Aké máte skúsenosti so značkou Mary Kay?

Profilova fotka
Nevesticky, nemate skusenosti so znackou Mary Kay? Prosim piste. Je to dost draha kozmetika a nerada by som za nu dala take peniazky a potom bola sklamana. Dakujeeem ;-)
Odpovedať
1
2
21
Ja som s ňou bola veľmi spokojná. Raz som bola na ich prezentácií a ma upravili a veľmi sa mi to páčilo. Nemala som ani žiadne problémy, kozmetika je fakt dobrá. Teraz už žiaľ nemám žiaden naň kontakt, takže nič aktuálne nemám, ani neobejdnávam, ale keby som mohla asi by som si zas objednala.
Odpovedať
Profilova fotka
ja som si ju kupila este v USA, velmi dobra kozmetika, doteraz ju pouzivam, ale tu na Slovensku som este nic nekupila. Snad som ti pomohla. no a ja mam citlivu plet, nemozem pouzivat hocico, to som ti vlastne chcela napisat :) pa
Odpovedať
inac...len pre info, MK sa kupuje az po vyzkusani si... ziadna macka vo vreci... takze problemy by nemali byt...
Odpovedať
Profilova fotka
binna: Jeeeee tak to je super ;-) Dakujem nevesticky zatial za info.
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 1 roku
suprava • 12. sep 2007 o 08:40 mate niekto skusenosti? ako sa vam pozdava? zodpoveda cena kvalite? ciatko • 12. sep 2007 o 08:43 suprava,ak si zadas do vyhladavaca mary kay, vyhodi ti par tem, v ktorych sa to rozoberalo ;-) gabs • 12. sep 2007 o 08:48 Ahoj, mozem Ti povedat, ze po dlhom dlhom hladani vhodnej kozmetiky mi prave Mary Kay sadla najlepsie. Dokonca aj moj manzel ju pouziva a na neho ma este lepsi ucinok ako na mna. Sice on macitlivejsiu pokozku a asi je tym zlepsenie aj viacej vidiet. Predtym sme skusali asi po polrocnych etapach znacky, ktore dostat najcastejsie v lekarni, no ani jedna nam tak nevyhovovala ako Mary Kay. Aj na svadbu ma licila poradkyna z Mary Kay. Ja som dost spokojna a cenovo to vychadza asi rovnako ako ine znacky kupovane v lekarni. Cize u nas spokojnost. suprava • 12. sep 2007 o 08:59 ciatko .. viem , ze hej .. ale je to mozno sem tam spomenute, a citat 130 stran sa mi moc nechce ...
Odpovedať
Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.
Profilova fotka
Ja davam tiez bod pre Mary Kay, aj ked mam len make up, som spokojna ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.
tak poradkyna bue chvalit :)) .. ale ja potrebujem ohlasy spotrebitelov 8-) a keby si mala povedat, v com spociva plus MK a preco ju kupovat, tak aka by bola odpoved? dakujem
Odpovedať
Profilova fotka
presne povedat,bola som minuly mesiac som to nechala tak.V MK su naozaj velmi kvalitne veci.Dobre veci ale drahe.Vies poviem úprimne radsej nakupim nieco pre domacnost ako dat za kremik 1900SK.Mozno kto zaraba mesacne 20 000 si to može dovoliť ale kto zaraba mesacne ani necelých 10 tisic tak si to rozmysli ci da na krem alebo na kupi pre deti.Moj názor.
Odpovedať
tak to verim, ale aj tak spat k teme ... ktore vyrobky odtial su asi tak naj? a v com spociva ta kvalita?
Odpovedať
Profilova fotka
Velmi dobry vyrobok od MK je TimeWise cistiaci krem/gel 3v1 ja som pouzivala na suchu plet,super vec od nich je podkadove baze,taktiez puder,lesk na pery farby:pink diamonds,sugarberry,caramell kiss,gold rusha beach bronze su naozaj krasne farby a dlho vydrzia,ocne tiene su tiez kvalitne nerozmazavaju sa a vydrzia cely den,dvojzlozkovy odlicovac oci je tiez fajn nedrazdi oci a neni parfemovani.
Odpovedať
Článok sa načítava...
a spiraly a kremiky? make up?
Odpovedať
tak kremik som skusala bozsky, tomu sa povie hydratacia. a makeup drzi za kazdych okolnosti ;-)
Odpovedať
Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.
Profilova fotka
Ahojte, este raz sa pripajam a suhlasim s evelynou. Ja pouzivam komplet Zakladnu sadu (kremova cistiaca emulzia, hydratacne tonikum, vyrovnavaci hydratacny krem a dva krat do tyzdna si davame s manzelom revitalizacnu masku - poctivo sme to robili pred svadbou a pokracujeme aj po svadbe), manzel pouziva tiez moju sadu len na cistenie pouziva cistiaci gel z rady Velocity. Z dekorativnej kozmetiky mam maskaru ultimate, na ktoru nedam dopustit, stredne kryciu podkladovu bazu, ktora zjednoti farbu pleti a pritom nie je vidno, ze mam nejaky make-up naneseny. Pocas dna, ked sa zacnem trosku lesknut, si to zredukujem zmatnujucim kremom a mozem povedat, ze to je hotovy zazrak (fakt nedam dopustit) a na pery mam lesk Caramel kiss, jemny a prirodzeny. Pred svadbou som si povedala, ze chcem byt ta najkrajsia nevesta a preto som sa rozhodla vyskusat Mary Kay. Nekupila som si vsetko naraz, pekne po castiach a po odskusani vzoriek. Mne sa tie peniazky oplatia dat, ked som spokojna. Predtym som davala podobne peniaze za kozmetiku, s ktorou som az tak spokojna nebola. Je pravda, ze kto prejde napr. z Avonu na Mary Kay sa mu moze zdat enormne draha, ale to uz je na zvazeni kazdej zeny, ci jej to za to stoji alebo nie.
Odpovedať
Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.
ahojte. Ja pocujem o mary kay prvy krat. Kde sa da zohnat, v lekarni nie? ja mam velmi citlivu aj problematicku plet, vyskusala som aj vichy aj Proaktiv....nanic. A hladam dory prekryvajuci makeup aj dlhotrvajuci ruz i matny krem...vedeli by ste mi poradit? a ti,ktori maju problemovu plet,vazne ste s nou spokojni? vdaka :-) :-)
Odpovedať
smaily viem ze to sa cez tu poradkinu objednava, ale skusenosti nemam :-|
Odpovedať
Profilova fotka
to evelyn: to je tiez pravda, avon ma niektore kremy aj v takych cenach.... len ja som myslela skor tu beznejsiu radu to smaily: skus ist na ich web stranku a tam su aj kontakty na poradkyne, najdi si najblizsiu k Tebe a skus si dohodnut stretnutie, malo by byt bezplatne, kde sa bude venovat iba Tebe, rozoberiete ake "ritualy" mas rano, vecer a tak, poradi Ti.... mne sa to velmi pacilo
Odpovedať
ja som neni teraz na SK, tak stretnutie asi tazko, ale gabs, a kolko tak priblizne stoji makeup a ruz? ja od nich nechcem vsetko,som spokojna s neutrogenou, ale od kremu po ruz by som rada nieco lepsie :-)
Odpovedať
a ich vyzivujuce lakyna nechty? ma niekto skusenost?
Odpovedať
no pokial viem, MK nema laky na nechty v ponuke... alebo sa mylim? :-D
Odpovedať
Profilova fotka
Ahojky, takze za ten make-up a ruz som dala za kazdy okolo 500,- a o lakoch na nechty tiez neviem, ze by mali...
Odpovedať
Ahojte kolegynky. aj ja mám zopár výrobkov z tejto kozmetiky. Vyskusala som pred rokom a od vtedy pouzivam :-) je sice trošku drahsia, ked si to rozratam na objem a kolko to vydrzi, tak sa to dokonca oplati. môj najoblubenejsi vyrobok je mikrodermalna sada (vyhladila mi aj jazvyčky po akné), krémy a jednoznacne make-up. Ano predava sa to iba prostrednictvom kozmetickej poradkyna, krorá je vyskolena. Ja už svoju mám a som veľmi spokojná. ak by ste niekto chceli, možno by som vam mohla dat kontakt...
Odpovedať
no, pozerala som na nete ti poradkyne a kazda je tak 80km odo mna najblizsie ]-(
Odpovedať
Profilova fotka
blondiatko a odkial si?
Odpovedať
zo zapadakova - Oravy :-p
Odpovedať
gabs dakujem aspon mam trochu prehlad... zdenkak a odkial je tvoja poradkyna,ja budem na vianoce doma v Za, rada by som sa s nejakou poradkynou stretla...... :-)
Odpovedať
no práve, ona je z Bratislavy, ale môžem sa jej spýtať, či náhodou nepozná niekho bližsie. Za je ktoré mesto?
Odpovedať
1
2
21
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?