Ako sa zbavit drobnych vyrazok na tvary + overeny dobry denny a nocny krem

Ahojte nevesticky. Potrebovala by som poradit, mam na cele a sem tam aj na tvari take drobne pupienka ako keby malicke akne alebo ako keby z potu. Nemate niektora prosim s tym skusenosti, ako sa toho najlepsie zbavit. Popripade neviete mi odporucit nejaky denny a nocny krem fakt dobry na plet Vopred dakujem za vsetky rady
Odpovedať
@lenka674 Ahoj :-) skús dobrú kozmetičku :-) mne sa najviac osvedčuje to. Moja mi aj hovorila, čo so mnou robí, ale nepamätám si presne... Mikrodermabrázia?! V podstate mechanický píling.. Naparovanie, klasické vytláčanie ]-( , 2 druhy masky, nakoniec ozón.
Odpovedať
Profilova fotka
@lenka674 @marienkakf kocky, skor, ako sa odhodlate na taketo "zakroky", skuste spravne cistenie pleti - rano aj vecer (voda nestaci... ani micelarna!!!)... v 90% pripadov to pomoze a plet sa vycisti... co sa tyka kremu aj cistenia, vedela by som vam poradit, ale potrebovala by som vasu plet vidiet - tiez nie kazdemu robi vsetko dobre... v piatok idem na zapadne svk, budem mat velmi malo casu, ale ak chcete, mozeme sa na par minut stretnut
Odpovedať
@janaloksikova dakujem za ponuku :-) , ale nevyda to ani mne..neviem, ci som pouzila spravny nazov pre ten "zakrok", ale moja plet na to velmi dobre reaguje, nie je to invazivne.. Ked odchadzam od kozmeticky plet mam len mierne podrazdenu, a to si aj ihlou pichne, mam pocit, ze mi dycha a je hebka.. Za par dni nie je nic vidno. Ja mam problemy s pletou od puberty, nie je to najtazsia forma akne, ale sem tam sa nieco najde :-) a navyse citlivu..zhorsila sa mi po vysadeni HAK a zatial som sa z toho "nevylizala". Dobrovolne bez mucenia priznavam, ze si robim aj "automozmetiku", ja viem, nemala by som :-( Pouzivala som lekarensku pletovu vodu s chloramfenikolom, teraz uz len tolko omielanu micelarnu a aj krem z Mix-y..takze asi tak :-)
Odpovedať
Profilova fotka
@marienkakf super, ze sa staras a postup celkom fajn, iba mi tam chyba cistenie ako prvy krok starostlivosti... ked mas problematicku plet, treba ti neico antibakterialne, ale neparfemovane (citliva plet)... skvele vysledky mam napr s tymto: http://www.marykay.sk/sk-SK/Plet/Kole... ... a mozno nebudes potrebovat ani kozmeticku ;)
Odpovedať
@janaloksikova ja to mam mozno trochu aj dedicne, oco mal velmi tazku formu, aj sa na to liecil, to je uz co povedat na tu dobu :-( ako vidim v tvojom linku, pripravok je na suchu az normalnu plet, ale ja ma skor zmiesanu, klasicke "T"... Je to potom vhodne aj pre mna?
Odpovedať
Profilova fotka
skus tu istu verziu na zmiesanu az mastnu... a teraz v lete je takato gelova forma na zmiesanu aj lepsia... a na zimu potom by som ti dala toto... ak by si to chcela vyskusat, daj mi vediet a poslem ti ;) @marienkakf
Odpovedať
@janaloksikova uz som vykoumala, ze je aj gel :-D ked sa rozhodnem, ozvem sa :-) dakujem za radu!
Odpovedať
Profilova fotka
@marienkakf s radostou ;)
Odpovedať
@janaloksikova Dobré ráno :-) Vieš čo, tak mi ho pošli teda... Nech vyskúšam :-D Napíš mi prosím, aké údaje potrebuješ! Alebo ak budeš zajtra na tom našom Západe a niekde poblíž PE, vybehnem, ak sa mi podarí.. Len mi daj vedieť, kde budeš.. Ďakujem!
Odpovedať
Profilova fotka
@marienkakf budem len v trencine vecer a zajtra pri puchove licim :) posta asi bude istejsia ;) posli mi adresu do spravy...
Odpovedať
@janaloksikova smiem vediet kde pri puchove
Odpovedať
ahoj, vyskusaj kozmetiku karin herzog, je to pantentovany kyslik, ktory dezinfikuje plet do hlbky, krasne cisti, hydratuje a zjednocuje ja by som na tvojom mieste skusila krem vyslovene na akne a nezrovnalosti pleti http://www.vasakrasa.sk/oxygen/karin-... ako cistiaci krem skus tento, ja ho uplne zboznujem: http://www.vasakrasa.sk/cistenie-plet... pouziva to aj kate middleton, tak hadam na tom nieco bude :-)
Odpovedať
Článok sa načítava...
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?