prepac za "zaradenie" ta do vyssej vahovej kategorie :-N =-)
Odpovedať
anax, to je ok, ja som ti naozaj, nie ironicky, podakovala za kompliment, ze text "prekvapila ma nadhernymi satami a krasnou svadbou a takeho chlapa akeho zbalila jej tie 5kg mohli len zavidiet :-D boli krasny parik. " ti evokoval mna :-D :-D :-D :-D :-D :-D
Odpovedať
Profilova fotka
shaarka aj ty si bola nadherna a tvoj je skutocne kus(medzi nami hod recept ako sa balia tak sexi chlapi :-D )ale nemyslela som teba.v tom albume bola skutocne baculka a mala tiez ak sa nemylim cierne,alebo cervene saty.mozno ho zrusila,lebo komentare neboli niektore celkom normalne ]-( .skusim ho najst,kedze nesiel konik dostala som sa len po stranu 350.
Odpovedať
Profilova fotka
]-( ]-( shaarka ma viac komentarov ako ja ]-(
Odpovedať
Dakujem za pochopenie a samozrejme pisu tie s ktorymi to nesuvisi...
Odpovedať
Profilova fotka
nasla som ten album,juj mrknite ten chlap ako z laskou hladi na svoju zienku,aj ked nema 50kg. http://www.mojasvadba.sk/album/album.... tu lasku im treba len zo srdiecka priat.
Odpovedať
Profilova fotka
irsina83 nechaj to tak ved je to jedno,ci nie?dolezite je,ze ty a tvoj ste boli spokojny.napr.mne moja malinka pol hod.pred svadbou znicila uces,lebo ona ked je unavena tak si obtaca moje vlasy okolo prsta :-D (robi to dodnes)a este mi aj trcali ramienka spod satov,lebo moja mala mi stahovala saty,ale nic take som neriesila bola som rada,ze sme vsetci konecne pokope po tak dlhej trnistej ceste.
Odpovedať
1
2
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?